Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Narxis: Az ingyenes verziót neked kell frissíteni biztos.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az ilyen Online Scanner-t úgy szoktam végezni, hogy elõször törlöm a Sütiket és akkor amit jelez, annak nagy valószínûsége, hogy trójai program.
Nortont meg leszedni a saját eltávolítójával a legjobb. Norton Removal Tool.
Letöltöd az Asztalra, elindítod, majd amikor végzett akkor kérni fog egy újraindítást. A biztonság kedvéért futtasd le kétszer. Utána már felmehet a NIS 2011 próba verzió.
A különbségeket megnézheted >> itt <<. Rákattintasz a 'Kapcsolódó termékek összehasonlítása' fülre és ott látod a felsorolást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Spybot TeaTimer-t szintén nem ajánlott használni másik rezidens AV mellet (bár Õk, a gyártó ezt nagyon javasolják), mert szintén szépen belassítja a rendszert és itt is kinézhet egy összeakadás és sorozatos gép fagyás. Tapasztalatból tudom mind kettõt.
Fogadd meg a tanácsot és tedd fel a NIS2011-et mellé meg a MBAM free és ennyi.
Melléje inkább a Malwarebytes-t ajánlom, mert amit megtalál a Spybot, azt a Malwarebytes is megtalálja, sõt még jobb a detektálása a Malwarebytesnek.
A másik dolog, hogy a Spybotnak van a TeaTimer programja, ami egy valós idejû védelem (registry, böngészõvédelem, stb.), csak kell érteni hozzá, fõleg mikor akarsz telepíteni programokat.
A Spyware Terminator, lelassítja a gépet, ha feltelepíted a ClamAV antivírust is belé, de úgysem ad akkora védelmet, mint a Norton.
Én azt mondom, hogy inkább egy Norton Internet Security 2011 és egy Malwarebytes (Free, ha csak ellenõrzésre használod vagy Full, ha akarod ezt is valós idõben futtatni). Sokkal többet számít egy Norton tûzfal, mint a Windows Tûzfal, ezért is ajánlom a Norton Internet Securityt.
Úgy van beállítva a MBAM, hogy a Frissítései azok Valós idejûek és minden frissítés után futtat egy Flash vizsgálatot is. Ütemezõ szerinti beállításokkal meg: Naponta futtatja a Gyors vizsgálatot és havonta a Teljeset.
Eddig még egyszer sem vettem észre, hogy bármi probléma vagy összeakadásos jelenség lett volna a két program között.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Ez már elég rég volt, azóta lehet változott a helyzet és más antivírus párosítás esetében is más lehet a reakció.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Am. akkor valóban ideiglenes megoldásként azt javasolták, hogy a Malwarebytes mappáit tegyék kivételek közé.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Úgy tudom, hogy a Pulse Updates, minden 5 percben frissíti/leellenõrzi a frissítéseket. Ezért ha minden 10 percben megnézed a "számot", akkor kell változást észlelj.
Másképpen itt lenne: Run Live Update mellett írja zöldben, hogy 22 minutes ago, tehát itt kell figyelni.
Bekapcsolod a gépet és úgy idõnként figyeled. Ha nem frissít magától, akkor valami gond van.
móni76:
Neked nem telefonos neted van(tudtommal az szét szokott kapcsolni)