Game Boy Advance!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
HOL OLVASTAD EZT HOGY ADVANE?????????????ITT NEM AZ ÉN HIBÁMRÓL VAN SZÓ HANEM ARRÓL HOGY TE NEM TUDSZ OLVASNI!!!
Sephi
Jah es megegyszer hangsujzom! Igenizs sokat hibazok de de nem erdekel😊 Mehogy Advane😊)))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Csocsocs😊 Te magadnal vagy? Kit erdekele hogy en mennyi hobat csinalok?! Itt nem az en hibaimrol van szo hanem a tiedrol! Ha annyira bena vagy hogy meg par szot se tudsz rendesen leirni ne masokat szidjal bammeg. jah es nem tudod honnan lehet kapni akumulatort a Game Boy Advane -hoz? Mert a botba aszontak hogfy nekik csak Game Boy Advance -ho van😊)))))))))))))))))))))))))) loooooooooooool

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Nézd meg a topic nevét mégegyszer 😊)))))))))))
CSOCSO
TI MIRÕL BESZÉLGETTEK???????????????????????????????,
NÉZZÉTEK MÁR MEG A KURVA TOPIC NEVÉT!!!!!AZ A BAROM MÉG OLVASNI SEM TUD!!!!
Bazz, ennyi barmot egyrakason... En mar csak olvasom a forumot oszt' rohogok... Ehh, csak igy tovabb... 😊)

CSOCSO
tagadd> tagadt..hm félre ütöttem..igy mostmár te csak 27 hibával ejtettél többet!!!hm majd v.hogy behozlak!!!!
"bammeg"
igaz ez csak egy protkos faszi mondhatja!
Sephi
... a neniked 😊)) Me masra gondolta?!

Sephi
Jah es viking hulye a tudod kid...

Sephi
Ripper😊))))))))))))))))))))) "tagadt" mi Csocs?😊
Lolez! Szal fijam en nem tagadom hogy igen idosebb vagyok es ha jol emlekszem en nem mondtam rad csunya dolgokat ugye? Szal mar richtig meglatszik ki itt a muveletlen hulye😊 De bammeg... hogy lehet Advance helyett Andvane irni?😊))))))))))

Ehh... Csocso, ez szep... Itt Sephivel olitek egymast, a masik forumba Profetaval... Egyezzunk ki valamiben: mindketten hulyek vagytok... Vagy akar jatszhattok keseloset is, bar akkor egyel kevesebb forumozo lesz... Bazz, hogy lehet igy osszeveszni egy szon!

CSOCSO
reménytelen kis pöcs vagy kinézem belõled a 12-t!!ezért nem is veszlek komolyan és ne is tagadt hogy idõsebb vagy!
Sephi
Nah oke... szal akkor draga csocsom akkor magyarul a maga a jatekok is ilyenek lesznek hogy Super Marion Advane meg F-Zero Advane?😊))))))))))

Sephi
Szal en bevallom bammeg hogy nem irok helyesen mert nem akarok helyesen irni😊 De hogy lehet aszt irni Advance helyett hogy Advane bammeg?😊)))))))))))))))) loooooooool

Mi lenne ha a temahoz is hozzaszolna valaki?
Bar az nem a ennyire erdekfeszito 😊
CSOCSO
szopjá le keresztbe!
CSOCSO
hát de ez kötöszködik!!
CSOCSO
"mithsehogy"
"veltlenul l irtam az a helyet"
szerintem ne beszélgessünk el arról hogy ki ,hogy tud írni...te még egy rohadt ékezetet nem bírsz írni!!!!!!!!
CSOCSO
most akkor nézzétek meg hány helyes írásí hibát ejtett a Sephi😊))))nah mindegy
Sephi
Jovan Csocs de te kihagytal egy betut en meg veltlenul l irtam az a helyet! de aze az nem surja igy ki a szemem mithsehogy az Advane 😊))))))))))))))))))))))))))))))) lololol

CSOCSO
Bocs de lehet hogy hazaváglak gyors irásban!!!amugy olvass bele egy két topicban...velem is kötözködnek pedig csak gyorsan irtam és azt is hajnali 2-3 körül..igaz irodlami?😊)))))))))))))))))
Sephi
Hujek😊))))))))))))) Szal az ember akkor nem ir helyesen amikor gyorsan ir! Nah en tul gyorsan irtam😊

Kajler ki vagyol lelkem? Es a valsz igen😊

De hogy leeht aszt irni hogy Advane?😊))))))))))))))))))))) looooool

Laalee
hogy ne fogyasszon sokat...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tik mind hujek vagytok, nem bírtok a a témával foglalkozni, haem csak hogy ki ír heljesen. HURRR!

VAn valakinek gépe? Mi a faszért ennyire sötét?????????????????????

Castlevania ÖRÖK!
Laalee
azert ha mar topcot nyit az ember neze mar meg hogy jolvan e irva 😊 mert igy jar sok kötekedö egyböl hurrogni kezd...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
"irodlami "
HEHEHEHEHHEH beégtél te hülye!!!!!!!!!!!!!!
Hehehehe..figyuzod reggel 6-7 van!!!és most sem erok hubasan!!ehh ehh irodlami😊 advane vs. irodlami
hehehehe
Sephi
Es akkor mi van bammeg?!😊)
En ejjel 4 kor hot reszgen irtam meg az egyik irodlami dogozatomat es megis nem irtamaszt hogy Advane😊)))))))))))))))))) ahaahhahahahahaha

CSOCSO
Nézd már meg te barom hogy éppen hánykor csináltam a topicot!!!!!
Sephi
De ez akarhanyszor belepek es latom Advane en elrohogom magam😊))

Sephi
Advane😊)))))))))))))) Hahaha😊

Sephi
Kerem... szerintem vegyel 20.000Ft es vegyed meg maga a gepet es akkor minden rulah lesz😊)

CSOCSO
nekem csak az F zero
CSOCSO
az a baj hogy kb 200 b /s a sebeség azokrol az ftp-krõl
CSOCSO
áhh bazzeg vagy 3 emut leszedtem de csak az f zero müxik..de az nem valami jo gamez....
CSOCSO
melyikötök küldöt nekem sms-t?????
CSOCSO
nah bazzeg nem akanak futni rendesen a gamezok!!itt van a cim: www.reliz.ru
rákerestek a GBA ra majd jobb klikk mentés másként....csumm
CSOCSO
advance da hagy irjam már félre éccaka kettõkor:9 köszi:9 amugy megvan a Gt a rayman meg az f zero!! a rayman nem indul el a gt ben ugrál a kép az f zero meg nem nagy cucc ugyhogy keresek másik emulátort!!!!amugy ftp rõl töltöm....tehát nemtom mi az oldal cime...és a csávesz csak nlha van fenn...nah csumm majd felteszem mindegyiket az oldalamra
Sephi
Advane? Az nem advance?😊)
Csocso engem is erdekel remek!

Engem mindenkeppen!
Honnan toltod ha nem vagyok indiszkret?
CSOCSO
Sziasztok!!!elvileg öltök éppen pár GBA gamezt a gépemre!!ha jok és müxenek felteszem az oldalamra!!!titeket is érdekelne???ezeket töltöl? rayman Gt,f zerox...de ha kell valami akkor irjatok ( chu chu rocket sillent hill stb...)