ADSL vs TVNet vs Chello
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerzödésben benne van hogy tartozás esetén 3. félnek kiadhatják az elöfizetö információit. Szal ha jelentkezik nálad egy behajtó akkor se csodálkozz..
ha esetleg utoszamlazna szar lesz egyszerre 33000 et kicsengetni... upc meg görenybanda kepesek ra...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem kapkodják el. pl. a haver 3 hónapig nem fizette, s csak most kapcsolták ki neki.
zsir en is lemondom 😊
csak nehogy utolag kiszamlazzak, hiszen bizonyitrhato hogy igenybevetted...
csak nehogy utolag kiszamlazzak, hiszen bizonyitrhato hogy igenybevetted...
Még mindíg megy! 

Azért jó, hogy szóltál nekik, már biztosan intézik a probléma megoldását

25 ös körzet az holvan? 😊 asszem pesten ha esetleg joltevedek, akor allitolag van ammikoros net is azt joborsos aron lehet adot is szereltetni azt igy kikerülöd a vivendit. hosszutavon jobbanmegeri.
nincs adsl a narancs mellé? es a matavot szidjak... elöre az informacios tarsadalomert 😞
akor mond le amig telleg meg nem szunik a net ed 😊 utana meg igenyeld vissza es mond le megint😊
Srácok, ilyen nincs és mégis van!
Sokat netezek, s kell egy kis nyugi, meg a 11e se kevés havonta úgyhogy bejelentettem írásban a UPC-nél, hogy 1 hónapra szüneteltetem a Chello-t dec. 11-től. Ma 12.-e van és még mindíg megy!!! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a közp.-i gépben benne van, hogy 11.-től szüneteltetem, s természetesen e szerint fognak számlázni is. Ha meg mégis megy a net, örüljen neki és kész...
Ilyen mázlit!

Sokat netezek, s kell egy kis nyugi, meg a 11e se kevés havonta úgyhogy bejelentettem írásban a UPC-nél, hogy 1 hónapra szüneteltetem a Chello-t dec. 11-től. Ma 12.-e van és még mindíg megy!!! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a közp.-i gépben benne van, hogy 11.-től szüneteltetem, s természetesen e szerint fognak számlázni is. Ha meg mégis megy a net, örüljen neki és kész...
Ilyen mázlit!

Akkor se. Belerakni én is bel tudom, az új winek, meg úgyis első indításkor megtalálják és felteszik a drivert. Ha meg nem, legalább rájövök miért és máskor nem szívok vele...
me nekem tök korrektul megcsinalta, meglatta hogy w2k tök megörult, azt elsöre sikerult megcsinalnia... gondoltam mit szenvedjek en ha ingyen megcsinaljak, ha faroksagot csinal azt ugyis latom, azt szolok neki jol...
Van valaki aki rendelkezik a XIX. kerületben, Kispesten valamilyen ADSL kapcsolattal?
Ha igen, akkor melyik utcában?
(Esetleg Árpád u. környékén?)
Ha igen, akkor melyik utcában?
(Esetleg Árpád u. környékén?)
Ilyenek pl. a Realtek hálókártyák.
Köszi szépen, akkor annyival is kevesebbet kell fizetnem, mert hála istennek van ilyen otthon... phfuuuuu... 😊
Az utturashoz mi a koze? Megmondom:
Mivel a UPC mar felturta az utat, es basztak betemettetni (rendesen visszaaszfaltozni) kb. fel evig, ezert a kerulet ugy dontott, hogy mas szolgaltato NEM TURHATJA FEL AZ UTAT. Magyarul ESELY sincs ra, hogy valaha is lesz mas erre, mint UPC ill. chello. Ezert hat UPC suxx, persze arrol meg ne is almodjunk, hogy az o kabeleit mas is hasznalhatja... Szoval szar ez igy...
PyRex
Mivel a UPC mar felturta az utat, es basztak betemettetni (rendesen visszaaszfaltozni) kb. fel evig, ezert a kerulet ugy dontott, hogy mas szolgaltato NEM TURHATJA FEL AZ UTAT. Magyarul ESELY sincs ra, hogy valaha is lesz mas erre, mint UPC ill. chello. Ezert hat UPC suxx, persze arrol meg ne is almodjunk, hogy az o kabeleit mas is hasznalhatja... Szoval szar ez igy...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ha letöltöd a Chellotól a szerződés szövegét, szerintem abban megtalálod a választ. Én csak az Axeleroét ismerem.
Nem tudjátok, ha aláirok két évet a chellonál akkor, milyen szankcioval jár ha a mégis felmondom? Vagy esetleg lehet szüneteltetni? (mert jo hogy olcsobb 1000-rel, ha két évre fizetek elő, de ha elvisznek katonának vagy ilyesmi akkor jol ráb@szok, hacsak nem lehet szüneteltetni.)
adls tapasztalata senkinek sincs.
Interware-nek van ADSL-je nekem meg nincs, de majd lesz.
(nemsokára)
Interware-nek van ADSL-je nekem meg nincs, de majd lesz.
(nemsokára)#405
Lényeg hogy UTP csatlakozo legyen rajta.. (gyk a nem-koax)
Freak, akkor én kérdeznék...
Milyen kártya kell ehhez az ADSL-hez, azt tudom, hogy ethernet, csak avval nem vagyok tisztádban, hogy mit kell tudnia egy ilyen kártyának...
Most lehet hogy óriási hülyeséget kérdezek!
Van egy háló kártyám asszem realtek 8129-es, lehet hogy ez jó lenne az ADSL-re???
Ne hülyézetek le pls...
Milyen kártya kell ehhez az ADSL-hez, azt tudom, hogy ethernet, csak avval nem vagyok tisztádban, hogy mit kell tudnia egy ilyen kártyának...
Most lehet hogy óriási hülyeséget kérdezek!
Van egy háló kártyám asszem realtek 8129-es, lehet hogy ez jó lenne az ADSL-re???
Ne hülyézetek le pls...

