Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Swedish people are albino monkeys
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nyilván mindenki maga tudja, de a lenmagolaj tele van kalóriával, szóval ha hízékony vagy, annak a fogyasztását előbbi időpontra tenném, nem este 10-11-re.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Napi 7 étkezésre van felosztva a kalóriabevitelem, de eddig du.5-kor volt az edzés 6-ig, így 6-kor turmix, 7-kor "csirkerizs", 10kor zero protein, meg lenmagolaj.
Most ez megborult, mivel mától csak 7re tudok edzeni járni, így 8kor turmix, és itt jönne a kérdés, hogy mennyire jó az nekem, ha este 11kor eszem a szilárd kaját? 8kor már így is bemegy egy nagyobb mennyiségű CH a protein mellé a turmixban, ráadásul hízékony vagyok.
old school shit
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sok sikert
A másik, hogy nem "újdonságot" mond, a videóban annyi hangzik el: "nagyon sokat gondolkodtam azon..." Tehát eszébe sincs eladni neked, mint valami spanyol viaszt, hanem azt mondta, hogy ő ezt a gyakorlatot alkalmazza rá.
Ez nem egykezes stílus vazzeg, ez egyetlen gyakorlat, ami specifikusan az adott izom egy bizonyos részére hat, szóval ihatod a kávédat nyugodtan <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.03.24. 15:59:49
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Érdekes gyakorlat:
Ráakadtam erre a számomra kecsegtető programra és következő héttől el is kezdeném.
Ti mit gondoltok róla? Esetleg valaki próbálta már?
https://gdmuscleplanet.hu/article/a-phul-program
Üdv
Foleg ha ebbol kene cserebe megelnem :D
Mesze van a lakás a kondi teremtől, kb fél óra alatt éred oda, ez kicsit sok idő, ara gondoltam hogy inkább otthon próbálok szerencsét.
Tudom így kevesebb zsír fog majd égni vagy nem, de kiakarom próbálni, nem is kell olyan sok kilótól megszabadulnom, kb 10KG, fél év kemény tréninggel talán összejön otthon is.
Mivel kezdő vagyok, inkább ide jöttem tanácsot kérjek hogy lefedjem a teljes testemen lévő izom csoportokat hat vagy öt napos tréninggel.
Így néz ki a jelenlegi edzés tervem, kérlek ne nevesetek ki.
Hétfö: szünet, azért mert péntek szombat vasárnap intenzív edzést szeretnék, mert akkor kicsit több kaját veszek magamhoz, hétköznap étteremből jön a kaja, a többi napon meg én csinálom a kaját.
Kedd:Has prés és valami mellre való tréninget kéne ajánlani.
Szerda: nincs ötletem mit kéne erre a napon csinálni.
Csütörtök: Szünet
Péntek: lépcső futás, 10 emeletes panelban lakom, szóval van pár lépcső amit megmászhatók
Szombat:Guggolás esetleg ugrással, külön külön vagy egyben mindkettőt
Vasárnap:fekvő támasz
Adjatok tanácsot hogy tehetném az edzés tervemet jobbá.
Köszi.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.31. 13:41:49
Én is ere gondoltam, ilyen kevés idejű kardió edzés nem fog zsírt égetni, vagy csak nagyon keresett.
Inkább keresek egy hosszabb videót, kösz a jó tanácsot, éhgyomorral fogok majd edzeni.
Majd úgy csinálom hogy evés előtt, aztán utána 3 órával. és csökkentem a cukor bevételt is talán este nem eszem mást csak húst, kenyér nélkül, meg majonéz nélkül.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Dietazzal meg menjel el edzoterembe. Otthon az emberek 99.99%-a el fogja buziskodni egy ido utan. Ha annyira akarsz otthon edzeni, vegyel egy szobabiciklit es minden reggelj tekerj egy orat vagy 45 percet ehgyomorra. A dietat meg vedd komolyabban :D
Zsírégető edzésre adtam a fejem, otthon végezhető formában, találtam két videót ami tetszik, de mivel kezdő vagyok, gondoltam itt kérek tanácsot hogy az a két videó közül melyik lenne jobb a testemnek, vagy esetleg ha valaki tud egy jó zsírégető fit program videót otthon végezhető fajtát, nyugodtan szúrja be, meg valami készítményt amivel még több zsír tudok égni, benne vagyok ilyenbe is.
Testem
80KG
22 cm hosszú 12 cm magas és a legvastagabb helyen 5cm vastag a hány a hason
a combomon van egy kis háj.
Mellek, nincs kimondottan izom.
Nem mozgok sokat inkább ülök és kézi munkát végzek, ezért is van háj a hasamon :/, 80kgmal szép hassam is lehetne hát ez van.
Ebédre kb 400 cal eszem és nem rég tértem át a kevés cukor diétára, ez 1 szelet kenyérbe merül ki, kettő helyet.
Ez a két videó amit találtam
1
2
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
BLIKK cikk - hátha még nem olvasta valaki.