Gyûrûk ura - a film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
Már lehet jegyeket rendelni a filmre a magyarországi premierekre.

Hunnenkoenig
A Gyürük ura 2-t mar le lehet tölteni szar minösegben!

En ma neztem meg a moziban!
Nagyon kiraly, bar az elsö jobban tetszett, mert ez tul komor hangulatu (igaz egy-ket jelenet lazit rajta kicsit, mert nehanyon pusztultam a röhögestöl).

Gollam nagyot alakit a filmben! Sok a csata meg az akcio!

Coine, The A&O
nem hiszem (nem tudom)
még világpremier se volt.

Mhosah Myth
Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a filmzenét?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekrõl kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyûrûk Urás oldal!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Azt szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki olyan oldalt mondani nekem ahol a fegyverekrõl kép van.Pl.:Legolas-nak a Long Bow-ja meg ilyenek!Szóval egy Gyûrûk Urás oldal!

Mnemomic
ok köszi.

Nem teljesen értem a kérdést 😊
Azokból is lesz bõvített változat, de ennek ellenére "kompatibilis" lesz minden egymással (ha pl. ebbõl a bõvítettet a másodikból a simát nézed akkor is érteni fogod és fordítva dettó).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

???
Az elsõ alkalommal felhúzza a gyûrût, azért tûnik el. A másodikat én spec. nem láttam...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mnemomic
Hi!

Nekem megvan a mozi változat DVD-n. Érdekelne ez a bõvített is, de nem tudom, hogy hogyan hat majd a következõ részekre. Úgy értem hogy ez is meg a mozi változatt is "kompatibilis" lesz a következõ részekkel vagy majd azokból is kijön bõvített változat? Vagy hogy lesz ez?

Waterhorse
Bombadil az elsõ könyvben van, legalábbis ott biztos, a többit még nem olvastam. Amúgy meg nem tudom ki ígérte, hozzám senki nem csöngetett be ígéretekkel, azonban az biztos, hogy Tomát már másfél éve tudjuk, hogy kihagyták, úgy teljes egészében a filmbõl.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Bombadil a második könyvben van asszem. Bár már kiba rég olvastam.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Csacsi
Szerintem király lett a bõvített változat.. Nekem nagyon bejött.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Randal
Hmmm. Ha jól emlékszem csak fél órát mondtak. Valszeg csak a te képzeleleted szülte azt a plusz két órát, ami valjuk be, nem lenne rossz😊))
Amúgy állítólag jön ki szionkronizálva is az Extended változat.

jaajaaajjaaaj ...gyürük ura.Legalább a konceptuális design könyve jó lett,én igazán asszem arra ment ki a játék
Sephi
A lenyeg az hogy igazan belenyomhattak volna Bombadil Toma-t. Most az a plusz 10 perc... vagy legalabb meselokeben 3 percben a film kozben megemlitettek volna... remelem a 2 est nem baszak igy el... bar igazabol nem is nagyon emlekszek a kettesre mert az mitha kicsit bonyorultabb volt.

De annak is az lesz a vege hogy Fordot beviszik holtan a kapun es Samu meg ott fog sirni! Tuti!! 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Azzal is ugy lesz mint az elozovel 😊 Amerikai permier eloot masfel hettel en mar 2 szer neztem meg DVD minosegben 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
November 12--én jön már a 4 dvd-s változat. Persze a Két Torony nálunk ismét késik, és csak januárban jelenik meg a változatosság kedvéért. Nehogy véletlenül is meg lehessen decemberbe nézni Mo-n.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez azért kicsit túlzás!
Most egy dupla DVD, novemberben meg kétszer kiadnak egy 4 DVD-s változatot. Legalább egy idõpontban jönne az összes, akkor lehet válogatni, persze akkor a kutya nem venné a dupla-változatot. A kiadó tudja jól, hogy !sokan! úgyse bírják ki, hogy kivárják a novembert.

Ráadásul novemberben megjelenik a Klónok támadása is. Bankot robbantsak, vagy mi a fenét gondolnak?
Ja és közben még lesz egy Vissza a jövõbe-trilógia is.
Minek kell ilyen kétszáz-féle kiadással idegesíteni az embert?
Waterhorse
Majd novemberben meg megveszed a vágatlant is?

Én inkább megvárom. Állitólag amit most kiadtak az a mozi verzió, és majd novemberben meg kiadnak egy vágatlan változatot is.

Waterhorse
Az jó lesz, akkor már semmi probléma nincs vele, de most azt hallottam a magyarországi forgalmazó megint csusztatni akarja a bemutatót.

Nagyszerü lesz, ha újra várhatunk rá január közepéig, akkor megint csak a félévi vizsgáim után tudom majd megnézni😞(

Sephi
Semmit...

Waterhorse
És mit szóltok ehhez a címes gebaszhoz?
Még a végén tényleg más címet kap, mert a két torony állítólag sértõ. Hát nem hinném, hogy Tolkien a WTC gyászolóit kívánta megsérteni ezzel a címmel, szerintem inkább a néhai mester emlékét sértik meg ha megváltoztatják a címet. Ha az amerikaikak sértönek vélik ott valami nagy baj lehet az emberek fejével, annyira semmi köze egymáshoz a két dolognak. Meg azt több mint egy éve lesz már az esemény addigra.

