Game Boy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Látod? Ilyen híres vagy! Mit nekünk Advance, mi már csak Advane-t akarunk! 😉
CSOCSO
de ezt nem én hoztam létre.. ezt a topikot törölték és valaki csinált megenn..mert én a kis címet jol írtam csak a nagy címbõl felejtõdött ki a c
CSOCSO
kösz😊
Rincewind
IRC-rõl egyszerûbb letölteni, ráadásul ott fent a valaha megjelent összes rom!
WiZZaRD
innen le tudjatok rantani mindig a 10 legujabb gba gamet:
http://www.advance-power.de
csak regisztralni kell hozza, de free

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Sephi
De tudok. Sima ugy. Bemesze akarmilyen undernet servere es ott a #roms csatiba es nyoms egy
!list -et mire kiirja hogy ki mit oszt meg es trigger majd dcc -vel kell tamazgatni. Nem irom le hogy hogy kell mert el lehet olvasni ott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bazz emelkeztek hogy mit nem szivatuk a CSOCSO testvert ezzel a topikkal?😊 Majig nem vout kepes a admin atirni a topicot😊

Game Boy Advane rulez 😊))))))

CSOCS ha nem lennel testvir most jaj de beszolnek 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GAMECUBE
Bezonyam, ami nem is rossz dobas.
A Square-től az első játék GBA-ra:
FINAL FANTASY TACTICS

magus
kösziköszi, egész jól jön, ahhoz képest a koreaiakról hogy jön...
na azért most már lelassult de azért még mindeig jól jön...
áááá megállt
najó nem azért jön 12-15kval...

GAMECUBE
Cheapboynal.
Irsz neki levelet es megdumaljatok ha kell..
több mint 300 rom GBA-re itt>>>> www.gbxemu.com
A nagyrésze le is jön!!!!!
magus
cheapboy akkor végleg pletyka vol a gba +?

Hol lehet ennyiért GBA-t és hozzá játékokat venni?
balumaci
hát az sztem elég gagyi...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

magus
tony hawk3 a király...

balumaci
az tényleg nagyon király!!!
már csak az Advance wars veszi fel vele a versenyzt!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Helytelen válasz!

Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun
Mikor lesz már !!!???

Sephi
Game Boy Advane? Csocso az valami uj conzol?😊)))

Milyen játék GBA-n a Zone of the Enders?

CHEAPBOY
Nincs.

Minden gba game egy ideig csak 11 ezer ft.
Elado GBAk vadiujonnan 25ert!!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
CSOCS te okos vagy bazd meg!

CSOCSO
nézzétek version csinált egy topicot és ropsszul irta az advance-t!!! ez nem advane nak kel irni hanem advance nak kelll!!
Sephi

CSOCSO
😊)))))))))))) kabbe😊))))) reliz!!!
Sephi
CSOCS hat csak 3 ora volt amikor irtad megis megint elirtad... most reiz vagy reliz? Nem mindegy

CSOCSO
beriod a yahoo ra hogy GBA ROM és ad pár millio linket elmész a www.reiz.ru ra és rákeresel arra hogy GBA vagy a GBA gamez nevére (pontosan arra keress rá) és a reliz pontos linket ad és azonnal töltheted!! elöször a relizt probáld ki
Tök jó, Windows CE alá van GBA emultátor, így egycsapásra 1000szeresére növeli a WinCE-n futó játékokat 😊
De állítólag lesz még Communukátor-hoz is ami megint csak nem piskóta, pláne hogy pár "lelketlen gazember" az összes GB-GBC-GBA játék romját feltette a netre.

Sephi
Ha a Game Boy Advance -hez tudtomal van a www.kwarik.net en egy ketto de a Game Boy Advane -hez csak CSOCS baratunk segithet

magus
KVARCJÁTÉK???????
******** a ****** a*a****** ,**** *,****d**a******.- csak kimoderáétam magam😊
Amugy már üti a szintet. Tényleg amu és rom hol van hozzá?

Kiraly, de ugy tunik, te nem latod at a topic valodi mivoltat!

CSOCSO
??😊)
Sephi
Te jo eg ez meg el ez a topic? CSOCS baratunk tiszteletre lehuzok egy sort!

Sephi: Ne légy ilyen ingerült 😊 Én sem vagyok mûvelt 😊
Sephi
SZal szorakozal bammeg csutortokon a radio kabaren vagy mitomen! Ez itt kerem egy muvelt topic! En meg Mike Oldfield vagyok!

😊)))))))))))))

Csak azért írok ám, hogy fennmaradjon a topic. Talán olyan lesz mint a régi. Mert én nagyon jól szórakoztam amikor elolvastam. De legalább az elsõ lehetõség ki is van lõve 😊))
Sephi
Mit nem mernek?! Kerem az masikab enyhe konfliktus tortent koztem es Csocs kozzot nemde? Ez mar hujules de jol😊) Az nem volt az!

A válasz: nem. Mivel nem írnak oda semmit. Lehet, hogy nem is nagy baj. De hogy ide sem? 😊)
Három lehetõség van:
1. Már mindenki tökéletesen tud írni.
2. Már nem érdekli õket. (Nem akarnak egymással kötözködni)
3. Nem mernek 😊))
Intala: Hogy te is tudj ide írni. Amúgy ezt a topicot inkább már a gumiszobába kellett volna tenni, mert az eredeti címe ki lett javítva, de azt nem tudom, hogy a valódi témához is visszatért-e 😊))
Majd megnézem.
Sephi
Aahahhahahahaha

Bocs, de mirõl szól ez a topic?😊
Csak nem azért gyakoroltok, hogy helyesen tudjatok írni? (Tudom ám😊)
Sephi
Hehe! Szal szerintem tiszta logikus mert csak nem eszuk meg a rantott hagyikagylo levest mezes kenyerrel nemde?

mikike
neked se

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
mikike inkább menj aludni mert a télepo nemfog hozni semmit!!!
mikike
nem lehetsz nagy csocso bajnok, semmit nem szóltál a témához nagymenõ

CSOCSO
Igazad van mert nehogy már a hátaranyalt haju zselé bogyok legeljenek már a viz alatt a térdig érõ szélben!!!
Sephi
Mert ugy nem mindegy hogy cseresznyet eszik vagy fut a nyuszika az erdoben es fotel... ha nem?!

Sephi
Ko venni egy kis roston sult hulyet es aszt megitatni egy poharka asvanyvizze!

mikike
azt állitolag tilos

amikor körbepörgeted az embereket

de máshogy nem tudok vele