MS OFFICE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Csere funkcióval, a csere ablak speciális menüjében A bekezdés jelet kell váalsztani, majd az összes cseréje gomb.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Örm
Hello!
Van egy kb. 400 oldalas dokumentumom amit szerkeszrenem kellene. A problémám az lenne, hogy átlagban minden 2-3 sorban van egy enterrel ütütt sorköz. Hogytudnám ezeket egyszerre eltüntetni anáélkül, hogy egyesével kellene õket kitörölnöm?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bon
MSDN/Technet elõfizetõknek elérhetõ a magyar Office 2013.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TopGun
Koszi a tanacsot, ki fogom probalni!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

bon
Én beállítanám a gmail-es fiókot és akkor elvileg az outlokba beállítot események a küldés/fogadás során leszinkronizálódnak a netes naptárra.

TopGun
Sziasztok! En Office 2010-et hasznalok. Az a gondom, hogy az outlookban levo naptar bejegyzeseket szeretnem kitenni a google naptarba, majd onnan egy androidos telefon naptaraba de nem talalok sehol az outlookban export/import parancsot, ez mitol lehet? Vagy mi a megoldas a problemamra?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ha jól értem õ a "> " és a " </ " akarja cserélni, nem az összes szóközt.
Tehát ezeket kell megadni a keresett szövegnek, és a csere erre a ">", ill. "</" (idézõjelek nélkül minden eseteben).
;-)

bon
Sima csere funkcióval megoldható. Kereset szöveg: egy szóközt nyomsz, csere: semmit se állítasz.

ozimak
Nem lehet egy dokumentumból eltávolítani valahogy a szóközöket? Lefordítottam a google fordítóval egy szöveget,de telerakta felesleges szóközökkel ami miatt már nem kezeli a program amibe kellene. Valahogy nem lehet kijelölni a szöveget és egy kattintással kiszedni az összes szóközt?
Ez lenne a dokumentum: http://pastebin.com/VUcQWKyJ
Csak az a gáz,hogy ilyenbõl van vagy 4-5 :) Kézzel egyenként a sorokat(soronként 3 szóköz)kicsit sok :) A dokumentum elején látszik,hogy elkezdtem kézzel összehúzni,dehát mondtam,hogy "namenjafa..omba!" :D
tutituti
ok meglett:
=(GYÖK(42+18*(GYÖK(5))))/12*D12

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Igen, de ezt függvénnyel kéne:)

5.7362283 cm?? (ha, nagyon sok tizedesjeggyel számolsz.

gyök 5 = 2.236
2.236*18 = 40.248
40.248+42 = 82.248
gyök 82.248 = 9.069
9.069/12 = 0.755755
a = 7.59 cm
0.75575*7.59 cm = 5.7361425 cm

Jól sejtem??
tutituti
lenne egy kérdésem amit mára kéne megoldanom egy havernak és én se jöttem rá úgyhogy beírom hátha..

a következõ a feladat:

Az Ikozaéder munkalapon számítsd ki, hogy mennyi az ikozaéderbe írható gömb sugara, amennyiben az oldalhossz a D12-es cellában megadott érték! A képletet megtalálható a munkalapon!

Az is lehet, hogy valamikor vírus járt azon a gépen és valami hiányzik a rendszerbõl vagy nem engedi valami a telepítést. Lehet, hogy a .net lesz a hibás, valamikor esetleg megsérült.
Nuno88
Próbáltam már mert olvastam ilyenrõl. Bár az lehetséges, h mikor leakarom törölni a .net-et a géprõl, kiír vmi hibát, sajnos romániába vagyok egy cégnél és román windows fut alatta igy a hibát amit kiír most ne kérdezzétek mert jelenleg nem a hibás gép elõtt ülök.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bon
A program telepítéséhez szükséges keretrendszer sérült vagy hiányzik, keretrendszer újratelepítése vagy frissíétse szükséges.

Nuno88
Hali!

Office 2010 telepítésénél ezt a hibát írja ki majd leáll a telepítõ és kilép.

"error 1935 an error occurred during the installation of assembly component..."

Tud valaki vmi megoldást erre a problémára?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gergely1991
És ha egy régebbi verziót telepítesz(vagy reinstall az eddigire) mert lehet hogy megkergült?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bon
Tudnék mesélni, hogy milyen furcsaságokat produkál a word idõnként...
4mb-os doc fájlnál azért illene nem elfogynia a memóriának.

totyak
Szia.

32 bites Office-t használok, de nem gondoltam, hogy 2Gb memória nem elég egy alig 4Mb-os Word fájlhoz. Bár nem értek hozzá, hogy miként mûködik a memóriafelhasználás. Sajnos nyomtatási képnél sem látszik, ott is csak az üres négyzet jelenik meg. Igen, be lehet adni pdf-ben is, de nálunk kötelezõ doc-ban és pdf-ben is. Az a fura, hogy mindig csak az az egy diagramm tûnik el, az összes töbi ábra, diagramm, egyéb megvan.

