saját weboldalak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
mit történik azzal ha valaki tehetséges?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
az mit jelent?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx
programozora tényleg szükséged lenne 😉

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

http://brdee.uw.hu
tehetségkutatás ha valakit érdekel!!
ez velem is igy volt, mikor visszaolvastam mit írtam... de majd kimoderálják... 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
wazze. megtaláltam a harmadik honlapomat a neten, és még mindig mûködik 😊 (Pedig az fw nem errõl híres, hogy a nem látogatott lapokat nem törli)

Érdekes volt látni, mire voltam képes csak sima html-el 3-4 évvel ezelõtt. 😊

A DVD részleg, még most is tudott újdonsággal szolgálni. 😊)

Az elsõrõl nincs infóm. 😞 És sajna nem is lett archiválva. 😞
A második. 😊 csuwwi.da.ru
A harmadik. 😊 mellonland.ini.hu

shit happens

Harder
heeee...?? (és ide most képzeld el, hogy a szemem kikerekedett, a hangsulyt a vegen felvittem es bamban bamulok 😄 )

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

cSuwwi
ne káromkodj, mert kitilthatnak a fórumról...

shit happens

ahha ! akkor te hogyan definiálnád a Pascal programozásban a nem-stringes, defiáns változok koopoeranciáját hogy ne okozzon fennakadást a dupla-változós parancsok végrehajtásánál ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Harder
Az nem gond, csak azt akartam írni válaszként, hogy:
Ilyet ne kérdezz, mert halványlilafin*omnincsróla! 😄DD

ahhoz én sem értek 😛PPPPP

Harder
😊)))))
Kérdezz vmit programozásból!

faszé, tucc te mindent vazzeg ! 😛

Harder
a lassabb gép a gépre vonatkozott, nem a netkapcsolat sebességére 😄 De amúgy ok 😄

ilyenekrõl nem tudok, nekem kábelnetem és IE6-om van 😛

Harder
😊
a 4x4-t nem véletlenül mondtam 😊
egyrészt méretben gyakorlatilag nem számít ez a különbség (mármint fájlméretben), viszont a régi netscape az 1x1px-t nem jeleníti meg ha jól emlékszem, ráadásul próbáld ki, az 1x1px-es hátteret lassabb gépen lassabban jeleníti meg, mint a 4x4-eset 😊

hen-tes
LOL! 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bár elég ha csak 2 magas és 1 széles...😊

már sikerült emgoldani köszi szépen...,

Harder
pl. nyiss egy új képet (4px * 4px), háttér legyen átlátszó.
A felsõ 2 pixelnyi helyet színezd meg pl. feketével (ez lesz a csík színe), az elsõ 2 meg maradjon átlátszó.
Jelöld ki az egészet, majd az EDIT / DEFINE PATTERN menübe definiáld az egészet egy mintázatként.

Átváltasz a becsíkozandó képre, nyitsz egy új layer-t, majd EDIT / FILL menüpont, ahol kiválasztod hogy PATTERN legyen a kitöltés -> kiválasztod az elõbb definiált pattern-t és nyomsz egy OK-t 😊

Harder
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.A lap ingyenes marad, hobbiból készül 😊
Az onmouseover és hasonló dolgokat inkább feláldoztam az egyszerûség/gyorsaság oltárán 😄

Azt nem tudja vki véletlenül hogy hogyan tudnk egy háttérképet bevonalkázni vizszintesen ?
Vízsszintes vonalakat szeretnék egymás alá, szabályosan, photoshop CS ?

Pyx
ennél nincs jobb! 😉

comet
Comet Weblapja
Comet Galériája

Ezt muljatok felül 😛

Pyx
szépek!

mondjuk lehetne onmouseover szin a goNbok alatt 😊

Dynamic
Nekem is tetszik, egyszerû, nincs túlbonyolítva.A sötét részeknek, pl. a háttérnek egy nagyon picivel világosabb árnyalatot adtam volna, de amúgy jó.Remélem gyakran lesz frissítve új tutorialokkal😊
Az már komolyság...

Így elsõre elég korrektnek néz ki, remélem ingyenes marad....

Harder
Íme az új lapom, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá 😊
Photoshop-val és webszerkesztéssel foglalkozó tutorial-ok vannak/lesznek rajta.
Tartalmilag még nem 100%-os, de a lényeg látszódik, nagy változtatás már nem lesz rajta.

http://www.tutorial.hu

newdvds.fw.hu - mi a véleményetek ? a célszerûség volt a lényeg...

Rendelni ne próbáljatok, nem funkcionál..😞

oXynus
http://kri2.wire.hu

Ez az oldal nekem baromira tetszik!

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

Instict
😊)

cSuwwi
az már igaz, egyébként referenciaoldalként egy részét feltöltöttem ismét. Full nosztalgia 😊)

shit happens

Instict
hát ha valami tetszik, azt megjegyzed 😊

cSuwwi
már másra gondoltam, de kedves, hogy még valaki emléxik rá 😄

shit happens

Instict
visszaolvastam 😄D

cSuwwi
A megkeresem, az mit jelent?

shit happens

Instict
na megkerestem, a papers-es oldal tetszett nekem 😊

cSuwwi
Érdekes, hogy az oldal tartalmára vagy nevére nem emléxel, de arra igen, hogy nekem közöm volt hozzá... 😉

shit happens

Instict
te, én meg nem mondom... 2 oldaladat néztem anno😊 mondj választási lehetõséget, és megmondom melyik😊)

cSuwwi
Túl sok régebbi oldalam nincs, mivel általában csak programokat szoktam írni, és nem weboldalt készíteni. Csak megint kell valami, ami öregbíti hírnevemet. (Micsoda álszent szöveg)

shit happens

cSuwwi
Mert akkor meg azt vágják a fejemhez, hogy elfogult vagyok, és azért nem teszek be ócsároló válaszlehetõséget.

shit happens

cSuwwi
melyikis? 😉

shit happens

Instict
cSuwwi: jó az oldal, de õszintén megvallva az egyik régebbi oldalad jobban tetszett 😊

Márint nem az oldalbordád, hanem a honlapod.

Király az oldalad!

A tar szerintetek jó tárhely?
Esetleg szerintetek melyik a legjobb?Ha van ilyen...

Dynamic
Nem értem mi a gond?Miért raksz bele olyan válasz lehetõséget, ha tudod, hogy nem fog tetszeni, ha valaki azt választja?😉
(nem én voltam)
cSuwwi
Látom van aki elégedetlen az oldallal. Kívácsi lennék mit tudna csinálni ennyi idõ alatt, amíg ez készült. Persze hülye vagyok, mert hülye kérdést tettem fel, na mind1. 😞

shit happens