Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvem is támadt újra nézni a sorozatot, de meglepődtem: tényleg, ennyi év után, sem készült hozzá semilyen remastered változat? Semmi HD vagy 4K?
Youtubon van pár jelenet, és annyi :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egy ilyen képet elnézek egy ideig, de amúgy vicces, hogy tán a discovery valamelyik évadjában (vagy filmben volt) a turbólift "aknájában" csatáztak, és ott úgy nézett ki mintha egy "utazás" vagy fél óra, pedig nem tünik nagy távolságoknak.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azonban megfigyeltétek, hogy az új évadban kb. többet volt Kirk mint Pike? Ez vajon egy TOS soft rebootnak ágyaz meg hogy ennyire nyomják?
sokszor linkeltem már major grin youtube csatiját amiben kis rövid videókkal fejti ki a zavarokat a régi és új sorozatok között,nagyon poénosan,és szarrá röhögöm magam mindig az aktuális vidiken :D
linkelem az aktuális kedvencem a s3ból :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
amerre halad a történet
Kivancsi vagyok ha már a jövőben AIval könyebben össze tudnak ütni cgi videokat akkor elhozza e az epizodikuis star trekek korát, bár már a SNW is az volt.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A Fall Guys mostani Battle Passben űr tematika van, 2 star trekes cucc is van közöttük: Hughie sisakja, és Spock :)
így megnéztem az első star trek SNW rész... már így kezdéskor furának néz ki a spock-ot játszó színész nekem, de ez még hagyján, az uhurát eljátszó hááát őőő színésznő(?) helyett inkább valaki mást kellet volna választaniuk, nem hiszem el hogy nem volt "raktáron" egy csinosabb csaj.
hogy valami pozitívat is mondjak, az első rész története egész jó volt, jó pár visszapillantással, pike-ot játszó színész továbbra is hozza a formát, nagyon bejön.
most kezdek bele a második részbe.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ez a legjobb az új sorozatok közül, nagyon tudom ajánlani. Magyar felirat is hamar készül a részekhez.
A snw legalabb hozza az epizodikus regi st formulat, legjobb ujhullamos st sorozat eddig.
aztán lehet hogy mégis rászánom magam mert a sci-fi sorozatokat megint el kaszálják szépen sorban, rip expanse, rip raisedbywolves :(
#11547 alatt a csávó oldala
Például a Discovery-ben amikor Edward, a legénység egyik tagja odavész a Tribble incidenkor, mi a válasz? "He was an idiot" hát gratulálok...
A BBC be is tiltotta azt a jelenetet jól.
Nem javaslom, ha valaki bármennyire is szeretné élvezni az új sorozatokat :D
- vagy Rodenberry volt egy zseni, hogy megjósolta ezeket a dolgokat,
- vagy Putyintól kezdve a Sinn Feinig mindenki ekkora trekkie, hogy próbálják beteljesíteni a Star Trekes idővonalat... <#fejvakaras>#fejvakaras> <#ravasz1>#ravasz1> <#nezze>#nezze> <#nyes>#nyes>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
szintén van értelme a TNG szerint :) csak nem értem hogy egyszer hitelesen nyúlnak vissza korábban történt dolgokhoz,máskor meg elfelejtik a legalapvetőbb Trek dolgokat :)
ha jól emlékszem a TNG-ben volt egy olyan rész(talán két részes volt) ahol datának a fejét egy barlangban találták meg a földön, valahogy vissza mentek az időben san srancisco-ba hogy elintézzék a földönkívülieket, guinan is segített nekik, na most ha picard és csipet csapata visszatért ugyan abba az időegyenesbe ahonnét jöttek a TNG-s csapat, akkor ginannak már ismerni kellet volna picardot ott a kocsmában.
A Picard meg olyan mint a menzán megmaradt pörköltből készült gulyásleves: Már a koncepciót se értem (csak kiragadtak 1 jó alapanyagot hogy ne vesszen kárba és azt erőszakolják meg folyamatosan).
Nem erőltették túl benne a gendert, meg a woke bullshitet egyelőre. Egészen furcsa is nembuzi fehér karaktereket látni vezető szerepben.
Ami a nagy kérdőjel, hogy ehhez a sorozathoz már találtak e jó írókat. Nem volt túl komplex az első rész...
PSN ID.: Beegabor
de még nézhető kategória...
ebben sincs túl nagy bizodalmam,de ha a picard szinvonalat hozza,akkor egynek jó lesz. meglátjuk
egy kis más: ezt a youtube csatornát szoktam nézni ha röhögni akarok,ajánlom
fontos hogy napra kész legyetek az épp aktuális star trek résszel,mert erősen SPOILERES!!!
de garantáltan a fejeteket fogjátok majd
szal akkor SPOILER!!!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.07. 13:50:36
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
remélem februárra lesz már itthon is amazon (meg az első évadot is újranézem szinkronnal az tuti)
Olyan butaságokat írsz ami már szinte fáj...
Toled kertem iranymutatast az ugyben. Ugy gondolod, ez fajdalmas butasag volt? Igazad lehet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub