Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írt a support, hogy szedjem szét, mert lehet az optikai érzékelő van lelazulva. Szétszedtem, a helyén volt, sőt, a csavar ami tartotta a legjobban megszorított volt. Azért szétszedtem, összeraktam, és most működik. Ugyan oda raktam vissza, nem is nagyon lehet állítgatni, mert van egy műanyag fül, ami pozícióban tartja, de mégis jó lett. 1 óra játék alatt egyszer sem veszítette el a középállást.
Ami igazán érdekes, hogy kipróbáltam iR-ben a Corvette-Bathurst kombót, és egy másodpercet vertem az eddigi rekordomra a második körre, úgy, hogy nem is tudom mikor mehettem vele utoljára.
Ami igazán érdekes, hogy kipróbáltam iR-ben a Corvette-Bathurst kombót, és egy másodpercet vertem az eddigi rekordomra a második körre, úgy, hogy nem is tudom mikor mehettem vele utoljára.
Nem tenném, tényleg ez volt... 😊
www.smart-bus.hu
😄D
Már eleve ez a frimware dolog. Egy két elektromotorról beszélünk, ami kap valami jelet, és forog. Meg pár gomb. Nem igaz, hogy nem tudják elsőre megcsinálni rendesen és frissítgetni kell.
Már eleve ez a frimware dolog. Egy két elektromotorról beszélünk, ami kap valami jelet, és forog. Meg pár gomb. Nem igaz, hogy nem tudják elsőre megcsinálni rendesen és frissítgetni kell.
Nekem a T300 firmware update után adta meg magát nem sokkal... 😊
www.smart-bus.hu
CSL Elite wheelbase, ami a fekete pénteken volt leárazva.
Most a gépem újraindítgatása, meg a driver háromszori újratelepítése után csodálatos módon bekapcsolt. Volt egy firmware update, azt megcsináltam, amíg működik. Majd holnap kideürl elindul e megint...
Most a gépem újraindítgatása, meg a driver háromszori újratelepítése után csodálatos módon bekapcsolt. Volt egy firmware update, azt megcsináltam, amíg működik. Majd holnap kideürl elindul e megint...
Hasonló tünetekkel mennek tönkre mindhárom gyártó cuccai. Nálam két T300 fosta így össze magát, PH-n meg volt akinek a Logitech cucca produkált hasonlókat.
Neked melyik Fana cuccod is van?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.22. 21:18:59
Neked melyik Fana cuccod is van?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.22. 21:18:59
www.smart-bus.hu
Hogy érted, hogy midnhárom gyártónál? Thrustmaters kormányom még nem volt. Logitechnek szimplán tönkrement az elektronikája nálam, nem is tudom hány év után. A G29 jól működik nekem, vagyis legutóbb még jó volt. Ez viszont, egy hulladék, már nagyon bánom, hogy megvettem.
Én egy mezei kérdést tettem fel nekik, arra másnap jött válasz...
Egyébként nagyon gyanúsak nekem ezek a hibák... túl egyformák mindhárom gyártónál.
Egyébként nagyon gyanúsak nekem ezek a hibák... túl egyformák mindhárom gyártónál.
www.smart-bus.hu
Fanatec milyen gyorsan reagál a support levelekre? Most adtam fel, eddig csak a középállást veszítette el folyamatosan a kormány, már be se tudom kapcsolni, csak villog a piros led, és be se áll középre.
enyim kézi 😊
tavaly fabrikáltam, mikor lecseréltem a pedálsorom V3-ra

tavaly fabrikáltam, mikor lecseréltem a pedálsorom V3-ra

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Igen sajnos az. Ez megoldódott, viszont sajnos a váltófülön lévő mikrokapcsoló is rossz. Lenne valakinek ötlete honnan szerezzek?
