Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi ebben mit segítsünk? 😊 Neked kell tudnod, hogy melyikre van szükséged! 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Uraim, kellene egy kis segítség. Holnap ugyebár fekete péntek Fanatecnél is. V3-as pedált veszek mindenképp. Viszont, van ez az universal hub, amit ha jól látom most 350€-ért adnak egy választható pereccel. Nem tudom érdemes-e megvenni, vagy simán elég lesz egy BMW GT2 is. Az universal hubhoz egy GT perecet gondoltam, feltéve, hogy nem sima bőr, mert ha csak az van, akkor valószínűleg hanyagolom.
Marcinko
Bocs...azt nem tudom avval nem volt gondom

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Bocs, lehet nem jól írtam le. A kormánykereket rögzító rendszer nem jó, meghúzom a kis csavart de mindig lelazul a rögzítő kerék és így leesik a kormánykerék.

Erre van valakinek megoldása?
Marcinko
Átfúrtam a cockpitet és odacsavaroztam !

Panzeradler
Srácok, g25 kormányát kitudom cserélni a G27-ére? Akár ezzel a lappal együtt:

Vagy csak magát a kormányt. Működnének a gombok stb? Vagy veszett ügy?
Sziasztok!

Thrustmaster kormány tulajok kérem segítsenek. Nagyon megbízhatatlan ez a kormányrögzítő rendszer. A kis csavart teljesen be kell tekerni de még akkor is kilazul a rögzítő gyűrű. Másnak is van ilyen tapasztalat? Ki hogyan oldja meg?

Köszönöm,
Tomo15
Próbáld meg másik usb csatlakozóba bedugni!
Sziasztok!

Valamiért nem működik a T150-m. Hibajelenség: Bedugom a gépbe bekalibrálja magát majd kialszik a vissza jelző lámpa és nem csinál semmit... Valakinek valami ötlet?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

lac coo
No, mi van helyette ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomo15
Tudom OFF, de amúgy is kihalt a topik, hátha valakit érdekel 😉 Eladó a TS-PC Racerem + 599 EVO rim!
lac coo
Venni en se akarok, csak erdekel.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.06. 09:18:26

Fehercsoki
Ha TS-XW-re gondolsz akkor az ugyanaz, mint a TS-PC, csak "jobb" a rim és van hozzá pedál. Én nem próbáltam, de azt olvastam hogy nagyjából 50%-al erősebb a T300-nál, és ennyivel részletesebbnek is tűnik az FFB, de persze ez biztosan szubjektív valamennyire. TS-XW egyébként rohadt jól néz ki, én pusztán azért nem cserélem le a T300-at, mert már ez is erősebb mint ami nekem kellene (pedig csak 75%-on használom, AC-ban pedig 50%-on van az FFB gain).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.06. 08:47:46

lac coo
Az uj TM kormanyt probalta mar valaki ?

Fehercsoki
Thrustmaster T300 RS GT Edition vagy Alcantara Edition, ha kell H váltó is akkor TH8A vagy SHH (külföldröl).

Sziasztok!

Régen sokat szimulátoroztam, bajnokságokban is és most kb 10 év után újra belevágnék ( project cars 2 a kiszemelt ).
Annak idején MS Sidewinder FFB-vel versenyeztem, amit több okból is nagyon szerettem. Bármilyen kormányt fogtam a kezemben akkoriban, egyszerűen gagyinak tűnt minden hozzá képest. Nagy robosztus erős kis kormány volt, de már akkor is nehéz volt drivert találni hozzá...rFactor 1-2 alatt viszont nagyon szépen tette a dolgát.
Így 8-10 évvel később képzelem mennyit változott a kormányok világa 😄
Szóval kormányt kéne vennem, de nem tudom mi legyen. Komolyan szeretnék versenyezni, de azért több száz ezret nem szeretnék rá költeni. A max valahol 120-150e körül lenne.
Ti mit vennétek ilyen árkategóriában?

köszi
JUVEfun
AZ ÁRA IS !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok,

Van egy Thrustmaster RGT FFB kormányom viszont sajnos az egyik pedál műanyag tartószára eltörött elég hülye helyen, hogy még ragasztani se nagyon lehessen:/
Kérdésem, hogy esetleg tudjátok-e, hogy a t3pa pro pedál szett komptibilis-e a kormányommal?
Nem igazán találok erre vonatkozóan infót. Elvileg ez a pedál a T szeriához jó, TM weboldalán csak ezeket sorolja:
T300, T500, TX Racing Wheel, Ferrari 458 Spider Racing Wheel, T150

Viszont az én kormányomnak is ugyan az a telefonkábel szerű pedál inputja van mint ahogy a többi TM kormánynak szóval ilyen alapon akár működhetne is...

