Gyűrűk ura - a film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Szombaton a Camponában lesz?
ma vettem + a jegyet a lord of the gyűrűkre. tifelétek mennyi a mozijegy (nálam: a 6-oson és a 8-ason 600 HUF (esti 6 és 8, nem reggel 😊), és a délután 4-esen meg 350 HUF)

Rincewind
Hogy utálhat valaki olvasni??? Ez nekem magas...
jójó, most éppen nekem is van pénzem, de nem (csak) erre szeretném mindet elkölteni, másra is kéne (hamarosan pölö 0 lesz a dominokártyámon a huf :-((((()

Efreet
én se vagyok túl gazdag. De hónapok óta gyüjtögetek arra, hogy megnézhessem ennyiszer.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Waterhorse
Moat viszont nem tudom...azt olvasta az imént, hogy Bakföldét, Bombadil Tomát meg az egész öreg-erdös eseményeket úgy ahogy van kihagyják a történetbol, hát ez valahogy lelombozott. Mé nem haggyák ki mingyá a gyürüket a történetböl az nem kell az úgyse lényeg Ezt a buta felfogást. Véletlenül kicsit többet kellett volna költeni, spóroltak rajta vagy mi?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

ezzel én is így vagyok elvtárs (vagy inkább sorstárs??) 😊))))))

Waterhorse
Igen de én csóró vagyok, így nincs dvd lejátszóm és csak egyszer engedhetem meg magamnak a mozit.

Egyébként meg most kezdem a 2. könyvet. Mármint a Gyürü szövetségében.

Efreet
én a DVDt fogom megvenni 😊 és minimum 3-4 mozilátogatást beígértem magamnak 😊 (már olvastam rengetegszer)

Waterhorse
Most már minden világos! Már tiszta miért követed el ezt a letöltögetös gyalázatot.
Senkit nem akarok megsérteni de szerintem többet is megérdemelne ez a film. Én például eltökéltem magam, hogy kiolvasom a könyvet mielött megnézem, aztám majd kivárom és megveszem az eredeti kazit.

Efreet
tudom, hogy utálsz. azért is írtam ide figyelmeztetésnek, nehogy a történelem eddigi egyik legjobb és legszebb könyvét elolvasd, mert még a végén rászoknál a könyvekre... akkor meg mi lenne veled... elképzelni is szörnyü...

CSOCSO
hehehe kabbe!! amgy utálok olvasni!nem az én sporton én film szerető vagyok..bár egy gamecube hírt simán el bírnék olvasni ha 1000 oldalas lenne😊)))))))))
Efreet
csocso vigyázz, nehogy elolvasd, még a végén tetszene... meg sok is neked az az 1000 oldal... rengeteg sms mennyisége.

CSOCSO
nah megvan de nem megy se hang se kép pedgg divx meg minden megvan... és megvan a majmok bolygoja 2 részes és 150 az első tehát 300 megás az is.és mit mondjak akadozik meg hasonlok... de nem annyira zavaró... a swordfish 730 megás rámegy a 80 perces cd re és kurva jo a hang a kép mindnen!!
CSOCSO
megvan a film!!!itten van nálam 300 mega divx! egy a baj ha kép se hang most töltöm az uj divxet vagy mittom mikell még hozzá..
akkor yó. gondolom olvasott...de azért a dolgot holnap még megbeszélem a szakértővel (coine) 😉)))))))

Efreet
mesét olvasott már? ez mese. a fantasy ebböl lett.

akkor tecchet egy olyan nem fantasyfan csajnak??
(mondjuk én sem vagyok az, csak szeretem a jó sztorikat, de ezt már más is így fogalmazta meg előttem ,úgyhogy idézőjelbe kell tennem, tehát:
"én sem vagyok fantasy fan, csak szeretem a yó sztorikat"...nem pont így volt, de a lényege ez volt...)

Efreet
ez egy szép mese. izgalmas, varázslós, gyönyörüszép.

csak azt nem tudom kivel menjek el?? ha érdekli, esetleg elvihetném a csajt, akiről nem is olyan rég folyt a duma coinével...ha pedig őt nem vonzza az ilyen film, akkor nem tudom, kivel megyek...:-((((

akkor mindenképpen +nézzük!!!

Rincewind
Jó! 😊
Efreet
nem hiszem el, hogy ez a kérdés komoly.

de télleg, jó ez a könyv??

Efreet
Te a könyvtárostól kérdezed, érdemes e olvasni? 😊

csak mindenki azt mondja, jó

és jó?? mert én még soha nem olvastam/nem láttam

Efreet
nekem 2 angol meg vagy 5 magyar olvasás van eddig benne...

Rincewind
3-szor olvastam és még egyszer sem néztem meg 😊
A kívülről tudom természetesen csak képletesen értendő... 😊
hányszor olvastad eddig/hányszor nézted??

Rincewind
Nekem nem volt annyira húzós eddig, bár még csak az elején tartok, azt meg tudom szinte kívülről 😊
Efreet
húzós a nyelvezete... néha én is csak azért értettem, mert tudtam, hogy mi is történik...

Rincewind
Np 😊
Én is azzal bajlódom most. 😄DD
Efreet
naja, utoljára angolul olvastam... sorry.

aranyos 😊)))

Rincewind
Jó Szméagol, szép Szméagol! Szméagol szereti pici Hobitka, szegít vinni drágaszágot!
Efreet
kici aranyoszkám... asz aranyoszkámat nem adom...

Rincewind
Na valahogy így fog kinézni Sméagol, bár ez még csak tesztbábú...
Nekem tetszik, valahogy hasonlóképp képzeltem el 😊
Rincewind
Efreet
lássuk...

Laalee
csomot kötök a nickedre

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
mer'? mihez kezdenél?

Laalee
az a szerencsed

Efreet
no comment.

Laalee
én???

Efreet
na ki a Mester ebben a topicban? pfff...

milyen mester?

Ehe-ehe... Valahonnan ismerős :-DD
Efreet
ma 110 éves a Mester.

mateos
nekem nem :-D a suliban