PSX Emulator ePSXe

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hm..
CSOCSO
?? version kezdem azt hinni hogy te még egy mmx nél nem probáltál ki jobb gépet😊 egy c64 en elfut akármilyen video😊
CSOCSO
mind1! ne irjatok többet maradjon meg a szép látváény!😊
CSOCSO
csakhogy ne legyen a sok CSOCSO között egy láma...
CSOCSO
rohadj meg!!!!!!!!!!!!!! nem tudsz megelõzni😊)))))))
CSOCSO
pentium 3600..hm...😊
CSOCSO
nekem is azom van de ful csont ugyan az!!! ehh ehh és ne irkáljmár mert elrontod a látványt!!!
Utcso nick: CSOCSO
érted ugye?😊)))))))))))
CSOCSO
jah jah!! nekem a régi gépemen mmx 166 voodoo 2 vel sehogy nem ment a gamez!! 2fps..volt ugy érzem hoygmost eccerre 3 psxes gamezmehetne a gépemen😊
CSOCSO
hm....töcsétek le az MGS-t!!!!
CSOCSO
rom rom..kimész alami várhoz azt annyi van hoyg az nemigaz😊
Lacc
Na, ha ez ennyire jó, akkor lennél szíves iderakni egy linket, vagy ilyesmit, hogy honnan lehet letölteni???
Sephi
igen? na had modjak neked valamit baratom...

szoval nekem a ePSXe vel minden egyes jatek super grafikaval es full hanggal semmi gond nelkul mukodeik erted bammeg? Szal maga az a jo szar Bleem es a VGS is elbujhatnak mellete erted? Ha nem tudod hogy kell beconfiguralni akkor ne modjad rola bammeg! Hat en eldobtam az agyamat amikor megladtam hogy ez mit tud erted? ePSXe le a kallappal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
hat bazd meg! Te tenyleg nem a martin vagy! Mert ha o lennel mar eleve nem szolitottal volna igy😊

Bleem? Az nem is megy.... De mar megoldottam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Használj Bleem!-et, az jobb.
Sephi
Szalki tudgya hogy kell rendesen mukodtetni eszt a ePSXe emulatort? Valaki le tudja irni hogy kell beconfiguralni meg ilyenek?

← ElőzőOldal 2 / 2