Melegsátor-meghívó

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
csak nem Dudics az?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A vicc az, hogy sok ember nem is tudja esetlegesen sem az ismerõsérõl.
Nekem kapásból 13 ember neve jut eszembe akik nem is sejtik az egyik közös ismerõsünkrõl hogy meleg, hiszen nem afektálós illetve nem is viselkedik botrányos módon, azaz a statisztika arra mutat rá, hogy hányan tudnak róla fixen, és az a bizonyos 41% mennyire elhivatott...

Szavazás egy torrent oldalon:

SHADOWEYES7
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
hûûûûûûûû de meleg van itt!!http://www.meatspin.com/

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Gaara
<#levele>

Joseph
Mel Gibson XD

NiGG\'a szleng&#174; Törv.Védve. Zseer&#174;

Frosty01
Mr Garrison? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

HOPPÁ!

A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költõ a férfiakról.
http://comment.blog.hu/2006/11/07/p17391#more17391

Lteebee
Melyik politikusok bizonygatják, hogy semmi bakuk a zsidókkal?

Ez így megy.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

300Dani
Kérdezd Sodit.

sz4bolcs
projekció? 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Elismerte homoszexualitását a keresztény vezetõ
"Bûnös vagyok szexuális ki­csa­pon­gásban, csaló és hazug vagyok" - fogalmazott a melegházasságot ellenzõ amerikai Ted Haggard.
http://index.hu/politika/kulfold/1105tdhggrd/

Miért van az, hogy a legnagyobb homofóbok mind buzik?

sz4bolcs
hmm jó kérdés, szerintem de.

Lteebee
A normális átlagember nem parádézik azzal, hogy õ heteró?
Tényleg nem?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

300Dani
Akik végigvonaglanak tangában a városon, azoknak ez nem bátorság kérdése, szimpla exhibicionizmus. Akiknek valóban gondot okoz saját maguk elfogad(tat)ása, azok nem fogják exponálni magukat egy ilyen nívótlan eseményen. Értelmetlen az egész, sõt kontraproduktív.

Ars3nal
en sem toleralom a tangas puzik felvonulasat az andrasin:c

Dynamic
Marhaság.Sajnos Mo-n kell hozzá valamilyen szintû bátorság.Itt még többségben vannak a beszûkült agyúak aki nem tolerálják a homokosokat.Elég csak beleolvasni egy ilyen jellegû topikba.
Ars3nal
felejtsetek mar el ezta puzi tápigot:c

300Dani
Elképesztõen sokan beszopták az elsõ kommentet <#szomoru2>

Gladiator
heh, most olvastam az elsõ kommentet. Hát nem tom, nekem beszélhetnétek akármennyit a meleg-sátorban, nem hiszem hogy tudnátok olyat mondani, hogy én a hallottak után kedvet kapjak vmelyik fiú szõrös seggében turkálni. nem értem, hogy akarjátok terjeszteni...

sz4bolcs
Azért, mert te valamit nem teszel, azt miért nem tehetné meg más?

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
<#wow2>mert te az vagy??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nem azt kürtölik, hogy "éljen én meleg vagyok", hanem "éljen, meleg vagyok, és be merem vallani magam elõtt, és elõttetek is, felvállalom önmagam hogy a hétköznapokban ne verjetek meg, ne közösítsetek ki, lássatok ilyet is, emberbõl vagyok"

SHADOWEYES7

bens
ez a poén... én teljesen középszerû vagyok, nincs semmi szexuális rendellenességem. és mégsem kürtölöm világgá h ...éljen, egészséges vagyok! tehát a buzik se kütöljék h éljen meleg vagyok...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

sz4bolcs
Igen van jogod tüntetni. De kit érdekel? Max a többi hasonlóan deffektes ugrana rá, ahogy a meleg tüntetésekre is.

strelitzia

Deőőőő, dejőőőő!!

SHADOWEYES7
<#smile>

akkor lenne bátorság felvállalni, ha kötelet kapnál érte te majom. Ma már propagálják, hogy mennyi ki és vállald fel , hogy defektes vagy.

