Gyűrűk ura - a film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, ha evidens, de próbáltad rpg-boltban?
Kolosy tér- Silverland, Andrássy út- Valhalla bolt, stb? Mondjuk ha ezekről a helyekről is elkapkodták, akkor az már valami 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
http://www.altomovies.com/l/lord-of-the-ring/wallpapers-1.html
http://cinemadesktopthemes.com/mv/l/lord_of_the_rings_the_fellows.dt.1.html
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Pheel: Amugy meg ne szolitsal Frenyonak, az csak Kólának jár ki! 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Pheel: hallgassad azt is, kozben olvassad a konyvet, te rossz b*zee. 😛
A konyvet amugy erdemes elolvasni (Pheel, olvassal! - apropo, nem akarjuk megnezni megegyszer?
) mert egy ido utan tenyleg letehetetlen.
Fr0d0: Lehet hogy mindenki most akar vasarolni belole ezert nincsenek boltokban? 😊 Bar ha igy fogy, elobb utobb jon az utannyomas ...
Meg kéne már nézni azé... na majd vizsgák után 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
1. Matrix
2. The lord of the rings
3. Harry Potter
Azé nincs harag ugye? 😊
Állítóllag a rendőrök többször igazoltatták miatta :-D
Hát ez egy elég nehezen definiálható dolog 😊 Egyik ismerősöm 14-szer olvasta el a teljes trilógiát (komolyan!), na ő fanatikus. Mi hozzá képest nem, csak szeretjük, maradjunk ennyiben 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de miért kellett ezt ekkora ló betükkel?
Az 1. részét vagy az egész Gyûrûk urát játszák a mozikban???
Hát ez tök jó 😊
Amúgy megint egyre inkább tetszik a film. Ha tudtam volna, hogy nincs vége, akkor valószínűleg nem idegesített volna fel ennyire a záróképsor és nem éreztem volna magam becsapva. Lehet mégiscsak moziban nézem meg a második részt? 😊))))
Aragorn:
"mert nem igazán azonosul a szereppel"
Erről a rendező ezt nyilatkozza (és nekem is ez volt a véleményem):
"Vagy ott van Viggo Mortensen. Na ő igazi őrült, rajtam kívül ő élte bele magát legjobban és legegészségtelenebbül a forgatásba. Szinte végig Aragorn volt, nem Viggo, vadult tanult kardozni, le sem vette a jelmezét, sőt a szállodában állandó problémái voltak abból hogy aludni is a kardjával ment."
Ezen kívül többé-kevésbé egyetértek 😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amikor Gandalf a torony tetején küzd a másik mágussal, akkor nem veszti el a botját ?
Mégis a barlangokban már nálla van !
Most akkor, hogy került hozzá vissza a botja ??
Amikor Gandalf a torony tetején küzd a másik mágussal, akkor nem veszti el a botját ?
Mégis a barlangokban már nálla van !
Most akkor, hogy került hozzá vissza a botja ??
Amúgy pár nap ülepedés után már nem is olyan rossz film, csak nagyon felidegesített ez a "Jó, hogy itt vagy velem, Samu!" duma, meg hogy nincs vége és én ezt addig nem tudtam. 😊
Szal' te is DL függő vagy ? :-))
Tudsz vmit arról, hogy állítóllag a Dl-ből is filmet csinálnak, állítóllag már +vannak a szereplők is !
Amúgy a film isteni, ma néztem meg másodszorra, és találtam benne olyat, amit nem vettem észre elsőnek... Legolas technikája rulz😊
Hihetetlen nagy film!
A tájak FANTASZTIKUSAN GYÖNYÖRŰEK voltak, le a kalappal az operatőrök és a fotogárfusok előtt, mint már mondtam : Monumentális film.
fantasy 4ever
DragonLance 4ever
Vannak itt még rajtam kívül Dragonlance fanatikusok ???
egy dolog azért mégis: 😊))
emlékeztek, amikor bementek a bányába, tudjátok, ahol az orkok rájuk támadtak, mert leesett a csintváz, na, ott amikor bemetek csak a gandalf világító szarja volt az egyestlen fényforrás...
mennek tovább, legyőzik az orkokat + a troll-t, és ott az egyik (már nem emléxem meyik) emberke kezében a fáklya...hát az meg hogy került oda???? érdekes...:-DDD
Én nem olvastam a könyvet, de imádom a fantasy világot (tudni illik ÓRIÁSI DragonLance fanatikus vagyok, NA azt mind elolvastam ÉS ÁLLÍTÓLLAG abból is lesz film, ez igaz ????) és ezért baromira bejött a film.
A rendezés csodás volt, hisz minden pontosan volt adagolva, egyensúlyban voltak a dolgok.
Volt minden ami kell : akció, érzelem, misztikum és csodák.
Szal most hirtelen ennyi, monumentális mű ez 😊
Már alig várom a folytatást, meg a DVD-t 😊)
Különben a barlangi trollt én sem így képzeltem el, ragyásabbnak kellett vona lennie, és a fejének sem kellett volna ilyen kereknek lennie. Ez az egyik apró hiba a filmben. A másik az, hogy a legvégén, emikor Boromir meghal, és Aragorn levágja Ugluk fejét, tisztán látszik, hogy az egyik orknak a hóna alá szúrja a kardot, és az üvöltve elvágódik, a hóna alatt szorongatva azt. Az ilyen apróságokon felülemelkedve, a film tökéletes, a karakterek legnagyobb része jól eltalált, a Balrog lenyűgöző, az orkok vadabbak és ostobábbak, mint gondoltam, és ez nagyon pozitív dolog.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Amugy féltem a fordítástól ( néhol nem is igen jött be nekik a dolog ) ám összeségében jó értelembe vett csalódás volt a szinkron számomra.
Gondoltam újra elolvasom a könyveket, de amikor hazajöttem ma és láttam , hogy már a barátnőm bele is vette magát egy kis időre félre kell tennem eme tervemet ( vagy megveszem még egy példányban :-)) )
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Példa: SW. Hány keményvonalas SW-fant ismersz? És hánynak jött be a Baljós Árnyak? Nougye... :-)
Ramza kolléga már leírta: a LOTR egy gyönyörű tündérmese (!) a szokásos fantasy-s "gyakós-sárkányos-szörnyes-varázskardos" ostobaságokon jóval túlmutató tartalommal, és valami elképesztően nagy adag humánummal és szépséggel.
Lehet, hogy a mai cinikus világban nem divat az ilyesmi, de ez nem Tolkien, és nem is a film hibája.