Playstation 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Mivel ebben a topicban már több mint 11 ezer hozzászólás van, ráadásul naponta frissül, ezt zárom.
Ha szükség lesz rá, akkor ezt is megnyitom.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ha bedugok egy pendrivet, és nem ismeri fel a gép, nem világit a pendrive, ugye az nem azt jelenti hogy rossz az usb port.
Van olyan pendrive amit felismer?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

man=majd

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

http://www.multiformat.hu/index.php?func=statikus&ol=4&stid=501
Itt elég olcso, én man ide fogom vinni.

Hello, nem tudja valaki meg mondani hol lehet ólkcsón chipelni???

Ombika
Hol lehet most jo aron venni Ps2-ot????

Koszi

SeGa
szar a fejed😄
balumaci
én minden nap legalább 8-10 progit irok!!!
😊)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
mindegy akkor 1 hponapja volt itthon nem tök midnegy??? szar volt már akkor is!már akkor szar volt mikor a sony azond morfondírozott hogy kiadja😊
GAMECUBE
amikor te ide irtad hogy szar, akkor mar februar volt!
GAMECUBE
csocso, te a ps2 magyarorszagon 2000 decembere ota van... tehat igencsak volt mar.
CSOCSO
remélem elolvastátok a terminálon amit mondtam!!már akkor tudtam hogy szar a ps2!!pedig itthon még meg sem jelent
SeGa
huu csocs es az xbox a jo igaz amugy ez nem egy fikazzunk valamit topic
versio
hát ez nem jött be 😊))))

mindig a merketing duma... 😊))

Lacc
Ha! PS programozás? Hát igen végül is ez egy rohadtul elterjed dolog...
Hello!
Nekem (még) csak egy PlayStationom van, de lenne egy kérdésem: Lehet-e vagy lehet-e majd beszerezni PS2-höz való chip-et, amivel lehet olvasni írott CD-ket? Esetleg a sima PS-es írott CD-ket. Mondjuk nem tudom hol lehet írható DVD-t kapni...
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a nagy Õ -t, és semmit nem tudok róla (ajándék volt). Például az sem volt egyértelmû, hogy a PSX (PS1) vagy hogy is mondják játékai futnak rajta.
Érdekelne, hogy hol találok infókat, specifikációkat, de leginkább az érdekelne, hogy elintézhetõ -e szerintetek az, hogy írott cd is elinduljon. Mégegyszer mondom tökéletesen kezdõ vagyok ezügyben, minden infóért hálás vagyok/leszek.
CSOCSO : qrvára nem érdekel itt senkit más konzol, ez a thread a PS2-rõl érdeklõdõknek szól. Bunkózni lehet menni máshova.

WoW még mindig :P

Akit nem érint, annak nem kell bejönni !!!

WoW még mindig :P

Sub
© © © bb © © © © © © © © bbbb

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

CSOCSO
Pár szóval: a ps2 bukás!!! a bõvebb információért nyálazzátok át a www.terminal . hu hardver ben az xbox sepcifikácio szobát! ot le van irva hogy mé szar a ps2!!!!na csá!
Ezt a szobát kifejezetten PS2 tulajoknak/leendõ tulajoknak hoztam létre, hogy megosszuk egymásnak tapasztalatainkat, tippeket adjunk egymásnak mit...miért...hogyan...

Ide írhatsz ha tetszik egy játék, ha a chipelés érdekel, vagy csak egyszerûen kérdést szeretnél feltenni konzolunkról 😊 Szeretném ha a szoba nem a más gépekkel való összehasonlításokról szólna, ezért ha ilyen szándékaid vannak akkor inkább plz ne is írj ide...