Heroes of Might and Magic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cdgames
heroes might and magic3 :)
1.4 kompatibilis verziód legyen, nem ártana egy regisztráció a http://www.toheroes.com/ TOH-on vagy a
http://www.wizardsandwarriors.net/woemain.htm WW-én
magyaroknak most indult egy kupa a részletek a heroes.hardwired.hu -n.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
[email protected]
Valami postai megoldás lenne jó, vagy ha pesti vagy akkor találkozhatnánk. Mit kérnél cserébe?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A kiegek az alap játék mp3-as zenéit használják. Sajna a videók ki vannak rippelve úgylátom.
Szóval a lényeg:
Az alap homm3 mp3 mappáját mentsd ki valahová, és miután ezeket feltetted, másold vissza, így lesz muzsika. :)
Az alap homm3 data könyvtárában lévõ video.vid filét is mentsd el, majd a telepítések után másold vissza. Így mûxeni fog faszájul emlékeim szerint.
A RIP-ekkel majd lehet szórakozni (kicsomizás, unpack.exe, regsetup.exe,), de megy egyszerûbben setup.bat-al is. Kell? A ripek 1enként kb 130MB-osak csomizva. Sajna csak 4 van meg az 5bõl. (Dragons, Underworld, Elements, Warlords). Mi legyen?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jajj csak lenne meg a többi Chronicles is :(
Heroes 4(2cd), Winds of War meg még 1 kiegészítõ.
Chronicles 5 része ha megvan valakinek pls szóljon.
heroes 3 (ettõl kezdõdõen, a régebbiek is jók voltak a maguk idejében de már úgysem játszana vele senki)
+ armageddons blade
heroes 4 -bõl van 3 cd isom, de a nevüket nem tudom
Heroes of Might and Magic 3 - Essential 1990 Ft-ért, de ebbe csak az alap Heroes 3, valmint a Shadow of Death, illetve az Armageddon's Blade van benne. Mi kell még?! :) A Chronicles sorozat anno 5 külön részben jelent meg. Magyarországon jelenleg én sem láttam semelyik részét sem sehol.
Tudom nem ezt kérdezted, de nekem max akkor ért volna valamit, ha ez az 5 CD 1 CD lett volna, így a részenként néhány pályából álló kampány nem sokat ér, csupán szégyenletes róka bõr... :-/
ps. Írom ezt úgy, hogy mindenidõk legjobb játékának tartom a Heroes of Might & Magic 3-at...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nah, ha bárki benéz erre, : Hello, ha ez a kieg. megvan neked, és megtudod(akarod) írni(biz.más.), írj ide is +privbe is. nekem sajnos nincs meg. thx
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem tudom mi a megoldás, pedig nagyon csíptem ezt a gamét.
Cannot create Random_Map.H3M in data directory.>
A neten frissítettem a HOMM-ot, a generáláshoz a feltételek beállítva, mégis ez van. A Guru CD-ben azt írták, hogy a Random_Maps könyvtárba kerülnek a generált mapok (jééé! : ) . . .) de olyan nincs. Persze raktam egyet-egyet mindenhová, (Data, HOMM gyükér, Maps) hiába!
Mi lehet a megoldás? : (
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