Melegsátor-meghívó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem kapásból 13 ember neve jut eszembe akik nem is sejtik az egyik közös ismerõsünkrõl hogy meleg, hiszen nem afektálós illetve nem is viselkedik botrányos módon, azaz a statisztika arra mutat rá, hogy hányan tudnak róla fixen, és az a bizonyos 41% mennyire elhivatott...
hûûûûûûûû de meleg van itt!!http://www.meatspin.com/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költõ a férfiakról.
http://comment.blog.hu/2006/11/07/p17391#more17391
Ez így megy.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Bûnös vagyok szexuális kicsapongásban, csaló és hazug vagyok" - fogalmazott a melegházasságot ellenzõ amerikai Ted Haggard.
http://index.hu/politika/kulfold/1105tdhggrd/
Miért van az, hogy a legnagyobb homofóbok mind buzik?
Tényleg nem?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szabi: miért nekem van jogom tüntetni azzal h hetero vagyok? kicsit furán hangzik nem? akkor meg õk se tüntessenek, ennyi.
Dynamic: ok, nem kapcsolódok oda. õk se kapcsolódjanak ide!!
KuKeSz4: banplz
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Sajnos, ha az ember akár csak tömegközlekedésre is kényszerül néha, nem tudja elkerülni az ilyeneket.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de hamár ezeknél a példáknál tartunk, a melegek felvonulása kb olyan, mintha a budapest parádéra elmenne tüntetni egy rockbanda, h nekik is joguk van zenélni. kérdem én; miért tüntetnek egy olyan közegben, ahol nyilvánvalóan mások az emberek? miért nem rendezik meg zárt körben a dáridóikat, ezzel nem zavarva a közhangulatot? sztem rohattul nem lenne baj a buzikkal, ha nem kéne folyton azzal szembesülni h "fogadjuk el szegényeket... nekik is vannak jogaik... õk is felvonulhatnak..."
én tiszteletben tartom h nekik is vannak jogaik, õk meg tartsák tiszteletben h elmegy az étvágyam a buzi-felvonulástól.
Egyébként én még nem vonultam fel, nem affektálok, nem hirdetem nyilvánosan hogy buher vagyok, de ha kézenfogva mennék a barátommal (ha lenne <#rinya>#rinya> ), biztos nem néznék jó szemmel. Vagy már a normális párkapcsolat is feltûnési viszketegségnek számít, ha meleg az illetõ?
Atért azt még had mondjam el, hogy talán sokak sajnálatára, de a homoszexualitás a lakosság többsége már elfogadja, de hangosabbak azok, akik ellenzik és elítélik.
Én többet már nem nézek be ide. Csak ennyit szerettem volna mondani. Azért szerintem jót vitáztunk😊)
További minden jót mindenkinek!!
Deőőőő, dejőőőő!!
De mi ezt nem mondjuk, és nem háborodunk fel rajta, nem zavarunk el titeket a föld alá, hogy ott éljétek ki abnormalitásotokat. Pedig sokan gondolhatnánk, hogy ez betegség, vagy bizonyos agysejtszámi hiányosság lehet az oka.
Mondom, lesarkítva. Szóval miért is nincs joguk kimenni parádézni? Csak mert mást ünnepelnek vele, mást villogtatnak, mint amit a ti/te gyomrotok be képes fogadni?
Nevetséges. Nõjetek fel!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kissé paradoxon, nemde?
és abban is tévedsz h valakit azért néznek le mert buzi. azért nézik le, mert buzi, és még parádézik is vele. rohatt idegesítõ tud lenni h egy ilyen dolognak ünnepet szerveznek. ezért utálja, és fogja is utálni õket mindenki. nekik nem elég az h úgy éljenek mint a normális átlagember, nekik fesztivál kell, meg nyilvános elismerés.
engem mikor ismernek el azért mert normális vagyok b+?
Ja amit még a hatodik osztályról írtál. A tanárok többsége már ott el van baszva, hogy nem képesek (tisztelet a kivételnek) objektíven sem tanítani, sem feleltetni. Ezt mindig tapasztaltam. Nálunk hatodikban vagy fene tudja hányadikban, is volt sexuális felvilágosítás, de ez a két dolog nem jött elõ. Nem tom hány éves vagy, de nálunk még az tabu téma volt a suliban. Lépek, mert még randit kell megbeszélnem pasikkal FUJ,FUJ,FUJ 😊
Deőőőő, dejőőőő!!
Deőőőő, dejőőőő!!
Deőőőő, dejőőőő!!