Azért köszönöm, hogy idõt szántál rám. Lehet, hogy megpróbálok egy korábbi állapotban levõ szakdogát újraszerkeszteni.

bon
Jó néhány szakdoga átment már a kezemen, és számtalan bug-ba futottam már bele, különösen akor ha különbözõ office változatokban szereksztették õket. Nincs mit tenni, ki kell játszani valamilyen módon.

bon
Hiába van a gépnek 4gb memóriaája, meg lemezterületed, ha pl 32bit-es office csomagot használsz max 2gb-ot foglalhat le magának a word.exe. Itt jön be többek közt a 64bit elõnye, mert ott nincs meg a 2gb-os határ.
Ettõl függetlenül nem tudok megoldást a diagram eltünésre, nyomtatási képpen sincs meg a diagram? Amúgy ha jól tudom lelehe adni pdf formátumba is, így kipróbálnám a pdf formátuma mentést, hátha ott nem jelentkezik a probléma.

totyak
Köszönöm az eddigi segítségeket.

Még egy problémám lenne. Csinálom a szakdolgozatot és viszonylag sok képet rakok bele, illetve a Word-ben készített diagramokból is akad pár. Viszont idõrõl-idõre az egyik diagram eltûnik, csak egy négyzet marad helyette. Ha duplán belekattintok, akkor visszajön a diagram, de ha megint félre nyomok, ismét eltûnik. A következõ hibaüzenetet kapom mindig, mikor ahhoz a diagram-hoz érek:

"Nincs elegendõ memória vagy lemezt a kép megjelenítéséhez vagy kinyomtatásához"

Pedig van elegendõ memória (4Gb) és lemezterület is. Érdekes módon a másik 16 ábra gond nélkül megjelenik, csak ez az egy nem.

Erre esetleg tudsz valami megoldást?

Az még csak hagyján, hogy eltûnik, mert újracsinálom és akkor nyomtatásban gondolom látszódni fog, tehát a nyomtatott dolgozattal nem lesz gond, de be kell adni lemezen, meg fel kell tölteni plágium ellenõrzésre is. Nem biztos, hogy nagyon egészséges, ha az egyik ábra nem látszik.

bon
Azon az elõfejen kell kattintani ahonnét már nem kell az eddigi, és a csatolás az elözõhõz menüpontot kikapcoslni. Ha ez megvan nyugottan lehet törölni az élõfejett.

totyak
Köszönöm.

És azt esetleg nem tudod, hogy azt hogy lehet megoldani, hogy csak bizonyos oldalakon legyen a berakott élõfej?

Az írás felépítése:
-Címlap
-Feladatlap
-Hallgatói nyilatkozat
-Tartalomjegyzék
-Tényleges tartalmi rész

Úgy néz ki az iromány, hogy a tartalmi résznél élõfejbe raktam be az oldalszámozást, mivel azt szerettem volna, hogy csak a ténylegesen tartalmi oldalak legyenek számozva. Ezt ugye úgy oldottam meg, hogy a tartalomjegyzék után nyomtam egy szakasztörést. Ez így jó is, élõfejben szépen beszámozódnak a kellõ oldalak. Most viszont szintén az írás elejére szeretnék beszúrni három olyan oldalt(címlap, feladatlap, hallgatói nyilatkozat), aminek más élõfejet szeretnék beállítani, tehát nem oldalszámozást. A probléma csak annyi, hogy ha ezt megteszem, akkor a tartalomjegyzék oldalaira is rárakja az élõfejet, pedig oda nem kéne. A többi oldalra nem tudja, mert ugye ott már van élõfej, az oldalszámozás.

Van megoldás?

bon
Szakasztörés pontott kell használni.

totyak
Üdv!

Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy megoldható-e valahogy, hogy a word-ben néhány oldalnak más legyen a margója, mint a többinek? Szakdolgozat íráshoz kellene. Meg van adva, hogy a szakdoga milyen margókkal rendelkezzen, de közben még mindenféle mellékleteket is csatolni kéne. Ha azokat is a megadott margóval hagyom, nagyon bután néz ki.

Köszönöm

bon
MSDN/Technet elõfizetõknek Angol nyelvû változat már le is tölthetõ

bon
Elkészült az új Office link

bon
outlook.pst fájl mentsd le

Sziasztok. Microsoft Outlookba szinkronizaltam a névjegyeket, nokiarol. Most szeretnem ujrarakni a gépet. A névjegyalbumot hogyan tudom kimenteni, hogy újratelepítés után visszaimportálhassam? Köszi
gergely1991
Rendszer-visszaállítás?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok.

