Merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Típusa: DiamondMax Plus 9, Code: YAR41BWO
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Elõre is köszi a válszokat!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Úgylátom NAS lesz belõle!
Köszi a segítséget!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Meg lehet oldani egy gép csendes/zajtalan hûtését is, például vannak olyan processzorral egybeépített alaplapok, amelyek keveset fogyasztanak, így passzívan hûthetõek.
"Ohh ezek a NAS-ok olyanok, hogy több gépet is rá tudok kötni???? "
Pont az a lényege a NAS-nak, hogy hálózatba lehet kötni, így több gép el tudja érni a NAS-ba helyezett merevlemezen levõ állományokat valamilyen fájlmegosztási protokollon keresztül.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Bár lehet átfúrom a falat és a mellettem lévõ sufniba berendezek egy géptermet :)
Kialakíthatsz szimpla PC-bõl is (egy leselejtezett gépbõl kialakítható ilyesmi), de vannak erre célhardverek is.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik e olyan vinyó, amit több gépre is be lehet kötni EGYIDÕBEN!
A munkámhoz kellene valami olyan megoldás, hogy több géprõl is elérhetõ legyen egy tárhely, de ne kelljen ezért külön szervert csinálni!!!
Két vinyó között vacilálok:
Western Digital 1 TB 32MB 7200 rpm
Samsung 1 TB F3 32Mb 7200 rpm
Melyiket ajánljátok?
Egyáltalán, mi az, amire érdemes figyelni a specifikáción túl?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
van egy mobil rackem, USB-és, minden adatom rajta van, a Windows jelszóval védett, ám a mobil vinyót simán ki tudják olvasni úgy hogy rákötik másik gépre...
Létezik olyan, hogy jelszóval levédem a mobil vinyó fõmappáját? Van vagy 1 TB adatom rajt, amit máshová nem szívesen tennék..
köszi
így jutottam hozzá egy állítólag rossz winyóhoz, mert csak 60 gigás volt, kivettem a jumpert, és minnyá lett 200 giga :)
All hail the double x!
10 Gb-os vinyót miért csak 2 Gb-nak ismer fel a gépem? Még a rendszer sem megy fel rá. A partition magic is csak annyinak látja. Köszi a segítséget!!!
Karácsonyra kaptam egy 1TB-s Verbatim külsõ merevlemezt. A kérdésem: mivel van rajta bekapcsoló gomb hagyhatom bedugva az usb-t és a tápot is ha nem használom? Vagy használat után érdemes inkább kihúzni? Csak azért kérdezem mert elv. usb-n keresztül indításnál kap feszültséget, és nem tudom hogy ez tönkre teszi-e.
Elõre is köszi.
Bocs a <#lama>#lama>-ért
Van a gépembe 1 régi fajta 80gb vinyó atas.Venni szeretnék 1 500gb sata 2 vinyót.Baj lenne e ha benne maradna a gépembe a régi vinyó is és azon maradna 1enlöre a régi operációs rendszerem XP.Baj ha van 1 gyors és 1 lassú a gépbe?
Vinyó cserét tervezek és azt kérdezném hogy milyet érdemes venni?
Gondolok itt a sebesség és az ár arányára is!500Gb-t gondoltam és maximum 18.000.-ft van rá lényeg hogy gyors legyen!
Esetleg errõl a vinyoról mi a vélemény:WD Caviar Black Széria?
Elõre is köszönöm!
Hogyan tudom megnézni, hogy egy adott winyon vannak-e sérült (bad) sectorok. Ha jól tudom a régi windowsba xp-ben volt valami progi. Sajna nekem már windows 7-em van. Tudtok valami programot ajánlani?
Köszi.
Link
Meg még egy kérdés ha az új üres partícióra felrakok egy win xp-t meg most a gépen van egy másik partíción win7 akkor gond nélkül megy majd mind a kettõ? Meg hol tudom majd kiválasztani hogy melyik oprendszer induljon?
Kérlek mindegyik kérdésre válaszoljatok ha tudtok
Tegnap vettem egy 500G samsungot. Minden rendben vele. A probléma ott van hogy volt eddig egy 200G samsung amivel teljesen meg voltam elégedve. Mindkettõ SATA. Felraktam az új rendszert. és gondoltam megnézem már ezt a HD Sentinel cuccot. az 500G minden ok, de a 200G-re azt irja hogy 16% !!!! és 39 nap mulva várhatóan megdöglik. chkdsk semmit nem ír. a sentinel is csak annyit hogy a kb 4 milliárd sectorbol 239 hibás és emiatt 16%-s. Ezt nem veszem be. Ugyanugy ir olvas gyorsan hiba nélkül... Lehet rajta bad sector de akkor sem döglik meg 30 napon belül az tuti. Az is lehet hogy már 2 éve ilyen (4 éves) csak eddig nem tudtam róla. Ej de szép a tudatlanság...
Van valakinek tapasztalata?
Ezek lennének a kiszemeltek:
....SAMSUNG F1 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502IJ
WesternDigital 500GB 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS
WesternDigital 500GB 7200rpm 32MB SATA2 WD5001AALS
Számíthat ez valamit hogy 16 vagy 32mb cache-es?
vagy érdemesebb lenne egy ssd vinyót venni erre a célra?
Mondjuk nagyon drága...
SILICON POWER 32GB SATA2 MLC M10 SSD 2.5
illetve még1 kérdés. Tárolás céljából is szeretnék venni egy vinyót.
Van-e valami sebesség, vagy minõségbeli különbség a következõ 2 kiszemelt között:
....SAMSUNG F1 1000GB 7200rpm 32MB SATA2 HE103UJ
WesternDigital 1000GB 7200rpm 32MB SATA-300 WD10EADS (sata-300---> ez sata 2 akar lenni vagy mi?)
Köszi!
*Posse*T.W.D*
ゾルターン
Saor Alba
Most epitem az uj gepem es WD VelociRaptor 150GB vinyo volt a terv az op. rendszernek. De sajnos a koltsegvetesi problemak miatt ( nem futi masik vinyora ) mas megoldast kell talalni .
Erre gondoltam : ( aztan majd megmondjatok jo e )
2x320GB Samsung Spinpoint F1 SATAII 300 7200rpm 16MB RAID 1 , es melle
1TB Samsung Spinpoint F1 SATA II 32MB .
Vagy 2 x 1TB Samsung Spinpoint F1 SATA II. 32MB RAID 1.
Mind a ket variacio annyi mint a WD VelociR. 150GB vinyo .
Melyik lenne a jobb ???
koszi
ゾルターン
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!