Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pont ide bevezetni ezt... pedig szerintem így is elég egyediek voltak a fegyverek. Spy-al nem játszom, utálom is :) 1 percen belül kétszer lelőttem és hátba késel a spy. Mondjuk lehet meg kéne kicsit ismernem hogy csinálják ezt a 3 életes trükköt. :)
NEOreg3
matchmakingről nem olvastam, gondolom még nincs benne

hát ez így elég meh

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
<#gonosz3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Mondjuk ha jól láttam volt 1 kis spy buff is, legalább nem csak random CS-s dolgokat raktak be.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát ezt nagyon fontos lehetett ide is bevezetni. Valószínűleg a shop már nem hoz eleget ezért ide is be kellett dobni ezt a gyökérséget.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3
vagy cserélni valakivel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ezt a tauntot hogy lehet megszerezni? csak venni lehet?
Dency
Egy kis konga buli:

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Sziasztok,

Ha valaki szereti a Freak Fortress játékmódot annak ajánlom figyelmébe a most nyitott szerverünket. Nagyon szeretem ezt a játékmódot és nagyon sokat játszottam vele még régebben, de mostanra nem találni normális szervert ezért gondoltam, hogy indítok egy sajátot egy jó kis közösségel. Ha gondoljátok nézzetek fel.
IP: tf2.getrekt.hu vagy 46.101.185.192:27015

Ui: Bocsi az offért, és remélem leszünk egy páran, hogy esténként freakeljünk egy jót :) (A szerver egyenlőre csak 10 férőhelyes de ha igény lesz rá bármikor tudom növelni.)
Jim Morrison
http://www.youtube.com/embed/UelPvdGskv4
lehet akkor újra előveszem...

Viktor99
Béta óta meglehet ezt csinálni, üdv a tf2 világában.
Ingman12
No, már nem csak játszhatatlanul hulladék a játék, de még "legálisan" csalnak is az idióta gyökerek. Mentem egy kört, medic haverja beállt kémnek az ellenfélnél, eljött a bázisunkhoz, álcát vett fel és folyamatosan healelte, jelezve, hogy velünk van. Jó érzés védeni a pontokat úgy, hogy közben a saját csapattársad hátulról segít beférkőzni az ellenfélnek.

Jim Morrison

hl3 confirmed

NEOreg3
videón kívül semmi említésre méltót nem kaptunk, és ahogy a steam fórumokat látom, kezd az embereknél betelni a pohár, hogy egyre kevesebb és kevésbé minőségi update-et kapunk

részemről még megvárom az idei smissmass-t és utána eladom az értékesebb cuccaimat (ahogyan azt már 1 évvel ezelőtt kellett volna), a valve meg leszophat, ha csak ennyire képesek, amikor tavaly is 100+ millió dollárt kerestek a TF2-vel

(és tudom, hogy ez egy community update, de eredetileg új fegyverek (egyedi statokkal) és egy pálya (cp_snowplow) is jött volna, amit aztán nem hagytak a valvenál, mert több problémát szült volna, mint csak rányomni az 'import hats' gombra)
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2014.12.09. 11:19:12

Narxis
zsír

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison

SzirmosSzisza
Alapvetően senkinek sem kellenek alap tárgyak. Próbáld meg azokat amelyekből dupla van bekraftolni.

sevendoor
sziasztok! Már régóta játszom a játékkal a csere, eladás rész nem igazán érdekelt ezért mára odáig jutottam, hogy már a hátizsákkal megnövelt raktáram is kezd betelni, pedig a ládákat helyből eldobom. Ma elöszőr megpróbáltam az eladást, de mindössze pár tárgyat kínált fel a rendszer, a többi 280 tárgyat nem. Hogyan tudnám eladni a tárgyaimat? köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Jim Morrison
N tényleg feltörték az accodat? rám üzentek, hogy feltörték, és valami png fájlt küldtél de nem szabad rányomni :o

Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Mit tudok csinálni a kovetkezo tárgyakkal? Vudu-átok sújtotta égetett meszeszsák, Vudu-átok sújtotta szog, Vudu-átok sújtotta régi bakancs, Vudu-átok sújtotta díszpisztráng (ebbol 2 van), és Vudu-átok sújtotta tapadóbomba. Valakinek valami otlet? Ja es még egy kérdes. Ez az event meddig fog tartani, es lesz-e uj halloween event, vagy csak jovore?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Ingman12
Bocs a dupláért, csak a pontosítás miatt: minijátéknak minijáték, csak amolyan aktatáskás missziók végén van, így meg igazából mindenki a kocsikázást várja. Külön lehet viccesebb lett volna, főleg hogy van pl. "focis" játék is.

Ingman12
Hát érdekes ez az új halloween-i játékmód...nem lenne rossz, de a videó alapján is teljesen másra számítottam. A kocsikázás is ötletes, de maximum valami minijátékban lenne jó, ez így valahogy nem áll össze.

