Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Üdv Attila
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Kunos maga írta le egyszer, hogy csak néhány sorból áll az FFB, amit írt a játékhoz. Az idézőjel azért volt mert néhány sornál azért többől. Szóval pontosan azt akartam írni, amit mondtam is.
Legfeljebb a hiányos háttérismereteddel, nem kellene bekóstolni senkit.
Erre a mondatra reagáltam; "iRacingeztem is vele, egy ilyen kormányon is kijön a finom, részletgazdag fizika."
A kormányon legfeljebb az FFB jelek jönnek vissza és nem a fizika. Legjobb esetben a gumifizika és a futómű visszajelzése. Ezenkívül még számtalan dolog teszi ki egy szimben egy autó fizikáját. Minél több mindent akarnál beleírni az FFB-be annál nagyobb lenne a katyvasz, vagyis a jó FFB az ami a gumik és a virtuális aszfalt találkozását adják vissza kormányon. Ennél többet a valóságban se nagyon éreznél a kormányon, mert a többit a segged alatt és a középfülben érzed. De ezt már tényleg csak az ismeretterjesztés végett írtam. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.22. 08:42:49
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az egész fizikáról meg szó se volt, kormányokról folyt a beszélgetés.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2019.09.21. 23:25:02
Talán nem a háttérben kellett volna keresgélni valami rejtett mondani valót, hanem megérteni, amit leírtam. <#conf>#conf>
És igen nagyjából ez az FFB feladata, amit írsz, de ez nem fedi le az egész fizikát. Ez egy kis része a nagy egésznek.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.21. 23:14:41
"az egyik legjobb FFB és fizika területén a játékok közül." Na ez így már sokkal jobban hangzik. <#taps>#taps><#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.21. 08:53:23
Az FFB fizikai visszajelzés.
Az FFB-n érződik, hogy számolt fizika alapján jön ki a matek vagy effektezett szar az egész. Innentől kezdve nincs is miről beszélni.
Ne akarjunk már okosakat mondani. Én szimplán annyit állítottam, hogy egy ilyen kategóriában utazó kormányon is jó, és kellemes az iRacing, és szvsz az egyik legjobb FFB és fizika területén a játékok közül. Ehhez a megállapításhoz nem kell Fanatec kormány. Ennyit mondtam, nem többet.
Ebből adódik a legtöbb félreértés. Az FFB nem a fizika. Az FFB csak néhány dolog visszajelzésére képes.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.20. 08:58:47
A T150 halkabb, mint a G920, G29. Ez nálam fontos szempont volt.
A G29/G920 pedálja nyilván jobb, mint ami a T150-eshez van sima verzióban.
A T150 viszont olcsóbb is jóval, kapsz simát, két pedállal 50+ körül, G920-at meg 73+ körül.
A T300-as meg jóval jobb, mint egy G920. Ha komolyan gondolod és van rá keret, akkor T300.
De mondom, még egy T150 is elég lehet komoly szimezéshez is. iRacingeztem is vele, egy ilyen kormányon is kijön a finom, részletgazdag fizika.
Megkímélt Lg G29-et kb. mennyiért lehet most eladni?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Forza.
Kérdésem a következő. Most jelen pillanatban egy G920am van, de szeretném lecserélni Thrustmaster kormányra. A T150 vagy a T300 van vele egy kategóriában?
Nincs semmi bajom G920al, csak fejleszthetőbbek. TM kormányok.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ívelt monitor? Szép zöld háttérfény ? :)
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2019.08.21. 21:58:57
A Digit jelzőt nem lehet látni rendesen túl apró betük(felesleges).
Maga a bázis nem nagy sőt én kisebbnek láttam az elődjeinél.
F1-hez már teljesen felesleges(elektro szervo ugye).
Én örültem hogy kipróbáltam mert így tudom hogy nincs szükségem rá.Zsebbe marad 400ezer:)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.08.20. 12:14:43
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Van valakinek véleménye a Thrusmaster 8 sebességes váltójáról ?
Ajánljatok valami kormányt egy béna újrakezdőnek :)
Nem kell kézifék, elég a kormány váltó. Legyen 2 pedál és jó FFB.
Még mindig Logitech G sorozat a menő, vagy van valami ami használható ennyi év távlatában? Trustmaster, Fanatec stb ? Csak használt érdekel :)
Mennyit érhet most egy keveset használt Lg G29 szett?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A DD másik liga mind élményben, mind anyagilag. Mivel nincs semmilyen áttétel, ezért sokkal precízebb, gyorsabb, részletesebb az FFB egy szíjas kormányhoz képest. Egyértelműen ez a jövő / jelen, jó darabig nem lesz újabb technológia kormányok terén, szóval ha valaki hosszútávra tervez és van rá kerete, annak jó választás lehet.
www.smart-bus.hu
Köszönöm, ha segítetek a tapasztalatotokkal, nem vérre menő vitát szeretnék indítani, csak véleményeket!
Dirt rallyban mentem zsinórban egymás után egy szakaszon párszor, a végére elkezdett elfogyni a kormány ereje, majd teljesen eltűnt.
Teljes lehűlés után újra próbálva még mindig eszméletlen gyenge, nagyobb a kormány alap ellenállása, mint az erő amit kifejt,
HACSAK nem akarod szekvenciális módban használni, úgy oké, de H módban nem.
Kormányra dugott működést a konzolokhoz találták ki.
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.02.08. 00:20:34
Forza.
Régi www.Majesty-products.com matricás kormányt és pedált kaptam ajándékba. Más típusszámot nem látok rajta . Xp-re keresek hozzá drivert hogy használni is tudjam mert csatlakoztatáskor nem ismeri fel a gép.
Tud valaki segíteni?
Andor
[email protected]
Köszönöm a segítséget.