Game Developers Conference 2001
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg jo hogy a 2000. evrol van szo... nem 2001 rol a blad of darkness meg ott szar ahol van az 1. palya jo minden karakternel aztan dogunalom az egesz... azt annak meg megkevesebb köze van az rpg hez mint a d2 nek...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az ev szerepjateka a Baldur's Gate 2!(A Diablo 2 esetleg akcio vagy ugyessegi kategoriaban nyerhetne.)
Milyen 3 millió? eószerintem ez a szám nagyon kevés!!!!!kétszerese minimum!!!!a final a világ llegjobb szerepjátéka te hülye!!!én nem szeretem az FF-t de azt tudom hogy ez a best!!!!!!nézd meg a trailerjeit!! a z FF 7 trailerjén majdbnem sirtam!bazeg:)
Törölt felhasználó
ezt mondjad annak a 3 millió embernek aki megvette.
Azon nem csodálkozom, hogy konzolon az év szerepjátéka az FF lett, hiszen konzolra nincs egyetlen valódi szerepjáték sem. De könyörgöm milyen elvek alapján választották a D2-t PC-n az év szerepjátékának? Egyik proginak sincs semmi köze a szerepjátékokhoz. Ez a cím egyedül a Baldur's Gate 2 érdemelte volna meg. Az is erõs túlzás, hogy az év játka lenne a D2. Nálam egész biztos, hogy nem.
Azzal is vitába szállnék, hogy az év online játéka és az év szimulátora az MW4 lenne.
Na mindegy...
Azzal is vitába szállnék, hogy az év online játéka és az év szimulátora az MW4 lenne.
Na mindegy...
hmmm
Aliens vs Predator 2 ez jo lesz, már az elsö is nagyon jo volt
Aliens vs Predator 2 ez jo lesz, már az elsö is nagyon jo volt
Törölt felhasználó
a picsába, ott lett volna a helyem. :( csakhogy még szezonon kívül sem tudom kifizetni a repcsit. :(