Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Na az nekem is kéne 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

matyi0323
Hali, a toyota reklámzenéje megvan valakinek? Amiben lehúzzák a lepedõket a kocsiról.... köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sziasztok!
A Kotányi zenéjét keresem!
Elõre is köszi a segítséget!
Máté94
Reklámhoz készült tehát nem.
jackcsabi
Ahh értem, és nem szerezhetö be esetleg?😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Máté94
Reklámoz készült.
jackcsabi
Van az a T-mobilos reklám amiben óriási tetrisben jönnek le az emberek az égböl, és valami ilyen zene szól: "...take your way you look at things, and turn it around..."

Megköszönném a címét.

Sziasztok!
Az AXN-en a summertime reklám (filmajánló)alatt megy egy zene, de nem találom sehol.
Aki tud segítsen.
köszi
Aquir
tom csak most kíváncsi lettem a dalra meg a klipjére "..............."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Máté94
Már elég régi...............
Aquir
és nem nivea hanem rexona

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
áh megvan
Gabrielle Cilmi - Sweet about me

Aquir
Az melyik Nivea reklámdal ahol fejjel lefelé sétál a csaj a tükör elé és az énekben is bennevan hogy "upside down"? Ausztrál énekesnõ énekli de nem tudom a nevét meg a címet <#help>

Helló!

Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
sziasztok
axn-es dr house reklám zenéjének címe érdekelne
csak egy nõi vokált hallani és azt se sokáig sajnos

How much can you take,before you snap?

Bebe555
Nem én vagyok 😄 De egyetértek a kiscsajjal =DD

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Máté94
Supergrass - Alright
Hello. Annak a reklámnak a zenejének kellene a cime elõadója, amelyikben a srác mindent összecsomagol, azthiszem vodafonos... THX
solo
Bazzz!!!! Mekkora egy hülye vagyok: D

Most, hogy Így olvasom a vidi alatt a kommenteket, most jövök rá, hogy ezt már olvastam kb 2 hónapja xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Csak nem te vagy itt
princesseszti? : DDD

Am köszi, már nagyon kellett volna, de sehol se találtam:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Bebe555
Megtaláltam a Borsodi Zenei Fesztiválok zenéjét! 😊 Subscribe: Weight of Oneness

köszi ezt a számot ismerem, amire én gondoltam az rockosabb, indie talán, és a refrénbe valami olyasmit énekelnek ami ugyhangzik: alone alone alone... herélt hangon
Máté94
Melyik?
Sziasztok! Mostanában megy a vodafone új reklámja. Nagyon tetszik az alatta futó zene. Tudja valaki, hogy mi a címe? Köszi. T
Köszönöm szépen, de sajnos nem ez az, én vagyok a hibás, elszúrtam, ez is egy kávéreklám, kellemes zenével és ennek a tartalmát írtam le, pedig egy másik hasonlóra gondolok, de az nem is ugrik be, a hangulata hasonló, csak egy férfi énekli a számot.
Tényleg sajnoálom, ha valakinek van még valami tippje, azt szívesen veszem.
Tudom, tudom, ennyivel ne várjak sokat<#nevetes1>!
Elõre is köszi - még egyszer!
Máté94
Sziasztok!
Egy kávéreklámnak a zenéjét keresem, nem túl régen ment, tavasszal, de talán ma is fut.
Egy pasi várt a kanapén arra, hogy a barátnõje elkészüljön és indulhassanak, a kávé márkájára sajnos nem emlékszem. Stílusra egy olyan "Sinatra-ás" szám szólt alatta, de mikor beírtam pár sort a keresõbe nem dobott ki semmi használhatót.
Elõre is köszi a segítséget😊!
volt egy-két éve egy klip amiben fehér térben fekete nonfiguratív elemek voltak meg fekete emberkék, írtólátványos volt, a szám benne volt valami asszem t-mobile reklámban, ha valaki tök véletlen tudná mirõl beszélek a szám címét írja meg pls
köszi szépen 😊

Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]

DaveMoto
Szia!

A keresett szám címe: Free Design-Love You

http://www.youtube.com/watch?v=zkobH1sr0cs

Üdvözlettel: Davemoto

....::::MRT 4 EVER::::.....

halihó!!

ma láttam a toyota új reklámját, amiben van egy kocsi és lepleket rángatnak le róla, és mindegyik egy új toyota modell, az utolsó az a vensis. annak a reklámnak a zenéje nagyon bejövõs. ha ismeri valaki, szóljon! köszike

Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]

Köszi bebe!!

,,Az élet a legszarabb játék, de legalább jó a grafikája\" Dell XPS M1730

Üdv! Az új sopronis reklám zenéjének a címét nem tudja valaki? köszi elõre is.
http://www.myvideo.hu/watch/6447360
Bebe555
Szia!

Pink: So What. 😊

Sziasztok!
A média mániás reklám zenéje kellene, amiben egy koncerten vannak, és Na na na na na van az óriás kivetítõn... Elõre is THX a lot

,,Az élet a legszarabb játék, de legalább jó a grafikája\" Dell XPS M1730

G04LK33PeR
nagyon szépen köszönöm

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

solo
moby - lift me up

G04LK33PeR
engem meg pont a balaton soundos zene érdekelne..próbáltam Youtube-n keresgélni de nem ment

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

solo
Hello, énegem érdekelne az egyik borsodis reklám zenéje..Úgyemlékszem borsodis.
Az egyik zenei fesztivált reklámozza, nem a balaton sound ot!

Elõre is köszi:]

Sziasztok
Comedy centralon megy egy új Southparkos reklám Kulabá játszik benne ha valaki tudja a zene címét azt megköszönném. <#vigyor3>
Máté94
Nem.
Heló !
Az új Sony Ericsson W395 , W705 és a W595 T-mobile-os reklámzenéje kéne ! A Music Master-es ! Valaki tudja ?
Sziasztok!

Az új Sony Ericsson reklám zenéje kellene, a videó is baromira tetszik szóval annak a linkje is jó lenne ha fentvan valahol. Köszönöm! 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

A Discoveryn szokott menni a Gigászi építmények reklámja. Az az alatt lévõ zenét meg tudná mondani vki, hogy melyik? Elõre is kösz! <#nyes>

\"Örüljetek az Úrban, ismét mondom: örüljetek\" Fil. 4:4

Sziasztok ! Én ennek a videonak szeretném megtudni a címét ! Elõre is köszi :
http://www.youtube.com/watch?v=JKvMzhVnlTw&fmt=18
Lazarus
Ez az köszi 😊
Hello, Sztem erre gondolsz : J. Butterfly- Mourah
http://www.youtube.com/watch?v=YP6cOy0PQOk

Nouvelle Vague - A Forest

http://www.youtube.com/watch?v=Ua2HPQUKJao

erre gondoltál?=)
Lazarus
Valaki megtudná mondani a str8 nevû kölni/dezodor/mittomén reklámja alatt melyik szám szól plz?

Ahol a csávesz egy amcsi izomautóval felvesz egy stoppos csajt a sivatagi úton, majd nekiállnak nyalni falni egymást és a verda megállás nélkül egyenesen megy át az üvegtáblán stb-stb...

thx elõre is.