Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lathronos, 2014.12.16. 01:34:11

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Tehát ha volt mondjuk 5 játék parancsikonod, akkor betudtad húzni ezt az 5 ikont egy enyhén sötétebb rublikába, még ha jól tudom fejlécet is lehetett neki írni. Ugyanúgy az asztalon maradt, elkülönült a többi ikontól a sötétített rublika által. Ha valakinek meg van, legyen szíves... köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Eléggé régen mókoltam már az asztalomat, kicsit le vagyok maradva 😊
Milyen programok vannak '14ben amiket érdemes használni Dock etc? 😊
ja, igen... WIN8 alá
Utoljára szerkesztette: Csibusz, 2014.11.29. 12:55:01

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Aztán hétvégén irány vissza ArchLinux-ra...😊

Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.31. 22:53:13
Fú de rég jártam itt.
Jelenleg: Ubuntu 14.10 + i3wm

Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.30. 09:00:52

Remélem (itt már) lesz média rss, akár tag-ekhez is, jó lenne random háttérnek. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Wallheaven.cc
mukodik a wallbase accal persze

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.10.15. 11:10:12
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mine
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
pixxel : ezt találtam én is 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

viszont szeretem a szépet, úgyhogy megkérnélek titeket hogy ajánljatok pár tippet amivel meg tudnám csinálni picit egyedivé a kezelőfelületet. elsősorban valami skin kéne a meglévő helyett ami a bejelentkezési képernyőt és a start menüt / ablakokat módosítja. mert az gondolom nem járna jelentős teljesítménycsökkenéssel. aztán pár jópofa widget,esetleg egy rocketdockhoz hasonló progi sem ártana, az még beleférne.
programneveket / leírásokat várnék ha nem nagy kérés 😊 ha meg már megelőztek a kérdéssel vagy gyakorit kérdezek csak szóljatok hogy hol keressem, nem vagyok lusta visszagörgetni 😊
http://www.tenke.hu
Rainmeter + WinAmp téma + Háttérkép: LETÖLTÉS
A WinAmp skin használatához telepíteni kell a mellékelt ClassicPro_2.01.exe-t!
Utoljára szerkesztette: Lathronos, 2014.09.28. 11:31:49
Egyébként a C: és D: meghajtó monitor is így van megoldva, ha rájuk kattintasz, megnyílnak az intézőben. 😊
Utoljára szerkesztette: Lathronos, 2014.09.25. 01:02:34
Igaz voltak benne hibák itt-ott, azt javítottam és igazítottam a szövegen is.
Király lett, már magyar, hibátlanul működik. Az az A (alacsony) és M (magas) értéket kéne kicserélni Szél re, és már meg is felelne.
De az már nekem sok 😄. Max ha jobban belefexek a kütyü szerkesztésébe.
Am. nincs a kütyü szerkesztőbe ilyen visszavonás 'gomb'? Vagy csak én nem találom. :/
A HTX is köztük van.
Van hozzá egy HTX Home skin.
Annyi a bajom (nem baj, csakhát kicsit zavar), hogy nem magyarul írja ki a napokat, meg adatokat. <#zavart1>#zavart1>
Tehát itt. Meg ha rákattintok és megfordítom az adatokra ott sem magyarul írja.
De ha benyomom a hely beállítást, stb... Ott meg magyarul ír ki mindent.
Van benne szerkesztés is, de hiába írom át, vmiért mégsem megy. Berakhatom helyettesítő szövegnek is, mégsem megy, sőt teljesen megáll a napok listázása, de az előrejelzés meg mégis megy tovább.
Lehet azért, mert az adatokat az accuweather-ől olvassa, azért? Csak nem értem, fele magyar fele angol. Ezt kéne valahogy 100% magyarítani. Jah és kivenném az a H: L: értéket, és inkább a szelet raknám oda. De azt már nem vágom.
Utoljára szerkesztette: Lathronos, 2014.09.24. 12:48:14
Még a hdd-n hőmérsékletén kell valamit javítanom, mert jelenleg azt írja, hogy 91°C-on van. Az meg elég magas..
A shutoff csak akkor működik, ha átírod a bar up_1680-ban a bar_1680.ini utolsó sorát:
LeftMouseDownAction=!Execute <"C:\Users\Tom\Documents\Rainmeter\Skins\bar_up_1680\shutoff\shutoff.exe">"C:\Users\Tom\Documents\Rainmeter\Skins\bar_up_1680\shutoff\shutoff.exe">
Itt a saját felhasználó fiókodat add meg, vagyis írd át a Tom-ot a sajátodra.
Utoljára szerkesztette: Lathronos, 2014.09.24. 12:31:38