kris - bekötik neked egészen a modemig az ingyen van, beállítani emg te is betudod, ha nagyn nem megy van egy kimerítő leírásom róla az axelero cd-n 😊
szerintem az ethernetkártya szinte mindegy
csak a procihasználat különbözik
router BDSL-hez kell (üzleti dsl több mitn két gép esetén)
szerintem az ethernetkártya szinte mindegy
csak a procihasználat különbözik
router BDSL-hez kell (üzleti dsl több mitn két gép esetén)
Ja és végigolvastam az oldalukat (nem úgy mint KRI2) és más szolgáltatókét is.
És még karom is van, hogy felemeljem a telefont és érdeklődjek, ha szükséges.
Hogy kinek mi éri meg, az attól függ mire akarja használni.
És még karom is van, hogy felemeljem a telefont és érdeklődjek, ha szükséges.
Hogy kinek mi éri meg, az attól függ mire akarja használni.
NeoMaN!
Nekem nem kell router, mert itthon 1 gép van.
Ethernet kártyám van. Akinek meg nincs az vehet 2-3 rugóért+ÁFA (kár bérelni).
Úgykogy csak 8250+áfa/hó, viszont 0 FT a bekötés.
Ennyi.
Nekem nem kell router, mert itthon 1 gép van.
Ethernet kártyám van. Akinek meg nincs az vehet 2-3 rugóért+ÁFA (kár bérelni).
Úgykogy csak 8250+áfa/hó, viszont 0 FT a bekötés.
Ennyi.
Az ADSL szolgáltatás használatához hardver eszközök is szükségesek, melyek az Interware Kft-tõl megvásárolhatók, vagy bérelhetõk.
Eladási ár Havi bérleti díj
Ethernet kártya 6.000 Ft + ÁFA -
VIGOR 2200E ADSL router 48.000 Ft + ÁFA 4.000 Ft + ÁFA
jo lenne ha vegigolvasnatok az oldalukat azert! Havi 4000ft lesz a router berlese, ami pl enternetnel ingyenes...SZOPACS
Eladási ár Havi bérleti díj
Ethernet kártya 6.000 Ft + ÁFA -
VIGOR 2200E ADSL router 48.000 Ft + ÁFA 4.000 Ft + ÁFA
jo lenne ha vegigolvasnatok az oldalukat azert! Havi 4000ft lesz a router berlese, ami pl enternetnel ingyenes...SZOPACS
yolika gratula a táblázathoz!!!
Én a táblázatod alapján is ugyan azt választanám amit választottam (Interware).
Már nagyon várom, hogy bekössék.
Én a táblázatod alapján is ugyan azt választanám amit választottam (Interware).
Már nagyon várom, hogy bekössék.
Nem hülye név. Köszi. Én is letöltöttem és elolvastam. Tanúságos táblázat.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet, sok hasznát vettem az xls-nek, szerintem jól tetted, hogy megcsináltad.
Egyébként, biztos, hogy letörölték, mert már én se látom,még itthonról se. Talán a yolika az hülye név?!?!?!? 

az utturashoz mi koze az upc nek ??? a szolgaltaonak nics ra penze hogy ö is kabelt fektessen...
Szerintem a UPC ugyanaz mint a MS....Rákényszerítenek mindenkit a f*szságaikra,terjeszkednek,bekebeleznek,lehetetlenné tesznek egy ilyen f*sza szolgáltatást, mint amilyen itt volt a Tvnetes kábel a XIII-ban,hogy aztán jöjjön az ő szolgáltatásuk,semmivel sem olcsóbban ráadásul sokkal szarabbul....
Nekem személy szerint eddig(2001 március óta),SEMMILYEN problémám nem volt a TVNET-tel,full profi a szolgáltatás a kerületben,egyszer nem kellett betelefonálnom,vagy reklamálnom....NO COMMENT..
Nekem személy szerint eddig(2001 március óta),SEMMILYEN problémám nem volt a TVNET-tel,full profi a szolgáltatás a kerületben,egyszer nem kellett betelefonálnom,vagy reklamálnom....NO COMMENT..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
)