Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te is így gondolod, akkor miért beszélsz baromságokat? <#wilting>
sz4bolcs
jaja, csak elsõ pillanat után még ott a többi pillanat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

- Szia! Elég tisztának tûnsz. Csörgünk eggyet?
banok
Az elsõ pillanatban csak a külsõ alapján tudsz ítélni. Elõször a külsõ alalpján döntöd el kit szólitasz le a diszkóban/utcán/buszon...
ne legyünk álszentek...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sz4bolcs
Hát ha neked az a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy farkadra húzzál valakit, akkor megértem az álláspontod, erre írtam, hogy mindenki talál magához hasonlót. Tényleg elhiszed, hogy ez mindenkit kielégít?

"Vagy gondolod, hogy a külsõd a legfontosabb jellemzõd?"

Ha tetszik, ha nem, ez így van... Természetesen nem magamról mondom, hanem az emberekrõl. Mindenkinek a külsõ a legfontosabb! Kit érdekel, ha valaki kedves, okos, ha köver, igénytelen. Kit érdekel, ha valaki butuska, szökés, de bombanõ. Jah, és te "Ne okold a szarkazmust"!

"Legalábbis elég sivár lehet, ha valaki tényleg erre hajt, mindenesetre biztos talál magához hasonló embertársat, aki ugyanezen jellemzõk alapján választ magának társat, csakhogy ezek a kapcsolatok elég gyorsan kifújnak."

Gondolom ebben hatalmas tapasztalatod "lehet"... <#nevetes1>
sz4bolcs
Mintha csak 0 centis, meg 25 centis f@sz létezne.. 😄
20 éves szõke ciklon, és csoffadt csöcsü öreg nyanya. 😄

szõke ciklonként cikázó bombacsaj vagy lógó csöcsû csúnya csaj ?
hmm..maradok az arany középúton! ;-)

Szivembõl szóltál.

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

sz4bolcs
Nem mindenki vágyik arra, hogy "bomba" csaja legyen. De nem kell végletekbe menni, sem a méretben (10cm/22cm), sem a "bombacsaj/kövér, lógócsöcsü, igénytelen" -a külsõségek nem mindenkinek számítanak ilyen mértékben, ahogy Te azt végletekben elképzeled. Legalábbis elég sivár lehet, ha valaki tényleg erre hajt, mindenesetre biztos talál magához hasonló embertársat, aki ugyanezen jellemzõk alapján választ magának társat, csakhogy ezek a kapcsolatok elég gyorsan kifújnak. Vajon kit elégítenek ki ezek a végletes dolgok? Vagy gondolod, hogy a külsõd a legfontosabb jellemzõd?

Ne okold a szarkazmust...

Te aztán egy fasza emberke vagy! Legalább indokold meg, hogy miért ér annyit? Te nem arra vágysz, hogy egy bomba csajod legyen? Esetleg neked jó a kövér, logócsöcsü igenytelen lány is?
bens
én nem vagyok sem lusta sem kövér, de azt látom h ha egy lány arra megy h izmos pasija legyen, az annyit is ér. és ez fordítva is igaz.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Drágám, ezt mondtam?
Talán te ne röhögtesd ki magad, hogy belekötsz mindenkibe.

sztem arra gondolt hogy mindegy mondjuk hogy 15 vagy 18 ne essél már túlzásokba...

Neked mindegy, hogy 22centi, vagy 10? Ne röhögtesd már ki magad!
Nõbõl vagyok én is, úgyhogy tudom mi tetszik nekem és az ismerõseimnek. Sem kövér, sem lusta nem vagyok. A mértet tényleg nem számít, viszont a külsõ igen, hiszen azt látod meg legelõször. Ennyi.

Ezt a kövér, lusta emberek mondják! Szinten ezek az emberek terjeszik azokat a baromságokat, hogy a nem a méret számit és a nõknek nem a külsõ a legfontosabb... <#nevetes1>
Tudom, hogy erre gondoltál, de a gyúrás mellett ott van a technika, a reflex, a gyorsaság. Láttam már izommatyit összeomlani... (mindegy, ez már off.)

Hegeace
ezzel csak arra utaltam h nem feltétlenül csak én tudtam volna megvédeni onnan.

Heló szia remélem hogy vagy

Pontosan!
Nem minden lánynak tetszenek ám a kigyúrt pasik! Sõt...

Gyúrás nem minden...

Senkkik
teljesen egyetértek

hát igen...a buli hevében tárgyalóképesebbek a hölgyek! 😊

te tudod, sok sikert! ;-)

Hegeace
kösy szépen a tanácsokat! phat smoker: én azért bepróbálkoznék ugyanis rajtam kívül még tizen voltak ott a b. körbõl köztük egy ojan csávó akinek 52es karja van és 3 éve gyûr ugyhogy nem hiszem h csak kihasználna 😊.

