Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért vannak kétségeim..😊
R 300 ill T 403 W. néztem ki magnak.Mivel alapvetõen nem trüközni nem is , hogy divatos slengel éljek nem is "rajozni" szeretnék.Csak száguldozni amit az aszfalt keretei megengednek.
És itt jön a kérdés, hogy hol is van ilyen út?
Van görkoris térkép?Ahol a jó útszakaszok felvannak tüntetve?
Olvastam lentebb hogy technikai problémák merülnek fel esõ esetén..van erre megoldás?HOgy esõben is lehessen korinzni?
Ennyi röviden...😊
Mindenesetre már nézelödtem hol is tanulhatnék korizni ha már meg van a jó görkori.
Sokan ezt ajánlották:
http://www.gorzenal.hu/frameset.html
Mennyi idõ hogy az alapokat elsajátisd.(nyilván egyéni , de kb..😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pred
Kb. fél hónap múlva én is megveszem a korim, ha magkapom az elmaradt fizumat... Ha meglesz végre és betörte a lábam 😛, akkor össznépileg össze kéne jönni valahol, hogy tanuljunk egymástól...
Tegnap tettem egy nagy kört Bp-en.. (Kb. margithíd-körút-petõfihíd-budai rakpart-meg bolyongás budán-margithíd...) elvoltam vele egy jó másfél órát... 😊 A mostani korim jól fel is törte a lábam (nem értem miért), úgyhogy most nagy dilemma, hogy mikor szúrjam ki az a kb. 2*100HUF méretû vízhólyagot a lábamon! 😄DD
További szép napos hetet mindenkinek ! (szerdán jön meg a korim, majd írok ha tudok 😉
Üdw
A sebemet elláttam, és a nadrágomat is megvarrtam. :o))))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
vagy Zocsi, feléd simán elnézhetek
(#350: "Mellesleg, ha vesz az ember korit, akkor hogy jó: ha pont akkora méretben, mint a lába; vagy ha 1 számmal nagyobb (mint mondjuk a snowboard bakiknál)?")
Mert síbakiknál oké, hogy nagyobb egy számmal, de abba sízoknit vesz az ember! (Mondjuk én most is abba korizok... 😛)
Amúgy meg a bélés csak lapulni fog benne, és akkor már nem egy számmal lesz nagyobb.
Amúgy köszi! <#wave>#wave>
50k-ért vettem, akkor a legdrágább fitness RB volt, gyors, primán elnyeli a rázkódást, alu, gyorsfûzõ
(mindekinek azt mondom, olyan korit vegyen, ami kényelmes neki, nem fog a lábához idomulni, ez nem cipõ, ehhez képest én nem tudom ezt soha betartani)
egyébként van még egy agro korim is, igazából mindkettõt eladnám és vennék magamnak egy újat, másrészrõl csak áll itt a fitness korim, nem is használom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
minden görkorit abban mérnek eredetileg
egyébként a 27,5 az 27,5 cm, azt hiszem 42 vagy 43
milyen szabványban ? <#vigyor3>#vigyor3>
Rollerblade aero 10
27,5-es
30k-ért viheted
amúgy én általában ahogy elérem a rakpartott, onnan már zsir, nem is kell annyira koncentrálni.
pred
egyébként a körút is jó
vagy amerre lax, a közeli zöldövezet alacsonyforgalmú utcái
Amúgy azért vannak jó helyek, csak a fõ kérdés az, hogy mennyire vagy tapasztalt koris, mennyire zavarnak az emberek, illetve hogy milyen módon szeretnél korizni? Hosszú távon/kifárasztósan, vagy csak úgy lógni a haverokkal és kisebb területen korizgatni, "figurázgatni", gyakorolni...
latom sok mindenkinek gondot koz hol korizzon.
Nekem mar eleg regota meg van a korim csak nem tudom hasznalni voltam kint parszor a Margit-szigeten,de ott nagyon keves jo aszfalt van.
Van egy resz ahol csak egy vekony csik van es sokszor hiaba kerem a futokat hogye engedjenek el basznak.........
Szoval ha a Margit-sziget az egyetlen hely akkor nem is korizok.
Hosok tere.......mindenkitol ezt hallom.Egyeb?
pred
A Hollán Ernõ utcán baktattam, aztán a Victor Hugo hoz érve balra kell fordulni, nemtom mi a neve pontosan, de ki van írva hogy korcsolya tenisz sí meg hogy javítás.
tegnap