Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ne legyünk álszentek...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha tetszik, ha nem, ez így van... Természetesen nem magamról mondom, hanem az emberekrõl. Mindenkinek a külsõ a legfontosabb! Kit érdekel, ha valaki kedves, okos, ha köver, igénytelen. Kit érdekel, ha valaki butuska, szökés, de bombanõ. Jah, és te "Ne okold a szarkazmust"!
"Legalábbis elég sivár lehet, ha valaki tényleg erre hajt, mindenesetre biztos talál magához hasonló embertársat, aki ugyanezen jellemzõk alapján választ magának társat, csakhogy ezek a kapcsolatok elég gyorsan kifújnak."
Gondolom ebben hatalmas tapasztalatod "lehet"... <#nevetes1>#nevetes1>
20 éves szõke ciklon, és csoffadt csöcsü öreg nyanya. 😄
hmm..maradok az arany középúton! ;-)
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Ne okold a szarkazmust...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Talán te ne röhögtesd ki magad, hogy belekötsz mindenkibe.
Heló szia remélem hogy vagy
Nem minden lánynak tetszenek ám a kigyúrt pasik! Sõt...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
azzal pedig, hogy egyben "testõri" rangra is emelt téged, fontosnak érezhetted az ottlétedet, holott csak kihasznált és még jóéjtpuszit sem adott ;-)
felejtsd el a csajt, csak madzagon rángat téged!
Please help! mert megõrülök!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig nem a szépségemrõl vagyok híres (szemüveges is vagyok nah és?) legtöbbször azt szereték bennem hogy volt humorom,kissé õrült természetemet,no meg szép zöld szememet <#szeret>#szeret>.Persze a külsõ is számít nem vitattom de nem a legfontosabb egy kapcsolatban....no ne esetek túlzásba a hasra húzot melegitõkel és a fejhez ragasztott SZTK keretû szemüvegel tuti nemn nyerõ.
Szerintem mindez túl nyálas.
Ha egy pasi verseket ír, akkor az nem tud két lábbal a földön járni. Egyetlen költõnek sem sikerült még normális életet élni, megalapozott egzisztenciával. Persze lehet, hogy az elején tetszik a lányoknak, de aztán hamar rájönnek, hogy az ilyen pasik totál szerencsétlenek.
(Mindezt az ismerettségi köröm példáiból veszem, én nem akartam soha verseket írni, de közel húsz év házasság után az utóbbi idõben nem is nagyon volt szükségem a csajozásra.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nekem van olyan képem, amelyen 1 másodperc alatt kiraktam a Mester szintet 😊
A csajozási vitához: Légy ÖNMAGAD! Valakinek csak bejössz.
Az SG fejelsztõk figyelmébe ezt ajnálom,h támogasság😊 az elõzõ két versenyen 32-32 nevezõ volt.Most ezt szeretném felvinni 40-48 nevezõre. Jelenleg 37en vagyunk.😊
Szóval mégeccer,akit érdekel a dolog keressen meg msnen a [email protected] cimen😊
üdv
kaba