Return to Castle Wolfenstein tények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KATT9999sarkanyharc.try.hu
Geronimo! Remélem tudod hogy ez egy indián név vazze!
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Ez egy kalap szar.......mikor lehet mar egyszer ebben a rohadt eletben olyan progit csinalni, ahol judekat, kommunistenschweinokat meg hamburgerzabalokat kell irtani...........na meg....zombik....hohoho.....ez anno vmi V6-os volt?.....a torikonyvek sem emlitik......
de, az ID soft az unreal enginet liszenszeli.... ahhh agybajnok 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hogy menne már az Unreal engine-jével eg id-s game? Csak nem fogják megvenni az "ellenfél2 motorját, ha van nekik is 😊. Vagy tévednék?
A 6. képen nem rossz az a nõci ;P. Bár valóban kicsit szögletes, meg a mell lehetne nagyobb is 😊)). (Lara rulez)
A 6. képen nem rossz az a nõci ;P. Bár valóban kicsit szögletes, meg a mell lehetne nagyobb is 😊)). (Lara rulez)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát a grafika ... pff, de ne is ettõl várjuk a technológiai áttörést, mert ez inkább a hangulatban lesz nagy. Már akinek stílusa ez a "KiberHitler". Nekem nem.
királyság. remélem lesz olyan hangulata mint a régieknek
Speciel szerintem se túl szép. A textúrák elmosottak, a karakterek kevés poligonból állnak. Remélem ezen még javítanak. Doom 3 rulz.
Hát õszintén én is szivesen végigmennék a friccek oldalán😊
Szerencsére a II.WWs gamékban a német oldal van elõtérben😊
Atomjólesz de szerintem felesleges volt elõre bejelenteni...mind1 csak nem DNF sorsra jusson
Szerencsére a II.WWs gamékban a német oldal van elõtérben😊
Atomjólesz de szerintem felesleges volt elõre bejelenteni...mind1 csak nem DNF sorsra jusson