Remélem jó helyre írok.

Egy nagyon furcsa probléma lépett fel nálam a Word 2010-ben.
Van egy számomra nagyon fontos gépelt szövegem. Ma reggel még nem volt vele semmi probléma, de mikor a netrõl frissítette magát teljesen eltûnt a szöveg. A dokumentum mérete ugyanaz maradt sõt a karakterszámláló is felfedez minden szót és betût. De én nem látom magát a szöveget csak a fehér lapot. Az általam kedvelt Calibri betûbeállításom is megváltozott Courier New-ra. Nem értem az egészet. Próbáltam már azt, hogy Ctrl+A-val kijelölöm az egészet és megnéztem nem állítódott e el a betûk színe, de az rendben volt. Aztán újra kijelöltem és átmásoltam az egészet máshová majd vissza, de semmi. Kezdek ideges lenni mert az a szöveg nekem nagyon fontos és nem értem mi a franc baja lett hirtelen és hogyan tudnám visszaállítani az egészet, hogy újra látható legyen minden.

Elõre is köszönök miden segítséget.
Animefox
Köszi szépen, az apámnak sikerült torrent oldalról... lehet hasonlít igen igazad van csak hogy nekem az alábbi fotó alapján meg kell csinálnom ezt a hülyeséget amit 45 oldalas lapon elmagyaráznak, ilyenkor nem árt ha ugyanazt a programot használom... ami a fotón van.. így még van esélyem megcsinálni

bon
2007 nagyon hasonlít a 2010-hez, leírás alapján boldogulnod kell vele, tudom, mert én vegyesen használom. Letölteni legálisan nem lehet csak 2010-es trial verziót találtam a Microsoft oldalán (publikus oldalán, fizetõsõn persze fent van), ami nem meglepõ, mert már a 2013-nál tartanak. Warez itt meg nem engedélyezett.

Animefox
Acces 2007-et hol tudom letölteni kaptam segítséget a megoldáshoz... vagyis az a tanár küldött egy magyarázati útmutatót... namármost nálam 2010-es Office csomag van és nem engedi a 2007-est telepíteni, mit tudok csinálni? Vagy tudtok valami jobb forrást ahol le tudok szedni régebbi verziót... konkrétan a 2007-es kéne... HELP

Animefox
Fingom sincs....

bon
Word? Ez adatbázis kezelõ Access, tábla1, 1abla2-öt neked kell létrehozni és feltölteni adatokkal (min. adatimportálással) majd létrehozni a kapcsolatot köztök és a képen látható lekérdezést megcsinálni.

Animefox
Nem értem.... ehhez a táblázathoz több kell... :( Azonosító Vezetéknév stb. Tábla1 Tábla2-be rakni bal oldalt, azt se tom mivel kell ezt megcsinálni, semmilyen ismeretem nincs ezzel a Word-vel kapcsolatban....

aate
Mentés másképp > fájl típusa > word 97 - 2003 verzió

Animefox
Teljesen n00b vagyok ehhez és az asszonynak kéne ezt vissza küldenie a suliba máskülönben meghúzzák infon.... valaki letudja másolni??? Ugyanezzel a régebbi worddel.. Könyörgöm! <#szomoru1>

bon
Kipróbálható az új office: link

üdv
Meg tudná valaki mondani, hogy az Access 2007-ben hogy lehet megcsinálni azt, hogy egy lekérdezés eredményét kiegészítsem valamilyen karakterrel? pl.: százalékot számol a lekérdezés és én minden sorba pl 64 % -ot szeretnék látni és nem csak simán 64 -et.
Ha valaki csak sql-be tudja az is jó. SQL-be viszont tudom, hogy a Format függvénnyel kell, csak azt nem, hogy hogyan kell felparaméterezni...
Thx

Hm..köszönöm szépen,akkor még,jó,hogy megkérdeztem itt,mert lehet kellemetlen helyzetbe kerültem volna holnap:)))
bon
Alapszintû word, excel, powerpoint, one-note fájl létrehozásra és szerkesztésre a legjobb megoldás az ingyenesen elérhetõ office.live.com oldal, csak live id kell a használatához.

bon
Közel se biztos, lehetnek hibák. Nem 100%-os a kompatibilítás.

Sziasztok!
Ha én az Openoffice-szal szeretnék diasort csinálni,akkor majd az MS Powerpoint is ugyanúgy le tudja majd vetíteni,ha prezentálok?...A Wikipédiából sajnos nem jöttem rá:((((...elõre is köszönöm a segítséget:)))
Nem, a docx-et rendben meg lehet nyitni... Csak van, akinek doc-ot kell küldenem.
bon
docx-el is ez a helyzett?