Playstation 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szükség lesz rá, akkor ezt is megnyitom.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Van olyan pendrive amit felismer?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Itt elég olcso, én man ide fogom vinni.
😊)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Nekem (még) csak egy PlayStationom van, de lenne egy kérdésem: Lehet-e vagy lehet-e majd beszerezni PS2-höz való chip-et, amivel lehet olvasni írott CD-ket? Esetleg a sima PS-es írott CD-ket. Mondjuk nem tudom hol lehet írható DVD-t kapni...
Tegnap megkaptam a nagy Õ -t, és semmit nem tudok róla (ajándék volt). Például az sem volt egyértelmû, hogy a PSX (PS1) vagy hogy is mondják játékai futnak rajta.
Érdekelne, hogy hol találok infókat, specifikációkat, de leginkább az érdekelne, hogy elintézhetõ -e szerintetek az, hogy írott cd is elinduljon. Mégegyszer mondom tökéletesen kezdõ vagyok ezügyben, minden infóért hálás vagyok/leszek.
WoW még mindig :P
WoW még mindig :P
Ide írhatsz ha tetszik egy játék, ha a chipelés érdekel, vagy csak egyszerûen kérdést szeretnél feltenni konzolunkról 😊 Szeretném ha a szoba nem a más gépekkel való összehasonlításokról szólna, ezért ha ilyen szándékaid vannak akkor inkább plz ne is írj ide...