KG21
ja mondjuk ott kellett volna meglépni ezeket a lépéseket, már a dizsiben. De azért még egy próbát megérhet 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
mit körülményeskedsz 😄 Ha baráti kör, akkor várj inkább a személyes találkozóra, mert úgy látod hogyan reagál. De nehogy azonnal elhívd, fokozatosan haladj, elõbb beszélgess vele, valld be, hogy tetszik neked stb. Aztán a végén úgyis ad számot, ha te is bejössz neki.

csak azért nem engedett el a diszkóbol, hogy ne maradjon egyedül.
azzal pedig, hogy egyben "testõri" rangra is emelt téged, fontosnak érezhetted az ottlétedet, holott csak kihasznált és még jóéjtpuszit sem adott ;-)
felejtsd el a csajt, csak madzagon rángat téged!

Hegeace
És a számát hogy kérjem el? személyesen tõle vagy elég egy havertól is? mart azt tudom hogy a randihoz fel kell hívni de vezetékesen nem akarom keresni!

KG21
Na nemhiszem, hogy bárki is megvetne, mert bepróbálkoztál egy jó csajnál

Hegeace
igazad van de azért nem léptem meg adigg mert mi van ha elmondja a baráti körnek és úgy ciki lenne v csak szerintem?

KG21
nem kell túlbonyolítani, mondd meg neki hogy tetszik, és hívd el valahova. Ha igent mond, probléma megoldva, ha nemet, akkor is 😊

Hegeace
Üdv Mindenki! Azt szeretném kérdezni hogy van 1 csaj aki tetszik. A baráti körünkhöz tartozik. Ellentétes érzelmeket mutat felém , de folyamatosan. Pl: múlt szombaton 1:40 körül haza akartam menni a diszkóbol de azt mondta hogy ne menjek mert akkor ki fogja õt megvédeni. így mindjárt 2:50ig maradtam de akkor már télleg nem volt kedvem ott lenni akkor pedig még puszit se adott amikor elköszöntem (ha jól emléxem 😄) Nah most akkor mi a szitu? jah még annyit hogy eredeti neve Viki de én nem tudom mijen felindulásból mindig Tamarának hívom. És ez is tetszik neki.
Please help! mert megõrülök!

Jaja, néha elviseli az ember 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

KG21
Ha jól néz ki, felõlem mehet az idegeimre. Meg másra is 😛

Az idegeidre megy 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Karez
Sms-ek ezreit küldözgeti...egyre többször akar veled találkozni stb.

sz4bolcs
ragaszkodik hozzá...

sz4bolcs
mosolyog és hagyja magát :-)

Frigetrus
Hi! Mi a jele annak, ha egy fiú bejön egy lánynak??

Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner

Karez
Persze magamat adtam mindíg.Az elejét érdemes elolvasni a többi csajozó szerzõ módszerbõl is egyet próbáltam ki...hát több kevesebb sikerel 😄.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A karcsikára pedig: Nyugi nem károly a nevem csak még annó régebben megtetszet a név és csak késaõbb tudtam meg hogy a károly rövidítése karesz.No hogy ne keljen sok karcsinak jogdíjat fizetnem levettem az s-betût és lám KAREZ lett belõle!

Ha önmagad vagy, túl sok bajod nem lehet.

Jólvan Karcsika! <#nevetes1>
Karez
Ez ténleg egy jókis iromány....e könyvecske alapján kaptam bátorságot és lám már 3 csajon túl vagyok 😊 .
Pedig nem a szépségemrõl vagyok híres (szemüveges is vagyok nah és?) legtöbbször azt szereték bennem hogy volt humorom,kissé õrült természetemet,no meg szép zöld szememet <#szeret>.Persze a külsõ is számít nem vitattom de nem a legfontosabb egy kapcsolatban....no ne esetek túlzásba a hasra húzot melegitõkel és a fejhez ragasztott SZTK keretû szemüvegel tuti nemn nyerõ.

Mi a fasznak reklámozol itt? Ilyen baromságot bakker!
micsoda mázlid volt! <#nyes><#taps>

atlagember
És van olyan csaj, akinek ez a szürke mûvirág pipacs bejön?
Szerintem mindez túl nyálas.

Ha egy pasi verseket ír, akkor az nem tud két lábbal a földön járni. Egyetlen költõnek sem sikerült még normális életet élni, megalapozott egzisztenciával. Persze lehet, hogy az elején tetszik a lányoknak, de aztán hamar rájönnek, hogy az ilyen pasik totál szerencsétlenek.
(Mindezt az ismerettségi köröm példáiból veszem, én nem akartam soha verseket írni, de közel húsz év házasság után az utóbbi idõben nem is nagyon volt szükségem a csajozásra.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Off
Nekem van olyan képem, amelyen 1 másodperc alatt kiraktam a Mester szintet 😊

A csajozási vitához: Légy ÖNMAGAD! Valakinek csak bejössz.

Viktorr
ezzel hány csajt szettél már fel?
taníccs mesterrr

Akit érdekelne a III.aknakeresõ bajnokság msnen az érdeklõdjön a [email protected] msncimen😊 itt lehet nevezni is😉
Az SG fejelsztõk figyelmébe ezt ajnálom,h támogasság😊 az elõzõ két versenyen 32-32 nevezõ volt.Most ezt szeretném felvinni 40-48 nevezõre. Jelenleg 37en vagyunk.😊
Szóval mégeccer,akit érdekel a dolog keressen meg msnen a [email protected] cimen😊
üdv
kaba