Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/
A megfelelõ beállítás alatt mit értesz?
Kérdésem változatlan...
Átlagos használat, erõs vas.
Szerintetek melyik a jobb?
1; norton internet security 2011
2; eset smart security 4.2.67.10
3; Kaspersky Internet Security 2011
köszönöm a segítséget! 😊
az elõzõ hozzászólásom (1694), törölhetõ
<#worship>#worship>
Átlagos használat, erõs vas.
Szerintetek melyik a jobb?
1; norton internet security 2011
2; eset smart security 4.2.67.10
köszönöm a segítséget! 😊
Mind a kettõ jó, de az egyik sokkal jobb mint a másik.
Szerintem az AVIRA PSS vagy a NIS helyett inkább az ESS.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A kettõ közül melyik nyújt jobb védelmet?
1; Avira Premium Security Suite (legújabb)
2; Norton Internet Security 2011
A KIS telepítõje kiíta, hogy hol találta meg, hát egy ilyen dolog volt a registry-be: {.............}, a pontok valami betûket jelentenek.
A megoldás az volt, hogy megaptam a C:\WINDOWS\Installer\ mappába egy *.msi fájlt, ami a CLamAV tartozott és annak a futtásával, valamiket kitörölt a registry-bõl és azután már nem detektálta a KIS a ClamAV.
Én ESET cuccot is feltettem, de csak 1 órát, nem birtam tobább vele, de az uninstall útán nem volt gond vele. A CalmAv is uninstall-tam valamikor, de a C:\WINDOWS\Installer\ mappába még ott hagyott valamit és a registry-be is.
Még akkor van valami a gépedben, ami esetleg más név alatt szerepel.
Prevx esetén volt olyan, hogy egy *.sys fájl futott miután letöröltem a saját uninstall-jával.
Én azt javasolom, hogyha mégsem oldodik meg a problémád, akkor telepitsd fel az ESET Smart Security és azután töröld le, hátha jobban letõrli, de ezt csak akkor tedd, ha nem kapsz olyan Removal Tool féleséget NOD-nak.
Amikor az AVG mellett használtam a PeerBlockot, akkor ott is engedélyezni kellett valami ( Limelight ? ) network-öt a frissítéshez. De eltávolítás után ilyen nem volt.
Jelenleg milyen védelmet használsz a gépeden?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Melyik nyújt jobb védelmet?
1; Norton Internet Security 2011
2; AVG Internet Security 2011
Linux Mint 13 Cinnamon
Gyerekek ez már mindennek a teteje ! 5 napja telepítettem le a nodot. És ég a mai napig is a frissen bekapcsolt gépem folyamatosan kommunikálni akar a Cesnet kiszolgálón lévõ frissítõ szerverükkel.
FELHÁBORÍTÓ !!!
Linux Mint 13 Cinnamon
PeerGuardiant vígan használtam még réges rég, de mivel abbahagyták akkoriban a fejlesztését, kénytelen voltam uninstalállni és azóta rá se nézni.
<#pias>#pias><#pias>#pias>
Egy világ omlott össze bennem mondhatni.<#szomoru1>#szomoru1><#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
PeerBlock !
PeerGuardianra meg rá akartam nézni, de sajnos sehogyan se akar menni a program...ez van, nem is szenvedek vele...