Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ez nem teszt, valami viccoldalra akarták kitenni, csak ide sikerült.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tényleg ennyire rossz az avast5 vagy csak kihagyták a tesztbõl:

http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/
<#taps> köszi!
Jó a standard beállítás is, ami a telepítés után van, most pontosan erre nem tudok választ adni, de be lehet nézni a beállításokhoz és meglátod hogy miket állítsz, hogy nagyobb védelmet adjon, de ezeknek a beállításoknak lehet negatív hatása is. Ezekhez kell érteni és ha nem értesz annyira, akkor azt ajánlom, hogy úgy hagyjad ahogy van, mert akkor is nagyon jó védelmet ad.
Köszönöm szépen!
A megfelelõ beállítás alatt mit értesz?
Kaspersky Internet Security 2011 megfelelõ beállítással.
Ennek a hozzászólásodnak sammi értelme nem volt! Kényszert érzel a hülyeség beírására, csak hogy több hozzászólásod legyen?
Kérdésem változatlan...
Narxis
Akkor jó, megbocsátok mert Nortont ajánlottál neki.

Fogalmam sincs.

Narxis
😮 honnan tudod, hogy laptopja van? 😄

Leszel szíves a a laptophoz gyárilag adott vírusvédelmet használni.Ha nem tévedek Asushoz a Nortont adják.

Doomista
3.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok!

Átlagos használat, erõs vas.
Szerintetek melyik a jobb?

1; norton internet security 2011
2; eset smart security 4.2.67.10
3; Kaspersky Internet Security 2011

köszönöm a segítséget! 😊

az elõzõ hozzászólásom (1694), törölhetõ

<#worship>
Sziasztok!

Átlagos használat, erõs vas.
Szerintetek melyik a jobb?

1; norton internet security 2011
2; eset smart security 4.2.67.10

köszönöm a segítséget! 😊
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Szia!

Mind a kettõ jó, de az egyik sokkal jobb mint a másik.
Szerintem az AVIRA PSS vagy a NIS helyett inkább az ESS.

Doomista
Mind a 2 jó választás, de én az APSS-re tenném le a voksom.

Sziasztok!

A kettõ közül melyik nyújt jobb védelmet?

1; Avira Premium Security Suite (legújabb)
2; Norton Internet Security 2011
Még megszoktam nézni az EmsisoftEmergencyKit-ben szerplõ HiJackThis-el, mert az részletesebb információt nyújt a Services-rol, mint az Eseménynapló, de lehet van sokkal jóbb program is ezeken kivül.
Leghamarabb mikor telepítettem a KIS 2011, abba szolt bele, hogy a gépemben ott van a ClamAV (valamikor telepítve volt). Ahogy mondod és is letõrõltem a ClamAv kapcsolatos dolgokat, registry, mappák..., Advanced System Care, CCleaner lefuttatva és mégit detektálta a ClamAV.
A KIS telepítõje kiíta, hogy hol találta meg, hát egy ilyen dolog volt a registry-be: {.............}, a pontok valami betûket jelentenek.
A megoldás az volt, hogy megaptam a C:\WINDOWS\Installer\ mappába egy *.msi fájlt, ami a CLamAV tartozott és annak a futtásával, valamiket kitörölt a registry-bõl és azután már nem detektálta a KIS a ClamAV.

Én ESET cuccot is feltettem, de csak 1 órát, nem birtam tobább vele, de az uninstall útán nem volt gond vele. A CalmAv is uninstall-tam valamikor, de a C:\WINDOWS\Installer\ mappába még ott hagyott valamit és a registry-be is.

