Ki tud jól rajzolni?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Hja, mer EZ origonal by Lacc!
Lacc
Na mi van, nem tetszik? rotfl
Lacc
Na, bevallom, hogy ÉN jól tudok rajzolni!

=)
Lacc
Várjá', még egy!
Lacc
=)
Lacc
Rajzoltam valamit, remélem be tudom rakni...
Kánya
Nekem az egyik oszt.társam írni szokott a padra GRAFFITI-ket!!!Szépeket!!!Csak mindíg letörölte a takarítónõ!!!Majd megmutatom milyeneket...csak csinálok egy FTP szervert!!!Ecce meglesz...oszt ott láthatjátok majd a képeimet is!!!

Lacc
Lehet azt fényképezni is webkamerával...
Kérünk szép képeket, scannelésre fel 😊
CSOCSO
___@_V csiga
@---)------ rózsa

én!

Efreet
nem tud valaki kölcsönadni 1 scannert? lenne mit ide bedobálni

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Kánya
hey.....én igen jól tudok rajzolni!!!!!csak az a baj, hogy egyik képem sinsc meg amit meg tudnék mutatni neketek...sajna....pedig azok aztán gyönyörûek voltak!!!!!na mind1 majd rajzolok nektek egy olyat hogy csak na....csak gyõzzétek kivárni(ha meglesz felteszem egy honlapra mert ide nem tudom bescanner-ni)

CSOCSO
midnegyik kép grafit az tuti a felsõnél az árnyék az vizfestékes szerintem amugy nemtudom valahonnan egy alien vs predator oldalrol szedtem le... én régebben manga fejeket rajzoltam szakadt meltartoban meg tangában😊))))))) nem sok sikerrel de midnig megdicsértek!!!!
Coine
CSOCSO, királyok a képek 😊

Lacc
Pedig szerintem a 2. kép grafit. Láttam már ilyet a suliban, de én a pácikaembernél megrekedtem a fejlõdésben =).
Zocsi
Rajzos vagyok! Miskolcon tanulok. Engem leginkább a CSOCSO 2. képe (ami a #3 hozzászólás) fogott me, bár ha megvan a kocepció, amit le akarsz rajzolni, magyarul összeállt a fejedben a cucc, akkor egy ilyet nem túl nehéz kirjzolni a kezedbõl. Egyébbként nagyon fasza pic..
Ja, CSOCSO: ezeket valójában ki rajzolta, bár elsõ ránézésre a fent említett kép inkább festett...???

Lteebee
Michelangelo:
-You want what on the fucking ceiling?!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Assassin
Akkor neked a festõkéssel kell alkotni,vmi monumentálisat.
Lteebee
Ami azt illeti, lehet, hogy rajzolásban is penge vagyok, csak nem tudok róla.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bith
A topic címére reagálva:
Én nem.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

CSOCSO
Lacc! mé kell lebuktatni? amugy nem én rajzoltam!!!
Lacc
Csocso, amúgy ezeket te rajzoltad?
CSOCSO
nincs több ez van!...sajna...
mikike
én meg rajzolni SEM tudok
és így nézek ki most:
o <- fej
b <- sörhas
^ <- láb (bár ez igazából sokkal hosszabb)

hú ma láttam a ferihegy2-n egy tényleg hosszúcombú bébit, egész végig az esélytelenek nyugalmával stirõltem

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lacc
Hu, egyik haverom baszottul tud rajzolni hülyeségeket! Legalábbis szerintem... Olyasmiket, mint amiket a Kretén-ben lehet látni. Majd megpróbálok idebiggyeszteni valamit. Ha más nem, majd webkamerával felveszem és iderakom.
CSOCSO
azért egy ilyet megrajzolni.....
Efreet
tényleg kellene venni 1 scannert...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mikike
8===)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
okay:
Akit érdekel a rajzolás az nyugodtan írjon és scanner-jen ide.
← ElőzőOldal 3 / 3