SHADOWEYES7
tyûûûû de meleg van itt.

bens
Cat: itt nem csak az én étvágyamról van szó, hanem a többi párszázezer emberérõl...
Szabi: miért nekem van jogom tüntetni azzal h hetero vagyok? kicsit furán hangzik nem? akkor meg õk se tüntessenek, ennyi.
Dynamic: ok, nem kapcsolódok oda. õk se kapcsolódjanak ide!!
KuKeSz4: banplz

dzsonesz

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

PíszLávJuniti
Tegyenek magukra megkülönböztetõ jelzést, amirõl távolról látszik, hogy nem kéne odanéznem 😊
Sajnos, ha az ember akár csak tömegközlekedésre is kényszerül néha, nem tudja elkerülni az ilyeneket.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dynamic
A felvonulásra nem kell elmenni, és nem megy el az étvágyad.Ennyi.Ez kb. olyan mint az Anettka-jelenség.Sok ember utálta, de õk mégis nézték, mert jól esett nekik háborogni meg köpködni, pedig tényleg csak annyi lenne, hogy nem kapcsolsz oda.
sz4bolcs
Mégsem tetszik, hogy élnek a jogaikkal.

ki a francot érdekel a te étvágyad 😊

bens
igen, pontosan azért.
de hamár ezeknél a példáknál tartunk, a melegek felvonulása kb olyan, mintha a budapest parádéra elmenne tüntetni egy rockbanda, h nekik is joguk van zenélni. kérdem én; miért tüntetnek egy olyan közegben, ahol nyilvánvalóan mások az emberek? miért nem rendezik meg zárt körben a dáridóikat, ezzel nem zavarva a közhangulatot? sztem rohattul nem lenne baj a buzikkal, ha nem kéne folyton azzal szembesülni h "fogadjuk el szegényeket... nekik is vannak jogaik... õk is felvonulhatnak..."
én tiszteletben tartom h nekik is vannak jogaik, õk meg tartsák tiszteletben h elmegy az étvágyam a buzi-felvonulástól.

strelitzia
Bocs, de ez kellett a végére<#wave>

Deőőőő, dejőőőő!!

strelitzia
Azért örülök, hogy nem köcsögözött le keményen senki😊 Nem kell, hogy mindenki elfogadja a másságot. Mindenkinek joga van a saját meggyõzõdéséhez.
Egyébként én még nem vonultam fel, nem affektálok, nem hirdetem nyilvánosan hogy buher vagyok, de ha kézenfogva mennék a barátommal (ha lenne <#rinya> ), biztos nem néznék jó szemmel. Vagy már a normális párkapcsolat is feltûnési viszketegségnek számít, ha meleg az illetõ?
Atért azt még had mondjam el, hogy talán sokak sajnálatára, de a homoszexualitás a lakosság többsége már elfogadja, de hangosabbak azok, akik ellenzik és elítélik.
Én többet már nem nézek be ide. Csak ennyit szerettem volna mondani. Azért szerintem jót vitáztunk😊)
További minden jót mindenkinek!!

Deőőőő, dejőőőő!!

Kmarha
Ott van budapest parádé. lesarkítva, de ugyanaz a téma. Mi normális rockerek nem birjuk megérteni a sok feltüsizett hajú abnormálist, aki a tücc-tücc szarság utáni olthatatlan vonzalmát ezzel az ostóba, idegesítõ parádéval tárják ország-világ színe elé.

De mi ezt nem mondjuk, és nem háborodunk fel rajta, nem zavarunk el titeket a föld alá, hogy ott éljétek ki abnormalitásotokat. Pedig sokan gondolhatnánk, hogy ez betegség, vagy bizonyos agysejtszámi hiányosság lehet az oka.

Mondom, lesarkítva. Szóval miért is nincs joguk kimenni parádézni? Csak mert mást ünnepelnek vele, mást villogtatnak, mint amit a ti/te gyomrotok be képes fogadni?

Nevetséges. Nõjetek fel!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
Mellesleg a buzikat amúgy is utálja a "normális" többség.Szerintem a parádé csak jó ürügy arra, hogy "jogosan" utálhassák õket.
Dynamic
A normálist miért kéne elfogadtatni, ha a többség számára az a normális.
Kissé paradoxon, nemde?
bens
nyugodj meg, a pedofília nem betegség. úgy mondják h téves szexuális orientáció, csakúgy mint a homoszexualitás. néhány pszichológus lehet h betegségnek tartja, de tudományosan nem az.
és abban is tévedsz h valakit azért néznek le mert buzi. azért nézik le, mert buzi, és még parádézik is vele. rohatt idegesítõ tud lenni h egy ilyen dolognak ünnepet szerveznek. ezért utálja, és fogja is utálni õket mindenki. nekik nem elég az h úgy éljenek mint a normális átlagember, nekik fesztivál kell, meg nyilvános elismerés.
engem mikor ismernek el azért mert normális vagyok b+?

