Pókember film

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
1 filmnel sose azt nezm mennyit adtak el belöle... haver megvette dvdn egyböl lecsaptam ra aztan vissza is dobtam volna neki de neki sem kelett ugyhogy meg mindig nalam porosodik mar vagy 2 honapja

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
az eladási-nézési számokat nézd, ne azt, hogy jó film-e vagy sem. a filmkészítés nagyban nem errõl szól.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
az xmen nagyot utott? hat amikor kidobtam a dvd biztos :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
az XMen nagyot ütött, abból is legalább trilógia lesz, mostanság már megvan a technika ahoz, hogy profi képregényadaptációk legyenek, és bukik rá a nép :)

Waterhorse
Hát sajnos nem, de lesznek õk is szerintem ha várunk egy kicsit mert, biztosan lesz a filmnek több folytatása is. Legalábbis azt olvastam, hogy most még így tervezik. Aztán ha megbukik a film akkor megint csak ennyivel kell beérni:(

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Efreet
a Sider-Man címû, mindenkonzolraésnemsokárapcre is kijött játékról beszélek, aminek Stan Lee csinált 1 sztorit, és valahol volt róla szó, hogy ebbõl készül a film. Egyébként kellemes nagy hordát hoz fel a szereplõkbõl. Venom, Mysterio, Rhino, Skorpió, FeketeCica, Fáklya, Carnage, Oktopusz Doki, Gyík... rengetegen. De ezekszerint a film mégse ez lesz, pedig nagy sztori.

Waterhorse
Senkinek nincsenek meg a régi Pókember filmek?
Nekem csak az elsõ rész van meg, az is narrátoros.

Waterhorse
Akiket felsoroltál azokról csak szó volt, de végül nem tették bele õket.
Egyedül a Zöld manó fog szerepelni benne, meg Mary jane, és természetesen az alapszereplõk. Minden a kezdetektõl lesz úgyhogy Venom ugyanúgy mint a rajzfilmben még csak Peter munkatársa, Octopus meg a Gyíkember is még csak tudósként fognak szerepelni.

Octopus szerepére volt egy nagyon hülye ötlet is egyébként, hogy Laurence Fishburne jácca.

Milyen játékról beszélsz? Képregény alapján csinálják, és mellesleg akiket felsoroltál mind szerepelnek benne, mivel az alapján csinálták a játékot, rajzfilmet, stb. is.
Efreet
hmm... be kellene vadászni õket.
ebben a mostaniban most épp ugye nem lesz benne a Svájcinéger ugye? mert róla is volt szó, mint Dr. Octopus... vagy ez lesz a Játékból készült cucc Venom-mal meg mindenkivel? Vagy a második game története Electro-val?

Waterhorse
Na látod én is ezt hittem. Pedig anno a 70-es évek végén készítettek belõle hármat.
Aztán a mostani már vagy tíz éve készül a jogok meg forgatókönyv meg rendezõváltások miatt, de most úgy tûnik ez már megvan.

Efreet
mennyi Spiderman film készült már... 3-4 évente nekiállnak egynek, és eddig összesen 1 készült el anno a Superman-ek korában... Remélem lesz végre egy 2.

Waterhorse
Ezt elszabtam!
na szóval
Itt van róla infó

Waterhorse
Most olvastam róla elõször, én meg úgyis Pókember rajóngó vagyok aztán rögtön szíven érintett a dolog.Csak az a baj, hogy Amerikában is május körül mutatják be, vagyis ha jól tippelek kerek egy évet kell rá várni.
nem tudom mûködik-e de:
Itt mindent el lehet róla olvasni

Meg itt egy kép is:

← ElőzőOldal 3 / 3