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. G25 kormányom van, s észrevettem hogy a kormánytengely picit fel le mozgatható, kattogás hallható. Rendellenes működés nincs egyelőre. Mellékeltem videót is erről. Van valakinek ötlete? Kell foglalkoznom vele? Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: slider00, 2018.02.19. 08:17:39
Utoljára szerkesztette: slider00, 2018.02.19. 08:17:39
Nekem CSL Elite van és még nem sikerült semmilyen hasonló zajt kicsikarnom belőle.. pedig az elején volt úgy is, hogy majd' kitekerte a kezem (mindenhol 100% Force Feedback). Azt hiszem, már a 293-as driver is elérhető volt, amikor vettem.
AC, R3E, rF2, AMS a repertoár, mindegyikkel fain.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.16. 15:57:48
AC, R3E, rF2, AMS a repertoár, mindegyikkel fain.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.16. 15:57:48
A T300 jobb. Sokkal. Bővíthető, fejleszthető. A G29 csak akkor éri meg ha nagyon olcsón, mittudomén újonnan 45-50 körül be tudod szerezni. De ha hosszabb távra tervezel, akkor T300. Lehet lesznek vele gondok, nem tudom, de én eddig nagyon pozitívan csalódtam a cégben gariztatás terén.
Más:
Most találtam ezt: Fanatec CSL-Elite | Driver 291 beta, goodbye rattling?
És hát eddig a "zajos" videók miatt nem akartam Fanatec-et venni, de így érik, hogy be lesz szerezve. 😊 Valakinek valami tapasztalat?
Más:
Most találtam ezt: Fanatec CSL-Elite | Driver 291 beta, goodbye rattling?
És hát eddig a "zajos" videók miatt nem akartam Fanatec-et venni, de így érik, hogy be lesz szerezve. 😊 Valakinek valami tapasztalat?
Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban, és a segítségeteket szeretném kérni.
Kormány vásárlás előtt vagyok, és a két kiszemeltem a G29, és a T300 lenne. Utána természetesen cockpit is lenne, de előszőr a kormányt szeretném beszerezni.
Ki melyiket ajánlaná? Kinek mik a tapasztalatai ezekről?
Ps4pro-hoz használnám, illetve pc-hez.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új vagyok ebben a topicban, és a segítségeteket szeretném kérni.
Kormány vásárlás előtt vagyok, és a két kiszemeltem a G29, és a T300 lenne. Utána természetesen cockpit is lenne, de előszőr a kormányt szeretném beszerezni.
Ki melyiket ajánlaná? Kinek mik a tapasztalatai ezekről?
Ps4pro-hoz használnám, illetve pc-hez.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni.
Adott egy logitech g27, aminek az usb kábelét a drága kiskutyánk lerágta...
Járt már valaki úgy hogy kábelt kellett rajta cserélni?
Mennyire speckó a kábel, hol tudnák ezt nekem vajon megcsinálni?
Köszönöm előre is!
segítséget szeretnék kérni.
Adott egy logitech g27, aminek az usb kábelét a drága kiskutyánk lerágta...
Járt már valaki úgy hogy kábelt kellett rajta cserélni?
Mennyire speckó a kábel, hol tudnák ezt nekem vajon megcsinálni?
Köszönöm előre is!
!Forza Ferrari!
No ez megeri a 100 eurot ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Esküdni mertem volna, hogy valami nagy dobás lesz a mai akció. Fana
Grat hozzá! Egy kicsit segítenék ha megengeded, de lehet ezek számodra nem lesznek jó beállítások, mindenesetre én így érzem a legjobbnak! Kormány menü: Sen 900, FF 100, Sho 0, ABS 0, Dri -02,-1,off (ízlés kérdése, szerintem -1, illetve az off a legjobb), For 100, Spr Off, Dpr Off. Ezeknél egyedül a dri, azaz súlyozást érdemes állítani, a többi maradjon! Ac-ban menüben a gain 100, többi 0! Autónként elég belőni a pályán.