Waterhorse
Azért nem ártott volna neki egy csöppel több elismerés, jobban nmegérdemelte volna....szerintem.

És talán még a válasszal sem késetem olyan sokat😊)

Lteebee
Szerintem a programok beszerzésénél próbálkozz, mert innen úgyis ki lesz vágva a link!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Gladiator
hemme-humma, senki sem tudja?

Gladiator
honnan lehet letölteni a filmet, lehetõleg gyorsan, jó minõségben? a tékákban mikor lesz?

Coine
Engem nem nagyon, leszarom a zsűrik véleményét

Efreet
WaterHorse: téged komolyan érdekel, hogy mi hány díjat kap? föleg oszit?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Waterhorse
Csak az a bajom, hogy az emberünk miatt, most az egyetlen valamirevaló fantasy film nem kapott annyi dijat amennyit megéremelt volna. Jön ez a figura, az utolsó hetekben amikor már senki se számít rá és rögtön az lesz a legjobb film, amibe ö benne van, nem beszélve a legjobb színész díjáról.

Na nem számít, ugy néz ki szombaton megnézem újra a gyürüket, az meg nem is érdekel most már hogyan értékelik a filmeket. Általában azok a legjobb filmek amiket a kritikusok leugatnak, és azok a legtehetségesebb színészek is. Például vegyük filmnek a Született gyilkosokat. Színésznek ott volt Chaplin vagy van Harrison Ford ök az életben nem kaptak Oscart. Harrison Fordnak azért már az életmüdíj is kijárna.

Waterhorse
És veszi magának a bátorságot, hogy elorozza a neves, nagy és tényleg tehetséges színészek elöl a megérdemelt jutalmat. Jön ez a kókler és most már minden évben ö fogja uralni az Oscar-átadásokat, azér állítson már magán, egyszer még fejet hajtottam, de, hogy minden évben.
Nicole Kidman például teljes mértékben megérdemelte, ö tényleg egy elismert személyiség, de ha nosztalgiázni akarok felhozhatnám Tom Hanks nevét is.
De jó emeljenek föl egy kisembert az Oscar által, ha ennyire ez a vágyuk, de akkor ne ezt a rohadéjkot.

Waterhorse
Ha már ennél a Russel Crow-nál tartunk a tavaji Galadiátor is valami botrányos egy film volt.

Coine
Igaz igaz

Efreet
sajnos? engem mondjuk rohadtul nem érdekel, hogy mi mennyi díjat kap vagy jelölik-e egyáltalán, nem attól lesz egy film számomra jó vagy sem.

Lteebee
Sajnos ez az igazság.

Efreet
gondolod hogy a filmek "jósága" alapján jár az oszi nekik vagy sem? háááááát... akkor elég elferdült ízlése van a bizottságnak 😄

Lteebee
De most komolyan.

Milyen filmek azok, amiket azok minősítenek jónak, akik a titanikot is?

Persze vannak kivételek...

Rincewind
Vannak bizony :_)
Waterhorse
Öszintén nem is érdekel.

Coine
Barátom szerint a Rossel Crow jó volt, de a rendezés nem annyira, mint a GyU.
Én nem láttam a Csod. elmét, szal nemtom, de kár, hogy nem Gyu kapta, viszont Terry Kókler ugye semmit nem kapott ? :-)

Lteebee
Láttad már azt a senkifilmjét?

marius
4 dijat is kapott?
Túlértékelték azt a tiz percet, amiben mozognak a szereplők abban a filmben. A többi 170 perc meg olyan, mint amikor a reklámokat felezett sebességel nézed meg.

marius
4 dijat is kapott?
Túlértékelték azt a tiz percet, amiben mozognak a szereplők abban a filmben. A többi 170 perc meg olyan, mint amikor a reklámokat felezett sebességel nézed meg.

Coine
Nyugi vannak még itt hozzád hasonló ézékeny lelkületű emberek ;-)

Waterhorse
Hogy én hogy felháborodtam, hogy valami senkifilmje kapta a legjobb film díját.

De ha már följött a téma rég láttam a filmet, ideje lesz másodjára megnézni, de most már azzal akit szeretek. Ez lesz a teljes lelki beteljesülés, a film alapjában nagy lelki hatást gyakorolt rám, hát még így. Érzem, hogy sírni fogok, amikor elöször láttam haverokkal, akkor is nagynehezen köszködtem le a könnyeimet két ominózus jelenetnél, hát még ha ö ott fog mellettem ülni. Én már csak ilyen érzékeny lelkületü ember vagyok, ugassatok le érte😊

Aztán ott vannak a bakik amikre kiváncsi vagyok: A háttáérben elhúzó autó, Frodo felcsatolható lába meg a kiesett kontakt lencse.

Coine
Többet is kaphatott volna !

Efreet
4 díjat összeszedett...
VISUAL EFFECTS - THE LORD OF THE RINGS
CINEMATOGRAPHY - THE LORD OF THE RINGS
MUSIC (SCORE) - THE LORD OF THE RINGS
MAKEUP - THE LORD OF THE RINGS

Efreet
3 link csak nektek, csak most.