Amúgy nem ragaszkodnék ehhez a t3pa pedál szetthez, van esetleg más megoldás a pedál szettet cserélni? létezik valamilyen más utángyártott cucc?

Na igen... brutális cucc!

www.smart-bus.hu

bardocz
Ez ha európai lenne, verhetné akár a fanatecet.
bardocz
Nekem G29 van, de a pedálját nem próbáltam.
Firerock
Nekem is az van. A fék nagyon zavaró tény és való,de megszokható. Én nagyon szeretem összességében.(Xboxal használom csak)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szabi
a fehér led-et letakartam zöld szigszallaggal, így már lájtos xbox zöld fénye van, ez már nem zavar :'DD

a fék meg állítólag direkt ilyen, egy kis szivacs van a fékpedál alatt.. azzal próbálják visszaadni a keményedés élményét.. két megoldást írnak, deadzone-t lejjebb húzni, vagy kivenni a szivacsot <#idiota>

még próbálom megszokni a deadzone-os megoldást.. aztán majd meglátjuk 😊

#14625: sok szitkozódás és guglizás után nyugodtabban újraírtam a kommentett 😄

egyébként van itt valakinek még g29-e vagy g920-a ?
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.05.17. 20:04:52

"Nulla tenaci invia est via"

Én abban bízom, hogy a v3 már direct drive lesz jobb áron mint az OSW.

www.smart-bus.hu

bardocz
Most látom, hogy a Fanatec v2.5 base olcsóbb, mint a 2.0 volt, így már egész értelmesnek tűnik az OSW-vel szemben, kicsivel több csak, mint a fele.
macleody
Nem ér átírni a hsz-t 😊
arty
ph, kormányos topik? lehet hogy ennek nem kéne ilyennek lennie :/

Forza.

Szabi
ma meg is jött, a brutálerős fehér lámpácskát és a brutálkemény féket nemigazán értem.. :-/

Szabi
MM-ban kuponozgatva, most 67 992 Ft a g920 😊

Sajnos már nem garis, 2010 óta megvan.
Brian75-tel már felvettem a kapcsolatot, köszönöm a segítséget!

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

macleody
Vagy vedd fel vele a kapcsolatot, jópár kormányt javított már.
wollnerd
Ha garis még, hívd fel Logitech Supportot. ha szerencsés vagy, kaphatsz egy új G29-et.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok!

A kormányom ilyen hangot ad ki magából:
G27 noise
Mi lehet a gondja, javítható? Köszi előre is a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Lacko86, 2017.03.11. 20:21:40

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Egyébként még az idén lesz a fanatecnek egy direct drive kormánya is... mondjuk lesz vagy ezer euro biztos. 😊 viszont szerintem lesz olyan jó mint az ows.

Dirt Rally régebbi vasai, ETS / ATS...

www.smart-bus.hu

Igen nekem clubsport v1 bázis van. De volt csr elite is ami tökugyanaz mint a v1 bázis, csak gagyi műanyag kormány van rajt. Ezt az új csl elite kormányt nem ismerem de hasonló lehet mint a v1. Biztos, hogy nem rossz. A 900 meg 1080 fok, hát mit mondjak... parasztvakítás. Szerintem... 😊
Nem vagyok drift szakértő de úgy rémlik ott 900 sincs...
1080 utcai kocsikban van inkább. De telkesen jó az is 900-on. Nem azon van a hangsúly szerintem. Hanem a meghajtáson felbontáson érzékenységen...

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.04. 14:48:55

Istenem... és meghagyják a 900 fokot, mikor a másik kormányuk is már 1080 fokkal érkezett... azért ezeknek is vannak érthetetlen húzásaik! 😞

www.smart-bus.hu

Sziasztok! A GTA IV-et sikerült valakinek beállítani úgy kormánnyal, hogy a kormány gombjaival magát a gyalogos karaktert lehessen irányítani?

https://c64universe.com/

Jamirofan89
BOOM! A legjobbkor. <#idiota><#idiota>

arty
csl-t sajna nem próbáltam.
ahogy láttam, sajna lecserélték a szett verziót 2 pedálosra, eddig 3as járt hozzá 😞
neked még így is jó lenne?

