Coca Cola a kedvenc italunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
en is inkab etteremben kajalok. majdnem anyiba kerul mint gyorsettermek de komplet menu, kiszolgalnak es kellemesebb kornyezet. az hogy melyik egeszsegesebb, arrol nem akarok vitazni, mindenesetre valtozatosabb kaja. ja esmigiszok hozza egy kofolat 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
akkor fõzetek az asszonnyal :-)
vagy fõzök én...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de ilyen alapon akkor nem eszel inkabb semmit?! 😊
Amúgy meg anyagilag nem állnak rosszul, és akkor finoman fogalmaztam.
[/cserf][/fülünyúl]
ahelyett vennének egy boltban souvenírt nekik...
[/cserf][/fülünyúl]

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
1x voltam mekiben, és röhögök azokon, akik több pénzért, feleannyiért sem laknak jól, mint én egy étteremben.
és iszom után egy jó sört, amirõl bizonyatott, hogy jótékony hatással van az emésztésre, a vesére, a szívre.
aki akarja, csak tegye.
a gyermekem 6 éves, egyszer voltunk mekiben vele, és nem fogom rászoktatni egy olyan kajára, amirõl nem tudni mikor és mibõl készült, csak azért, mert kap mellé egy SEGA kvarcjátékot.
Nem állítok semmit a témában, de a nagyfiam (14) nemrég volt a központi szívklinikán és orvos javasolta, hogy még fejlõdésben lévõ szervezetét óvjuk a szénsavas italoktól (nem kólát mondott), mert elvonják a szervezettõl a kálciumot.
NEM kifejezetten a CSONTOKTÓL!
Tartok tõle hogy a tejfogas dolog is csak ilyen urban legend...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
mindenki mindent jol tud, megis szarik ra, issza a kolat eszi a mekit... :😊)))
emberek: nem cigizunk, nem kolazunk, nem csajozunk -- NEM ELUNK 😊)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
de egy egeszseges fogat nem szed igy szet
kolaban aztatott husdarab ?
bazdmeg :
probald ki, hogy belefexel egy kad vizbe, es 2 hetig ki sem mozdulsz
szerinted mi lesz veled ?
baromsag ilyenen vitazni
mindenkinek megvan a maga velemenye
aki szereti a kolat, az igya
aki meg nem szereti, az igya a "tisztanak hitt" vizunket ...
hát ha ilyen hülye kényes a gyerek.. nem mondom hogy megérdemelte
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a sok tévhit megint elõjött 😄D
1. kólában áztatott csont/húsdarab
persze hogy megpuhul, mivel szénsav és foszforsav van benne, amik ha gyengék is, akkor is savak. de ha tanultatok kémiát ezek a szervezetre kis mennyiségben (még napi 2 liter kóla is kis mennyiségnek számít) nem ártalmasak. 2 napig meg különben se lesz egy pohár kóla a szervezetedben, hogy kimarjon az ott valamit.
2. kioldja a kalciumot
ezt talán egy kicsit részletesebben is ki lehetne fejteni, mert közvetlenül csonttal nem érintkezik az a szerencsétlen lötty, nem tudom hogy hogy oldaná ki a csontodból a kalciumot...
-the invisible-
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De még sok egyéb méreg van benne pl a 'Light' típusokban cukor helyett aszpartam van, hát köszi szépen ez nagyobb méreg mint a finomított cukor..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
a csávó csak kolát ivott egész nap, napi 4-5 litert.
anyám barátnõjének a fia.
és nem mese.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
valamiben meg kell dögleni
Ezek az élvezeti szerek szabályos "kalciumrablók". Jellemzõ, hogy vagy serkentik a kalcium gyors kiürülését a szervezetbõl, vagy akadályozzák annak megkötését a csontokban. Például már egy csésze kávé akár 8-10%-kal is növelheti a kalciumszükségletet, valamint tannintartalma csökkenti a csontépítéshez nélkülözhetetlen nyomelemek felszívódását is."
"Az emberi test számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyag többek között csontjaink fõ alkotója, de sok más életfunkció számára is nélkülözhetetlen: nem mûködne nélküle a szívizomzat, az immunrendszer és nem alvadna meg vérünk sérülés után. Ahhoz, hogy ezek a funkciók rendben mûködjenek, a vérnek mindig azonos kalciummennyiséget kell tartalmaznia. Amennyiben nincs elegendõ kalcium a vérben, a szervezet a csontokból vonja el azt, ez pedig a csontok meggyengüléséhez, szilárdságuk elvesztéséhez vezethet."
két idézetke innen-onnan, ami talán magyarázhatja a csont vs. kóla dolgot...
A fogakat valóban tönkreteszi a huzamosabb fogyasztás, mert az közvetlenül érintkezik a kólával, amikor iszod. A csontokra közvetlenül szvsz nincs kihatása, de ilyet nem is állítottam (olvass pontosabban!).
Hogy miért engedik forgalomba hozni? Pénz, üzlet, nyereségvágy, politika, kenõpénzek, összetételek titkosítása... e kulcsszavak sokat elmondanak. Ennyi erõvel megkérdezhetnéd azt is, hogy hamburgert és sült krumplit miért engednek forgalomba hozni, vagy alkoholt, cigarettát, kávét, stb...
Ehh...
[/cserf][/fülünyúl]
mint ahopgy a csontjaidat, a fogaidat sem áztatod napokig cola-ban
[/cserf][/fülünyúl]
Nem az a helyzet, hogy nem lehet meginni, de a lehetõ legritkábban kéne. Mondjuk mint amilyen gyakran hypo-t, vagy domestos-t iszik az ember... 😊 Egyébként igenis függõséget okoz a benne lévõ koffein és koka-kivonat. Mert akármennyire is állítják, hogy kiszûrnek minden káros és/vagy függõséget okozó anyagot, csak be kell vinni egy laborba (ÁNTSZ, vagy Fogyasztóvédelem), és megmondják a frankót. Aki issza, issza, engem nem zavar, nem az én egészségemet vágja haza, de halk javaslatként megjegyzem, hogy a kólánál minden egyéb üdítõital (a cukrozott, színezett szénsavas vizek is) egészségesebbek. Ja, és a kóla a fogakat el is színezi, akárcsak a cigaretta.
[/cserf][/fülünyúl]
így születnek a legendák 😞
gvégig is gondolod amit leirsz, vagy ennyire lövésed nincs a biológiához? de ehhez még biológi ismerete sem kell, csak józan paraszti ész.
kioldja a kálciumot, gondolom a srác elõbb levetközött csontvázra, majd belefeküdt a kolával teli kádba, szép
lehetne több eszed ennyi idõsen!
Akik nem, azok meg egyenek mást, amiben van kalcium