Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenféle finomságot sütögettem grillen a családi összejövetelünk alkalmából, a húslevest és a köreteket párom prezentálta hozzá, plusz volt egy csomó süti is
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.03.29. 19:25:28
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.03.29. 19:25:28
Because I said so... that's why.™
Péntek : dolgozom, azt h a cégnél mi lesz a kaja azt nem tud sajnos előre.
Szombat : Anyu rendelt a vendéglőből : Rántott sajt, cordon, gomba , rizs.
Vasárnap : rokonoknál leszünk Sonka meg tojás biztos lesz meg torma. A többit még kinyomozom és megírom majd.
Hétfő : azt még nem tudom mert biciklizni megyek és majd ami nyitva lesz ott eszünk valamit.
Szombat : Anyu rendelt a vendéglőből : Rántott sajt, cordon, gomba , rizs.
Vasárnap : rokonoknál leszünk Sonka meg tojás biztos lesz meg torma. A többit még kinyomozom és megírom majd.
Hétfő : azt még nem tudom mert biciklizni megyek és majd ami nyitva lesz ott eszünk valamit.
Sziasztok! 😊
Kinél mi lesz a húsvéti menü?
Kinél mi lesz a húsvéti menü?
kenyér, víz
Az a legjobb, nem hízlal, nincs káros hatása, nem okoz vastagbél rákot, stb. 😊 Legfeljebb éhen halsz, hosszútávon.
Ferdinánd tekercs! De rég ettem. Talán utoljára gyerekkoromban. De akkoriban sokszor.
mustáros sült tarja
majonézes krumplisaláta
mákosguba
Budaörs Auchan kajaudvar
Utoljára szerkesztette: desigo, 2024.03.04. 17:47:28
majonézes krumplisaláta
mákosguba
Budaörs Auchan kajaudvar
Utoljára szerkesztette: desigo, 2024.03.04. 17:47:28
Ma :
Kelenföld aluljáró pizza.
Héten pesten voltam egy kollegám javaslatára elmentünk a tavaszi kínai büfé elnevezésű étterembe.
Kis adag tésztát kértem illatos csirkével ( vagy valami hasonló a neve ) finom volt Meg elég is volt.
Kelenföld aluljáró pizza.
Héten pesten voltam egy kollegám javaslatára elmentünk a tavaszi kínai büfé elnevezésű étterembe.
Kis adag tésztát kértem illatos csirkével ( vagy valami hasonló a neve ) finom volt Meg elég is volt.
Kínait nagyon szerettem 20-25 éve. Suliból hazafelé leves + ananászos csirke,sima rizs.Esetleg utána egy sült banán.
Néha Hungárián direkt arra kerülök nosztalgiázni.
Classic rántott dolgokat már nagyon meguntam. Inkább Burger King ha nincs normális kifőzde,vietnámi esetleg indiai kajálda.
Néha Hungárián direkt arra kerülök nosztalgiázni.
Classic rántott dolgokat már nagyon meguntam. Inkább Burger King ha nincs normális kifőzde,vietnámi esetleg indiai kajálda.
Szia, igen most ez az aktuális étlap.
Volt amikor kínai kajákat ettem, főleg ezeket a bundás húsokat de minden más kínai kaját is szívesen de azzal is az volt a tapasztalatom hogy fél óra maximum egy óra múlva ment tőle a hasam , úgy hogy leálltam a kínai kajával.
Van amikor csak egy hamburgert eszek.
Általában innen eszek ha látogatóba utazunk, de van amikor 1-2 másik kajáshoz is be be nézek, változó.
Erről az étlapról a következőket próbáltam ki:
1. Roston cs. mell baconba tekerve édesburgonyával
2. Sokmagvas csirkemell édesburgonyával
3. Ázsiai minibox sajt nélkül
azoktól úgy nem volt semmi bajom utána.
Volt amikor kínai kajákat ettem, főleg ezeket a bundás húsokat de minden más kínai kaját is szívesen de azzal is az volt a tapasztalatom hogy fél óra maximum egy óra múlva ment tőle a hasam , úgy hogy leálltam a kínai kajával.
Van amikor csak egy hamburgert eszek.
Általában innen eszek ha látogatóba utazunk, de van amikor 1-2 másik kajáshoz is be be nézek, változó.
Erről az étlapról a következőket próbáltam ki:
1. Roston cs. mell baconba tekerve édesburgonyával
2. Sokmagvas csirkemell édesburgonyával
3. Ázsiai minibox sajt nélkül
azoktól úgy nem volt semmi bajom utána.