PC2-ben szerintem irreálisan erősek sokszor az effektek, számomra a következő beállítás bizonyult a legélethűbbnek: Kormány menü beállítás u.a. pc2 ffb menüben: Custom ( Jack spade féle standard lo comp DD fájlal) Gain: 100, Volume: 30--60 között (ezt az egyed érdemes külön gombra állítani, mert autónként eltérő erősség a jó), Tone: 100, FX: 0. A két utolsó érték lehet fura, de a szokásos, és javasolt ,valamint pl. Tm. kormányoknál jól működő 50 körüli érték ennél irreális részletességet okoz.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.12.23. 16:12:04
PC2-ben szerintem irreálisan erősek sokszor az effektek, számomra a következő beállítás bizonyult a legélethűbbnek: Kormány menü beállítás u.a. pc2 ffb menüben: Custom ( Jack spade féle standard lo comp DD fájlal) Gain: 100, Volume: 30--60 között (ezt az egyed érdemes külön gombra állítani, mert autónként eltérő erősség a jó), Tone: 100, FX: 0. A két utolsó érték lehet fura, de a szokásos, és javasolt ,valamint pl. Tm. kormányoknál jól működő 50 körüli érték ennél irreális részletességet okoz.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.12.23. 16:12:04
Jóvan az mar hack... exe miszmaccs <#eplus2>#eplus2>
Dehogynem, egy biztositek ...😊
Citromodban sem tudod kikapcsolni ezeket. <#banplz>#banplz>
Voltam vezetéstechnikai tréningen..céges teambuilding <#hehe>#hehe>... Rántópadon az ESP gyalorlatilag ha nem csinalsz semmit akkor is megfogja a kocsit és sávon belül maradsz. Na mondom ez így nem móka kikapcsoltam. De amint kihúzta a rántópad a talajt úgy visszajött az esp mint a huzat. Szóval az is csak kisebb látványdriftet enged. Ha vészhelyzet van jön vissza.
Igaz nagyobb sportkocsiknál lehet. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.22. 12:40:47
Voltam vezetéstechnikai tréningen..céges teambuilding <#hehe>#hehe>... Rántópadon az ESP gyalorlatilag ha nem csinalsz semmit akkor is megfogja a kocsit és sávon belül maradsz. Na mondom ez így nem móka kikapcsoltam. De amint kihúzta a rántópad a talajt úgy visszajött az esp mint a huzat. Szóval az is csak kisebb látványdriftet enged. Ha vészhelyzet van jön vissza.
Igaz nagyobb sportkocsiknál lehet. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.22. 12:40:47
Másik USB porzban megy rendesen.
Mondjuk azért Laca, mert vagy 4 kört mentem összvissz, meg amúgyis gyári beállításokkal megyek. De egy ilyen vérszimessel mint te úgysem vehetem fel a versenyt :p
Mondjuk azért Laca, mert vagy 4 kört mentem összvissz, meg amúgyis gyári beállításokkal megyek. De egy ilyen vérszimessel mint te úgysem vehetem fel a versenyt :p
De ne a jatekban nezd, valami driverben, hogy mi hogy mukodik....
Amugy bekapcsolt segitsegekkel mi a fenenek ilyen daga cuccot venni ?! 😊)))
Amugy bekapcsolt segitsegekkel mi a fenenek ilyen daga cuccot venni ?! 😊)))
Ezt inkább a pedál csinálja. Újraindítás? Esetleg megfordult a féktengely? Firmware a legfrisebb? Driver reinstall. Leszedni fekrakni. Nekem még szokott olyat kb fél évente, hogy meg kell tisztogatni törölni a hal szenzort. Nemtom miért.
Néha csinál érdekességet, de 99,9%-ban jól működik.
A váltó kavarhat még be ha van. Azt is kalibrálni kell minden firmware install után is
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.22. 07:15:52
Néha csinál érdekességet, de 99,9%-ban jól működik.
A váltó kavarhat még be ha van. Azt is kalibrálni kell minden firmware install után is
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.22. 07:15:52
😞(
www.smart-bus.hu
Na most nem tudom mi van, szerintem beszart a kormány. A kalibráló progiban egyfolytában be van húzva a kézifék. Nincs is kézifékem.
