Gyûrûk ura - a film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En ma neztem meg a moziban!
Nagyon kiraly, bar az elsö jobban tetszett, mert ez tul komor hangulatu (igaz egy-ket jelenet lazit rajta kicsit, mert nehanyon pusztultam a röhögestöl).
Gollam nagyot alakit a filmben! Sok a csata meg az akcio!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Azokból is lesz bõvített változat, de ennek ellenére "kompatibilis" lesz minden egymással (ha pl. ebbõl a bõvítettet a másodikból a simát nézed akkor is érteni fogod és fordítva dettó).
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az elsõ alkalommal felhúzza a gyûrût, azért tûnik el. A másodikat én spec. nem láttam...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem megvan a mozi változat DVD-n. Érdekelne ez a bõvített is, de nem tudom, hogy hogyan hat majd a következõ részekre. Úgy értem hogy ez is meg a mozi változatt is "kompatibilis" lesz a következõ részekkel vagy majd azokból is kijön bõvített változat? Vagy hogy lesz ez?
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy állítólag jön ki szionkronizálva is az Extended változat.
De annak is az lesz a vege hogy Fordot beviszik holtan a kapun es Samu meg ott fog sirni! Tuti!! 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Persze a Két Torony nálunk ismét késik, és csak januárban jelenik meg a változatosság kedvéért. Nehogy véletlenül is meg lehessen decemberbe nézni Mo-n. 
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most egy dupla DVD, novemberben meg kétszer kiadnak egy 4 DVD-s változatot. Legalább egy idõpontban jönne az összes, akkor lehet válogatni, persze akkor a kutya nem venné a dupla-változatot. A kiadó tudja jól, hogy !sokan! úgyse bírják ki, hogy kivárják a novembert.
Ráadásul novemberben megjelenik a Klónok támadása is. Bankot robbantsak, vagy mi a fenét gondolnak?
Ja és közben még lesz egy Vissza a jövõbe-trilógia is.
Minek kell ilyen kétszáz-féle kiadással idegesíteni az embert?

Én inkább megvárom. Állitólag amit most kiadtak az a mozi verzió, és majd novemberben meg kiadnak egy vágatlan változatot is.
Nagyszerü lesz, ha újra várhatunk rá január közepéig, akkor megint csak a félévi vizsgáim után tudom majd megnézni😞(
Még a végén tényleg más címet kap, mert a két torony állítólag sértõ. Hát nem hinném, hogy Tolkien a WTC gyászolóit kívánta megsérteni ezzel a címmel, szerintem inkább a néhai mester emlékét sértik meg ha megváltoztatják a címet. Ha az amerikaikak sértönek vélik ott valami nagy baj lehet az emberek fejével, annyira semmi köze egymáshoz a két dolognak. Meg azt több mint egy éve lesz már az esemény addigra.
És talán még a válasszal sem késetem olyan sokat😊)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na nem számít, ugy néz ki szombaton megnézem újra a gyürüket, az meg nem is érdekel most már hogyan értékelik a filmeket. Általában azok a legjobb filmek amiket a kritikusok leugatnak, és azok a legtehetségesebb színészek is. Például vegyük filmnek a Született gyilkosokat. Színésznek ott volt Chaplin vagy van Harrison Ford ök az életben nem kaptak Oscart. Harrison Fordnak azért már az életmüdíj is kijárna.
Nicole Kidman például teljes mértékben megérdemelte, ö tényleg egy elismert személyiség, de ha nosztalgiázni akarok felhozhatnám Tom Hanks nevét is.
De jó emeljenek föl egy kisembert az Oscar által, ha ennyire ez a vágyuk, de akkor ne ezt a rohadéjkot.
Milyen filmek azok, amiket azok minősítenek jónak, akik a titanikot is?
Persze vannak kivételek...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Én nem láttam a Csod. elmét, szal nemtom, de kár, hogy nem Gyu kapta, viszont Terry Kókler ugye semmit nem kapott ? :-)
Túlértékelték azt a tiz percet, amiben mozognak a szereplők abban a filmben. A többi 170 perc meg olyan, mint amikor a reklámokat felezett sebességel nézed meg.
Túlértékelték azt a tiz percet, amiben mozognak a szereplők abban a filmben. A többi 170 perc meg olyan, mint amikor a reklámokat felezett sebességel nézed meg.
De ha már följött a téma rég láttam a filmet, ideje lesz másodjára megnézni, de most már azzal akit szeretek. Ez lesz a teljes lelki beteljesülés, a film alapjában nagy lelki hatást gyakorolt rám, hát még így. Érzem, hogy sírni fogok, amikor elöször láttam haverokkal, akkor is nagynehezen köszködtem le a könnyeimet két ominózus jelenetnél, hát még ha ö ott fog mellettem ülni. Én már csak ilyen érzékeny lelkületü ember vagyok, ugassatok le érte😊
Aztán ott vannak a bakik amikre kiváncsi vagyok: A háttáérben elhúzó autó, Frodo felcsatolható lába meg a kiesett kontakt lencse.
VISUAL EFFECTS - THE LORD OF THE RINGS
CINEMATOGRAPHY - THE LORD OF THE RINGS
MUSIC (SCORE) - THE LORD OF THE RINGS
MAKEUP - THE LORD OF THE RINGS
http://www.uib.no/People/hnohf/
http://www.extra.hu/volgyzugoly/index.html
http://www.zone.ee/aurin/szakirodalom/exkulzivinterjugonczarpaddal.html