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9038096

A következtetéseket mindenki vonja le maga.

strelitzia
Bocs valamit ecsesztem! szval nem aztmonják milyen jó a segged, hanem hogy de betörném a kis homok orrát. Elszállt az ihlet. Írjatok rá valamit oszt megpróbálok továbbra is megértõen reagálni.
Ja amit még a hatodik osztályról írtál. A tanárok többsége már ott el van baszva, hogy nem képesek (tisztelet a kivételnek) objektíven sem tanítani, sem feleltetni. Ezt mindig tapasztaltam. Nálunk hatodikban vagy fene tudja hányadikban, is volt sexuális felvilágosítás, de ez a két dolog nem jött elõ. Nem tom hány éves vagy, de nálunk még az tabu téma volt a suliban. Lépek, mert még randit kell megbeszélnem pasikkal FUJ,FUJ,FUJ 😊

Deőőőő, dejőőőő!!

strelitzia
A pedofíliát a tudomány betegségként tartja nyilván, mig a homosexualitást csak az átkosban tartották betegségnek és benne is volt az orvosi könyvekben. De a tudomány fejlõdik (bármennyire is fáj ez neked) és levették a betegségek listájáról. Rendellenesség... hát fingom sincs és igazán nem is érdekell. Ezt inkább bántólag használják az emberek. Rendellenesség pl. a sziámi ikerség, vagy a csonka végtaggal születõk (elnézést kérek tõlük, hogy pont õket hoztam fel példának), és csak a buta emberek nézik ki õket. De mit várhatunk egy olyan világban, ahol a vakokat, mozgássérülteket, vagy más embereket akik elütnek az ÁTLAGTÓL kinézik és fertõzõ betegként kezelik õket. Ahol egy mozgássérültnek is azt monják -sajnos erre nem tudsz közlekedni, de különben is miért nem marad az ilyen otthon?- ez a fajta viszonyulás embertársainkhoz gusztustalan és részemrõl ez nem tolerálható. A buziknak annyiban van könnyebb helyzetük (egy- két kivétel azért van), hogy nem látszik rajtuk másságuk. Inkább azon kellene eltöprengeni mi lenne, ha én lennék ilyen (tudom ez lehetetlen, én nem lehetek aberrált). Mindenkit megáldott az élet fantáziával, így talán egy csöpp empátia is szorult mindenkibe. Nekem milyen érzés lenne ha megbámulnának az utcán és látom, hogy csak azért nem hánnya el magát, mert nincs nála hányótasak? Milyen érzés lehet, ha összesúgnak a hátad mögött és tudod, hogy nem azt mondják _

Deőőőő, dejőőőő!!

strelitzia
Ti nem hagyjátok, hogy beilleszkedjünk a társadalomba. Nektek a beilleszkedés az lenne, ha az éj leple alatt mennénk ki a köztérre, vagy dolizni (az éjszakai mûszak lenne a buzimûszak), ha atombunkerben élnénk (elnézést a felháborító szóért) nemi életet. Ezt persze most eltúloztam. A tény, hogy a legtöbb embert nem az zavarja, hogy vannak melegek, hanem az, hogy lát is néha homit. Ez bosszantja az emberek érzésvilágát. Én személy szerint nem szeretnék buckalakó lenni, mert szeretek emberek között élni. Legyen az heteró, meleg vagy akármilyen nemzetiségû. Tudom, hogy úgysem fogok itt senkit meggyõzni arról, hogy az embert nem a szexuális identitása alapján kell mérni. Szoktam röhögni, hogy sokan hogy ropnak a discoban pl. Queen- re, vagy akármelyik buzi elõadómûvészre. Közben meg ha meglátnak az utcán (ez azért elég ritka) kézenfogva két homit, utánaköpnének vagy beszólnak nekik.

Deőőőő, dejőőőő!!

strelitzia
Szerintem is így van, hiszen erre ugranak legjobban a homofóbok. Nincs az a hülye, aki maga alatt vágná a fát.

Deőőőő, dejőőőő!!

Oldal 1 / 4Következő →