Hali Srácok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van nekem egy Logitech DFGT-m. Két hete használtam hiba nélkül, azóta állt. Ma próbáltam beüzemelni, de bedugáskor nem tesztel a kormány. Profilerben néztem, az összes gomb jó, csak a tekerésre nem reagál. Bekapcsoláskor villan kettőt a GT jel középen, és kialszik. Próbáltam a driver reinstallt, eredmény nélkül. Valakinek valami tippje van? Köszi előre is.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
1 perc alatt lezárták... eddig mindenki taktikázott, eleinte senki nem licitált, mert ugye arról volt szó, hogy 10-90%, ergo a kezdő licitek tuti nem nyernek. Erre kontráztak most rá...
www.smart-bus.hu
Ez meg mi a búbánatos...? Ennyire nem kellett senkinek a cucc?
A kormányról még annyit, hogy egyelőre nagyon szokatlan, Cars-ban kb. ugyanúgy megyek, de Assettot újra kell tanulnom, teljesen más. Olyan valóságosnak hat. Fura hogy jóval nagyobb a kormány átmérője mint a G27, a pillangó váltó is messzebb van. Assettoban pl. nagyon nem találom a féktávokat. Igaz még csak a Nissan GT3-mal mentem vagy 2 kört, de fékezésnél elindul a segge, meg kéne találnom a helyes fékerőelosztást, meg lehet a futóművön is állítani kéne kicsit. Meg igazából a kormány tuning menüjét is meg kéne vizsgálnom, mi micsoda pontosan.
A kormányról még annyit, hogy egyelőre nagyon szokatlan, Cars-ban kb. ugyanúgy megyek, de Assettot újra kell tanulnom, teljesen más. Olyan valóságosnak hat. Fura hogy jóval nagyobb a kormány átmérője mint a G27, a pillangó váltó is messzebb van. Assettoban pl. nagyon nem találom a féktávokat. Igaz még csak a Nissan GT3-mal mentem vagy 2 kört, de fékezésnél elindul a segge, meg kéne találnom a helyes fékerőelosztást, meg lehet a futóművön is állítani kéne kicsit. Meg igazából a kormány tuning menüjét is meg kéne vizsgálnom, mi micsoda pontosan.
Hát élménybeszámoló max kari után, addig nincs időm játszani. Ma is 13 órát melóztam. Amúgy meg nem vagyok egy írkálós típus 😊
Igen , igen ....... hallgatunk nyálcsorgatás maradt ebben a kérdésben csak nekem ! 😊
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Hát ez érdekes, nekem a v1 ilyen, van középen egy kis akadás. Mondjuk játék közben ffb-vel szinte semmit nem érezni illetve semmi gondot nem okoz. Haveromnak 2.0 van, ott viszont ennek már nyoma sincs, az egész sokkal simább és finomabb, kifinomultabb mint a v1. Gondoltam a v2.5 tán még jobb.
...Én továbbra is a DéDét várom 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.20. 15:56:17
...Én továbbra is a DéDét várom 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.20. 15:56:17
Jöhet majd valami "komolyabb" élménybeszámoló! 😊
www.smart-bus.hu
Naszóval. Megjött a 2.5-ös bázis. Hátöööööö... miért nem középen áll a kormány? Mikor tekerem kikapcsolva van egy kis finom akadása középtájban, olyan mintha ott kéne lennie a középnek, de olyan 5°-kal el van tekeredve jobbra.
nem, csak egy ótvar típust rak a TH ezekbe 😞
és jah, cserélni kéne, de semmi kedvem szétszedni 😞 (ráadásul kettőt kéne: t300 és tx)
és jah, cserélni kéne, de semmi kedvem szétszedni 😞 (ráadásul kettőt kéne: t300 és tx)
Forza.
Dehogy írok, úgysincs szinte semmi esély, hogy én vigyem a cuccot. Amúgy meg már tegnap délután jött az emil, hogy úton van a cucc 😊
Van egy elado objektivem, nem hasznalom ki, siman kijonne az arabol....
De a kormanykerekek rohadt dragak, nincs valami mas gyarto akinek passzol a cucca a bazisra ?
De a kormanykerekek rohadt dragak, nincs valami mas gyarto akinek passzol a cucca a bazisra ?