Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
én itt már többször kifejtettem, hogy engem a DS9-al kínozni lehet, komolyan, előbb végtelenítve a gumigyíkember harc, mint hogy még egyszer nekiugorjak a DS9-nek. 😊 Ettől még nagyon örülök annak, hogy ha valakinek tetszett.
Duplán haragszom rá, mert abban volt a legjobb (így utólag csak a második legjobb) filler rész evör (hard time), de hát sajnos rábízták Colm Meaney-re aki ugye van olyan jó színész mint egy kaktusz és hát pont ezért még csak szánalomból sem lehet egy mondatban említeni a legjobbal (pont, ugye, hogy ne legyen egy mondatban). Magic to Make the Sanest Man Go Mad, Rainn Wilson. Mindkét epizódot tanítani kéne, más-más okból kifolyólag.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.02.27. 21:57:37
Hogy melyik a legjobb, azt konnyen meg tudom mondani: DS9. De, hogy utana mi a sorrend...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Igen, ez egy mocskos, koszos, lepukkant ST moralisan es/vagy fizikailag szeteso karakterekkel, ami tart valahonnan valahova. Nem, nem hiszem, hogy evekkel kesobb is visszaternek idonkent megnezni egy-egy reszt ujra, de hetrol hetre kivancsi vagyok a kovetkezo reszre. A Discovery-t a masodik resz kozepen egyszeruen annyira erdektelennek talaltam, hogy soha tobbet nem neztem fele se.
Sz'al nem a Picard lesz az ST univerzum megvaltasa. Nehany momentum olykor nekem is faj benne, de az a nyavogas ami folyik korulotte, az teljesen indokolatlan.
Elhiszem, hogy sokaknál Picard a No1, de nálam még dobogóra sem kerülne 😞
Saru, Dr. Phlox, Lorca.
Tényleg, nálatok kik a top 3?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.02.27. 21:35:38
ezek pedig nem is tv-ben nennek hanem streaming platformokon.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
A kezdőjelenet megint mi volt, mint valami rossz horror film. Miért kell ezt erőltetni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ronnie89b, 2020.02.14. 22:29:41
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2020.02.13. 22:58:02
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Félkézzel, félálomban.
http://www.freetvmaci.info/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
olyan bollywoodi/reszkessetek betörők mélység: pár öregember ellen meglepetés támadás intéz egy elit katonai osztag, és háztartási kellékkel fél perc alatt agyonverik a legmodernebb csatapáncélt meg fegyvereket viselő kommandósokat...hát persze
A youtube algoritmus valamiert most pont az altalad linkelteket tolja, mert en meg sosem talalkoztam korabban veluk, de nekem is ezeket dobta fel a napokban. Egyiket sem birtam par percnel tovabb, igy nem tudom, mi a velemenyuk a sorozatrol. Az elso csak fajdalmasan erdektelen, de a ket also faszirol az jott le, hogy inkabb terapia kene nekik, mint csatorna.
Dave Cullent tudom javasolni. Neki is van egy hatarozott ellenSJW stichje, de osszeszedett es tud beszelni. Oh, es o sincs hanyattesve az uj Picard-tol. Nekem eddig tetszik a kontinuitasi gebaszok ellenere is.
amúgy az egész kb discovery szerű látvány, de a történet egy-az egyben a nemezis folytatása.<#worship>#worship>
Star.Trek.Picard.S01E01.Remembrance.REPACK.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5...
Star Trek - Picard S01E01 720p
Star Trek - Picard S01E01 1080p
Star.Trek.Picard.S01E01.720p.WEBRip.x264-XLF
Azt hiszem újra kell néznem még párszor, hogy mert úgy tűnik minden apró nüansznak van vagy lesz valami jelentősége. Eléggé nyaltam a képernyőt végig, jó lesz ez, de:
Na meg.....egy vulkáni szakács ?!
És egy egész jó videó az első rész megnézése UTÁNRA !
Nem ezt énekelte Data Rikerék esküvőjén?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.20. 17:33:43
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sztárflotta, ellenintelligencia <#circling>#circling>
Az Ent szinkronját ott rontották el, hogy nem ugyanaz fordította, aki a korábbi sorozatokat. Azokban nagyjából egységesen fordították a "szakszavakat" Pl. térhajtómű, fokozat, ezekből lett görbületi hajtómű, görbület stb.
*Ehhez képest manapság a Netflix is készít már magyar verziókat, nem is rossz minőségben (és amúgy sokszor 5.1-es keveréssel, ami ugye a tévében az HBO kivételével elképzelhetetlen).