(nekem egy tx van (~t300), alcantara rimmel, szeretem, de azért nem egy fanatec - viszonyt relative olcsóbb volt hozzá az f1 rim, a t500as pedálja és a h-váltó is. fanából nem tudtam volna megfizetni 😞 )

Forza.

Jamirofan89
Köszi! A CSL Elite-t néztem ki magamnak, de szerintem te a Clubsport-ról beszélsz(?). A CSL-t is ajánlanád vagy akkor inkább már TM? Habár nem mérvadó a kormány X szögben való forgása, de többször driftelnék vagy sportkocsikat vezetnék mintsem formula gépeket. Clubsport 900 fok vs CSL + TM 1080. Számít ez valamit?

@arty T300 Alcantarát szívesen kipróbálnám. Kár, hogy nem lehet kapni pedálok nélkül, mert pedálból Fanatec lesz (ez 100%!). Abból is az új V3i. Viszont ha Clubsport kormányra esne a választás, akkor be kellene hogy érjem a CSL Elite pedálokkal, más különben kifutnék a keretből.

arty
Lehet, hogy vannak gondok a Fana kormányokkal - de a TM-ekkel, ami ajánlható: nemkülönben. (T300 Alcantara Edition, T500)

Ha a Fanatec is kényelmesen belefér a büdzsébe, egyértelműen azt kell venni. (de egyébként most melyikről beszélünk? az 1500 eurós csw bundléről?)

Forza.

Erre nagyon nehéz bármit mondani, kb olyan mint AMD - Intel, Real - Barca sorolhatnám <#hehe>
A lehető legjobb megoldás, ha ki tudod próbálni mindkettőt. Én fanatec használó vagyok már egy jó ideje, nagyon sok féle kormányom volt előtte, de ez győzött meg a legjobban. Az tény, hogy nem annyival jobb mint amennyivel drágább a TM-nél. Szerintem a TM kormány nagyjából olyan mint a fanatec, sokaknak még inkább az tetszik jobban, viszont a fanatec rimek (kormánykerekek) szerintem sokkal jobbak, szebbek, profibbak, prémium anyagokból készülnek, akár egy valódi kormány. Nekem sokat jelentett az is, hogy a kerék amit fogok a kapcsolók, a kijelző nagyban hozzájárulnak a feelinghez. Nem beszélve arról, hogy menet közben akár tudok profilt váltani a kormányon FFB erőt miegymást...
De ami talán a legfontosabb, hogy a fanatec pedált nem tudom hasonlítani a tm-hez mert ott fényév különbségek vannak.
Amúgy a fanatec support már nem rossz mint amilyen régen volt, igaz néha lassú, de ez általában akkor van, ha olyan termékkel van baj ami épp nincs raktáron, és csak előrendelni lehet. Egyik barátomnak így 3 hónap volt a garanciális pedál csere.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.03. 08:47:28

Jamirofan89
Sziasztok! Szeretném az őszinte véleményeteket kikérni Fanatec kormányokkal kapcsolatban. Eddig egy G25-öt nyüstöltem, de mára megadta magát. Szeretnék valami komolyabb játékszert... de nem tudom eldönteni, hogy Thrustmaster vagy Fanatec legyen? Sok rossz dolgot hallottam a Fanatecről (meghibásodás, majd az RMA-s kormány szintén, ügyfélszolgálat stb.). Előre is hálás köszönet!

Marcinko
Tetszik ! <#vigyor2>Bár remélem 1 hónap múlva nem úgy fog kinézni a fal alatta mint maga WSP !<#awink>

Wheelstand Pro fali konzol 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

bardocz
Köszi!
EU-n belül bárhol... azt a Logi vonalat hívd fel, ahol tartózkodsz.

www.smart-bus.hu

bardocz
Logitech garanciát lehet valahogy érvényestíni külföldön Magyarországon vett dolgokra?
wollnerd
Nincsen még semmilyen profil a szoftverben, azért inaktív az a menüpont, a "New..."-re kell kattintani egy profil létrehozásához, ahol be kell írnod a kiszemelt játék nevét és betarlózni a játék fő .exe fájlját.
Aztán a profilhoz tartozó egyéni beállításokat az "Edit"-->"Specific Game Settings..."-re kattintva állíthatod.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2