Még akkor van valami a gépedben, ami esetleg más név alatt szerepel.
Prevx esetén volt olyan, hogy egy *.sys fájl futott miután letöröltem a saját uninstall-jával.
Én azt javasolom, hogyha mégsem oldodik meg a problémád, akkor telepitsd fel az ESET Smart Security és azután töröld le, hátha jobban letõrli, de ezt csak akkor tedd, ha nem kapsz olyan Removal Tool féleséget NOD-nak.
lck
Panda Cloud pro. de nálam ez 1-2 havonta változik. Ilyen kipróbálgatós vagyok.
lck
Ezeken már mind túl vagyok. Egy programeltávolítás után a mappa és registry keresés-karbantartás nálam alap. Most már töröltem az összes böngészõ elõzményt és sütiket is - hátha. Mégis ha csak bekapcsolom a gépet és nem böngészek akkor 10-20 percenként, ha böngészek akkor gyakrabban kiszûr a PeerBlock kapcsolódási kísérletet a Cesnet-hez, amit tudom hogy Nod alatt engedélyeznem kellett hogy a Nod automatikusan frissítsen. Persze ha a Peerblock nem lenne ezt észre sem venném.
Amikor az AVG mellett használtam a PeerBlockot, akkor ott is engedélyezni kellett valami ( Limelight ? ) network-öt a frissítéshez. De eltávolítás után ilyen nem volt.
Szia!

Jelenleg milyen védelmet használsz a gépeden?
Valami mág maradott, keress útána (a rejtett mappákban is: Application Data, stb.), mert még lehet kapsz valami NOD féle *.dll vagy *.exe cuccot a C-ben..
Doomista
na ne<#miaz>

lck
assz
Narxis
photoshop

RBJ
nem mert az 556 hoz kell ami kijött tegnap megint.<#duhos2>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
miért ?mer maga a szoftver nem elég?:S -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lck
Mindegyik jó szintû védelmet nyújt, de elvileg a Norton kicsit jobbat.
Sziasztok!

Melyik nyújt jobb védelmet?

1; Norton Internet Security 2011
2; AVG Internet Security 2011
lck
Mer rendessek ! <#zavart2>
RBJ
biztos mindenáron védeni akarnak téged ha kell ha nem. <#idiota><#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Igy jártál.

lck
/Azért ide írok mert itt kezdtem el a témát/
Gyerekek ez már mindennek a teteje ! 5 napja telepítettem le a nodot. És ég a mai napig is a frissen bekapcsolt gépem folyamatosan kommunikálni akar a Cesnet kiszolgálón lévõ frissítõ szerverükkel.
FELHÁBORÍTÓ !!!
RBJ
valaki be tudna tenni nekem kav magyarosítást. ha lehet a 11.01.400 nak legyenek a magyar nyelvi file jai.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nem tehetek róla...:-(
PeerGuardiant vígan használtam még réges rég, de mivel abbahagyták akkoriban a fejlesztését, kénytelen voltam uninstalállni és azóta rá se nézni.

<#pias><#pias>

RBJ
Elég szégyen , hogy ilyen nagytudásu, hihetetlen képességekkel rendelkezõ egyén mint doomi nem ismeri a peerblock. ot. <#zavart1>
Egy világ omlott össze bennem mondhatni.<#szomoru1><#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Nem volt CESNET.

lck
Cesnet is kellett hogy rendesen frissítsen, asszem kézzel frissített, de automatikusan nem.
Nálam a Nod az Eset,spol.sr.o.networkel komunikál.Nem észleltem CESNET támadást.

Doomista
Ott volt az a mappájába...:\

Ott azt írja, hogy pgfilter.sys fájl nem található. Mi történt?
Doomista
Ez a program csúcs jó, marad...köszönöm. <#eljen><#pias>

Doomista
Jah...de amúgy a PeerGuardianból a Win7 64biteset szedtem le. :-o

lck
Ne PeerGuardian !
PeerBlock !
Doomista
Értem, hát elég durván melléfogtam, pont azt nem mondtam...

PeerGuardianra meg rá akartam nézni, de sajnos sehogyan se akar menni a program...ez van, nem is szenvedek vele...

lck
Cloud fizetõs - van rá 1 éves promó kulcsom. Mondjuk annyit úgysem húz ki nálam 😊
Doomista
Csak szólnék mert lehet nem vetted észre, de már él az elõzõ topik.
Látom ráálltál a Pandára. IS? GP? AV?