QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you are signed up to the QueenOnline.com or Queen Fan Club databases please keep an eye on your e-mail inbox from 8pm (GMT) THIS EVENING, Monday, February 20th for this very important and exciting announcement!
You do not want to miss this at all!
------------------------------------
Hát ez nem úgy hangzik, mint ha Brian új fotós könyvének promója lenne.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Majd megkapjuk a választ az idén.Ha lesz akkor lesz ,ha nem hát nem.
Úgy tûnik, a filmbõl sem lesz semmi, legalábbis a következõ pár évben: http://fm4.orf.at/stories/1692696/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
A könyvet nem vettem meg. Angol nyelvû könyvet nem is olvastam még, nagy a választék, idén is megjelent legalább 3 könyv.
Érdekes egyébként, hogy a magyarul is megjelenõ Sutcliffe féle "képeskönyv" narratívája kísértetiesen hasonlít a Blake féle könyv szerkezetéhez, csak általában picit kevesebbet ír mindenrõl, és valódi entertainment kategóriájához híven kevesebbet ír a sajtóvisszhangról, és általában az olyan dolgokról, amelyek rossz fényben tüntetik fel a Queent. Vannak benne viszont esszék eves kritikusoktól minden egyes Queen albumhoz. Négy csillag.
A kettõ között helyezkedik Georg Purvis "Complete Works" c. könyve. Ez a könyv teljesen az együttes életmûvére épít, nem beszél a történetükrõl közvetlenül, hanem számba vesz minden egyes albumot, dalt, koncertet együttes és szóló szinten -- mindet külön-külön szócikkben. Igazán részletes, rengeteget meg lehet tudni belõle, de a szerzõje nem erõltette túl magát az információkeresésben (láthatóan a mindenki számára elérhetõ Queenes oldalakról mazsolázott, és rengeteg ziccert kihagyott). Tehát felemás mû, pozitívuma, hogy minden benne van, negatívuma, hogy ugyanezt állhatatos kutatással megtalálhatjuk a neten (és persze az elõzõ Queen könyvekben is). Négy sé fél csillag.
Az Imagine felvétele egyébként szerintem a frankfurti koncertrõl származik, bár többször is játszották.
Holnap éjfélig tart az akció. ;)
Sõt! Nemcsak a felvétel különleges, hanem maga az esemény is történelmi jelentõségû a Queen-nek, mivel ekkor léptek fel utoljára a az USA-ban.
A különleges ritka felvételen éppen a folyosón haladnak a koncert elkezdésére Michael Jackson-nel, aki több koncertjüket is meghallgatta. A Queen tagjain kívül ezen a fellépésen közremûködött még Fred Mandel (billentyûk), Billy Squier (vokalistaként a Jailhouse Rock c. számban)
A helyszín: Forum, Inglewood, Los Angeles, Kalifornia 1982. szeptember 15.
Sandra / Queen Fan admin http://queenfan.gportal.hu/
Sandra / Queen Fan admin http://queenfan.gportal.hu/
Amelyikõtöknek van zenei képzettsége, a QE pályázók között van tehetséges dobos vagy gitáros, akire érdemes figyelni? Ami az énekeseket illeti, kicsit unom a #8923-ban linkelt srác körüli hype-ot, kiesett viszont a favoritom, eredeti volt, nekem tetszett.
Még jobb év volt az 1980-as, mondhatni az áttörés éve, a CRazy Little... listavezetõ, a The Game album vezetõ, az Another One Bites the Dust pedig nem csak a Queen, de a zeneipar mércéjével is nagy durranás volt, ugyancsak kétmillió példány felett, és betört az R&B és diszkó listákra is. Abban az idõben a Queen igenis nagy szám volt Amerikában is.
1992-ben a BohRhap második helyezése, és a Classic Queen 3,4 milliós eladása újabb szép év volt nekik.
az biztos,hogy Freddie pótolhatatlan .Nélküle már nincs Queen.Ezért is marad távol John Deacon is .Õ bevállalta.Bár mindig kilógott a sorból egy picit.
Én nem bánom mit csinálnak, csak ne Queen néven tegyék és valami újat alkossanak, ahelyett hogy a régi dalokat énekeltetik el a 5ive-tól kezdve a Muppet Show szereplõin át Kerry Ellis-ig mindenkivel.
Közben zajlik egy videoklip készítõ verseny is, a legjobb videó lesz a Sheer Heart Attack hivatalos klipje.
Hat ez nem semmi..
Úgy tudtam, az újrakevert albumok nem jelennek meg nálunk. Találtam egy érdekességet: Invisible man , Roger énekli.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict