Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2025.07.28. 20:52:06
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hátha kell itt valami ismerősnek azért ide írom elszior ! :) 60 000 Ft.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.08.31. 12:17:04
Finom megütögetés esetleg?
Ez a hang nem tűnik túl egészségesnek :(
Isten nem bottal, hanem VMware.
https://youtube.com/shorts/voKGQgRmG2g?si=0AbF7vNobt6loWi-
https://youtube.com/shorts/voKGQgRmG2g?si=0AbF7vNobt6loWi-
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.08.24. 07:13:42
5Nm-es Fanát simán verheti, a nagyokat megbízhatóságban, de egy Moza-hoz képest... majd az idő eldönti :)
Logitech G pro Wheel
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2022.09.27. 22:50:52
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
buzi!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.12.30. 11:46:54
PC2 jó 5let. (Azzal játszottam annó Trustmaster RS300-al, PS4-en.) De a Forza Motosport 7 szerintem szintén a legjobb versenyszimjáték lehet, révén hogy XBOX exclusive cím. A Forza Horizon 4 vagy 5 pedig az egy nyíltvilágú Forza játéksorozat része, kicsit árkádosabb. A 4-gyel játszottam PC-n nagyon jó játék, Nyugat-ÉszakAnglia és Skócia a fő helyszíne. Az 5. részének a Mexikó, de azzal (még) nem játszottam.
Ralizásra jó a DIRT 4 vagy a Dirt Rally 2.0 is. Az utóbbival jelenleg is játszom, PC. Jó élvezet :D
Wreckfest-ről nincs tapasztalatom, véleményem.
Snowrunner-ről van egy kevés tapasztalat, jó játék. Hatalmas nyíltvilág és különböző feladatokat kell válalni, jellemzően egyik helyről másik helyre kell cipelni mindenfélét, extrém utakon és környezetben. DE! Azt nem kormánnyal játszottam még. Így nem tudom mennyire támogatott a konzolokon! Az elődjét, MudRunnert kipróbáltam PS4-en kormánnyal, működött, de k**va nehéz volt kormányozni. (mert nem voltak FFB beállítások a játékban.) Szóval óvatosabban vedd, mert nem tudom mennyire kormánytámogatottságú a SR.
Az American Truck Simulator sajna nincs konzolokra. :/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha inkább arcade, akkor a Dirt 3, Dirt 4 szerintem jó móka
Roncsderbi: Wrekfest
Egy kis relax "autókázás" hangulatos környezetben: Snowrunner vagy American Truck Simulator
Akkor a Thrustmaster TMX-et veszem.
Esetleg pár játékot tudtok hozzá ajánlani XBOX one-hoz?
Sajnos nincs FFB-es kormány 50ezer alatt, se konzolhoz, se PC-hez. <#shakehead>#shakehead>
A -szerintem- az árkategóriában a legjobb kormány a Thrustmaster TMX Force Feedback az Xbox ONE-hez, ami 70-75 ezer között van.
Lenne a Thrustmaster T150 is, ami kb. 60e de az PLAYSTATION-hoz van, nem Xbox-hoz!<#felkialtas>#felkialtas>
Van Thrustmaster Ferrari 458 Spider Ferrari-s XBOX kormány is, 41 ezerért, de az NEM force feedback-es!<#felkialtas>#felkialtas>
Talán a többiek is mondanak majd valamit, amit én nem tudok. :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kisfiamnak szeretnék egy force feedback-es kormányt venni XBOX One-hoz.
Nem értek hozzá, ezért kérek tanácsot.
Melyiket ajánlanátok?
A Logitech G920 és társainál olcsóbb kéne. Mondjuk max 50e Ft.
Köszi minden segítő hozzászólást!
Közben már megvettem, egyelőre nem bántam meg és szerintem nem is fogom. Kellett idő, hogy megszokjam, érezhetően több erő van benne és pontosabb is, mint a DFGT, ACC-ben sokkal jobban érezni, ha megcsúszik az autó. Ha nekem is kibír legalább 5 évet, már boldog vagyok. A TH8A váltón is gondolkodtam, de nem igazán játszom olyan játékokkal, amikben ki tudnám használni, Assetto Corsaban lehetne vele bohóckodni, illetve még talán Dirt Rally 2.0-ban régi autókkal, de azokkal meg ritkán tolom.
Hogy tudnám beállítani azt, hogy adott játék indításnsánál egy adott led-configot töltsön be automatikusan ?
Tervezgetem, hogy lecserélem a jelenlegi kormányomat, ami egy Logitech DFGT. Két alternatíva között vacillálok, az egyik egy G29+váltó, a másik pedig a Thrustmaster T300RS GT. A jelenlegihez képest mindkettő előrelépés lenne, árban minimális a kettő között a különbség. Eddig csak G29-et volt szerencsém kipróbálni, nem volt rossz, de az FFB a DFGT-hez képest nem nagyon tért el, ugyan az a "röcögős" fogaskerekes érzés volt. A fékpedál sem győzött meg, a Thrustmaster megoldása jobbnak tűnik, az egyetlen érv a Logitech mellett az a váltó, amit viszont nem minden játékban tudnék kihasználni.
Mennyire megbízható a T300? Van magyarországi szervizük?
eurokat koltsek ra..... nekem se lesz....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.08.27. 06:52:34
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.08.26. 06:56:26
és nekem (még??) nem büdös, pedig kesztyűt fel nem vennék (pláne nyáron?!).....
Forza.
www.smart-bus.hu
disznó elé gyöngy esete :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2021.07.19. 20:21:44
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem tudjátok ,ezekt aportokat engedélyezn ikel lvalaho lrouteren is, vagy mifene ..? Nem akar működni... ( Igaz F1 2021 ...)
hivatalos info szerint:
"The main difference in the wheel base is that the TS-XW is XBOX One compatible while the TS-PC is PC-only. ... The TS-PC is black and the TS-XW has red accents that really pop. Other than the XBOX-related buttons, both bases carry a USB port, power socket, pedal port and gear shifter port."
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.06.11. 22:21:52