NEOreg3
ez még csak a tavalyi event, az idei event a héten jön elvileg

Jim Morrison
Már tavaly is ilyen volt?:o

SzirmosSzisza
Ha ugyanaz mint tavaly, akkor megnyomod a H-t és ellövi a varázslatot.

Jim Morrison
Valaki mondana pár szót mik ezek a varázslatod, könyvek meg mittudéménmég mik?:/

Sziasztok!
A segítségeteket szeretné kérni, hátha találkozott valaki közületek ezzel a problémával. Tegnap meghalt a játék, akármilyen szerverre próbálok csatakozni, elkezdi a csatlakozást, majd a szerver információ lekérés résznél megáll a töltés és lefagy a játék. Azóta már egyszer újra is raktam, de a helyzet nem változott. Valakinek ötlete?
Előre is köszi!
Piloss
Ami a tárgytalálást illeti, ajánlott átolvasni link

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Rendben,kivárom a 30 napot remélem bejön.Ha nem akkor majd jelentkezem még 1* köszönet a válaszodért<#eljen>
NEOreg3
Ha olyan dolgot akarsz cserélni, amit frissen vettél a store-ból, akkor lehet, hogy pár napot várni kell vele, amíg elcserélheted. Ha rég nem vásároltál semmit a steam-en, akkor 30 napot kell várnod, hogy megbízható felhasználóvá válj, csak azután tudsz majd cserélni.

üdv!
Töltöttem fel minimális összeget,hogy végre prémium tag lehessek.Meg is lett csak eggy a bökkenő,azaz több!
1-Azt írták,hogy nagyobb dropp de aznap még egy fél órát játcottam esett 2 item.Váltottam prémiumra így,úgy amúgy meg az öröm 5 ik napja játcom prémiumosan és láss csodát semmi drobb!Semmi item nem esett,mégcsak láda sem ami rengeteg szokott esni még free accal is.Mi lehet vele?Megesett már párszor,hogy nehezen droppoltak a dolgok de nem az 5 ik napja semmi.Ez még el is menne,de a
2-ik dolog,cserelehetőség semmi esetre se jön össze.
Ezt a mondatot írja ki mindég:"Probléma adódott a cserekérelmed elküldésekor.Lehet hogy a csere átmenetileg nem elérhető,vagy a fiókod jelenleg nem tud cserekérelmet külden"
Néztem fórumokon írták,hogy STEAM-GUARdot kapcsoljam be.Bevolt.Nem aktiváltad a visszaigazolást,megcsináltam írja is:Hitelesítve.
Volt aki azt mondta minimum 5 barátodnak kell lennie,de szerintem ez hülyeség.
Mi a fenét tudok ezzel kezdeni?A dropp lehet visszajön de a cserére semmi magyarázatot nemkaptam x /
Előre is köszönet a válaszokért!
Utoljára szerkesztette: Kolyn, 2014.10.07. 20:01:13
MerlinW
Viktor99
Kiválasztották a legjobbakat, itt van az egyik személyes kedvencem, szerintem zseniális!
http://www.youtube.com/embed/Px_FmSYHSWo
Jim Morrison
nem magyar alkotásra?:o :)) sharedfiles/filedetails/
btw én ezeket nem nagyon nézem:(

SzirmosSzisza
Oh köszi, tavaly is járt érte valami kitűző :)

Viktor99
Megint nagy a pangás. 2 nap múlva lesz vége a Saxxy Awards szavazásnak, úgyhogy aki nem tudná mi az, az lesse meg a jelölt videókat és szavazzon.
Itt ez hihetetlenül zseniális videó. Én erre tuti szavazok :)
NEOreg3
már több mint egy éve eladtam, miután láttam, hogy nem megy fel az ára

SzirmosSzisza
Neoreg, ha jól emlékszem volt neked is 40-es ládád, eladtad azóta vagy mi van vele? Régen sok kulcsot ért, de mostanában ahogy nézem már nem sokat :/

csokalaci
Free to play óta sajnos tényleg jellemzőbb.

http://facebook.com/musicleander

Ingman12
A pofám már leszakad, hogy nem lehet normálisan játszani szinte sehol...

10-ből 9 szerver egy hulladék (a játékosok miatt). Nincs csapatjáték, megy mindenki eszetlenül. Egyedül császkálnak, nem is megy a csapatnak, hát mit csinálnak? Persze hogy sniperre és spyra váltanak. Végig nincs medic, nincs engi, vagy ha van, nincs teleport. Gratulálok már b***meg...

Viktor99
"Évekig fogják még ezt javítani".
http://www.youtube.com/v/PAsgDaHtDCg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Narxis
<#wow1> ez tök jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison

NEOreg3
bár ekkor már majdnem ott vagy, mintha elcserélnéd valakivel 1 refért a base jumpert

NEOreg3
ha nem craftolható a sticky jumpered, akkor craftolj egyet, az biztos az lesz

de most a jumper-el van baja :)
Jim Morrison
pár hsz-el lejjebb már válaszoltak.

kanyesz07
Hogy készítsem még is el a B.A.S.E Jumpert hogyha nem engedi craftba használni a Sticky Jumpert???

Ready To Rock!&#8482;