Gyűrűk ura - a film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma vettem + a jegyet a lord of the gyűrűkre. tifelétek mennyi a mozijegy (nálam: a 6-oson és a 8-ason 600 HUF (esti 6 és 8, nem reggel 😊), és a délután 4-esen meg 350 HUF)
jójó, most éppen nekem is van pénzem, de nem (csak) erre szeretném mindet elkölteni, másra is kéne (hamarosan pölö 0 lesz a dominokártyámon a huf :-((((()
én se vagyok túl gazdag. De hónapok óta gyüjtögetek arra, hogy megnézhessem ennyiszer.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Moat viszont nem tudom...azt olvasta az imént, hogy Bakföldét, Bombadil Tomát meg az egész öreg-erdös eseményeket úgy ahogy van kihagyják a történetbol, hát ez valahogy lelombozott. Mé nem haggyák ki mingyá a gyürüket a történetböl az nem kell az úgyse lényeg
Ezt a buta felfogást. Véletlenül kicsit többet kellett volna költeni, spóroltak rajta vagy mi?
Ezt a buta felfogást. Véletlenül kicsit többet kellett volna költeni, spóroltak rajta vagy mi? Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ezzel én is így vagyok elvtárs (vagy inkább sorstárs??) 😊))))))
Igen de én csóró vagyok, így nincs dvd lejátszóm és csak egyszer engedhetem meg magamnak a mozit.
Egyébként meg most kezdem a 2. könyvet. Mármint a Gyürü szövetségében.
Egyébként meg most kezdem a 2. könyvet. Mármint a Gyürü szövetségében.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
én a DVDt fogom megvenni 😊 és minimum 3-4 mozilátogatást beígértem magamnak 😊 (már olvastam rengetegszer)
Most már minden világos! Már tiszta miért követed el ezt a letöltögetös gyalázatot.
Senkit nem akarok megsérteni de szerintem többet is megérdemelne ez a film. Én például eltökéltem magam, hogy kiolvasom a könyvet mielött megnézem, aztám majd kivárom és megveszem az eredeti kazit.
Senkit nem akarok megsérteni de szerintem többet is megérdemelne ez a film. Én például eltökéltem magam, hogy kiolvasom a könyvet mielött megnézem, aztám majd kivárom és megveszem az eredeti kazit.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
tudom, hogy utálsz. azért is írtam ide figyelmeztetésnek, nehogy a történelem eddigi egyik legjobb és legszebb könyvét elolvasd, mert még a végén rászoknál a könyvekre... akkor meg mi lenne veled... elképzelni is szörnyü...
hehehe kabbe!! amgy utálok olvasni!nem az én sporton én film szerető vagyok..bár egy gamecube hírt simán el bírnék olvasni ha 1000 oldalas lenne😊)))))))))
csocso vigyázz, nehogy elolvasd, még a végén tetszene... meg sok is neked az az 1000 oldal... rengeteg sms mennyisége.
nah megvan de nem megy se hang se kép pedgg divx meg minden megvan... és megvan a majmok bolygoja 2 részes és 150 az első tehát 300 megás az is.és mit mondjak akadozik meg hasonlok... de nem annyira zavaró... a swordfish 730 megás rámegy a 80 perces cd re és kurva jo a hang a kép mindnen!!
megvan a film!!!itten van nálam 300 mega divx! egy a baj ha kép se hang most töltöm az uj divxet vagy mittom mikell még hozzá..
akkor yó. gondolom olvasott...de azért a dolgot holnap még megbeszélem a szakértővel (coine) 😉)))))))
akkor tecchet egy olyan nem fantasyfan csajnak??
(mondjuk én sem vagyok az, csak szeretem a jó sztorikat, de ezt már más is így fogalmazta meg előttem ,úgyhogy idézőjelbe kell tennem, tehát:
"én sem vagyok fantasy fan, csak szeretem a yó sztorikat"...nem pont így volt, de a lényege ez volt...)
(mondjuk én sem vagyok az, csak szeretem a jó sztorikat, de ezt már más is így fogalmazta meg előttem ,úgyhogy idézőjelbe kell tennem, tehát:
"én sem vagyok fantasy fan, csak szeretem a yó sztorikat"...nem pont így volt, de a lényege ez volt...)
csak azt nem tudom kivel menjek el?? ha érdekli, esetleg elvihetném a csajt, akiről nem is olyan rég folyt a duma coinével...ha pedig őt nem vonzza az ilyen film, akkor nem tudom, kivel megyek...:-((((
akkor mindenképpen +nézzük!!!
de télleg, jó ez a könyv??
csak mindenki azt mondja, jó
és jó?? mert én még soha nem olvastam/nem láttam
3-szor olvastam és még egyszer sem néztem meg 😊
A kívülről tudom természetesen csak képletesen értendő... 😊
A kívülről tudom természetesen csak képletesen értendő... 😊
hányszor olvastad eddig/hányszor nézted??
Nekem nem volt annyira húzós eddig, bár még csak az elején tartok, azt meg tudom szinte kívülről 😊
húzós a nyelvezete... néha én is csak azért értettem, mert tudtam, hogy mi is történik...
aranyos 😊)))
Na valahogy így fog kinézni Sméagol, bár ez még csak tesztbábú...
Nekem tetszik, valahogy hasonlóképp képzeltem el 😊
Nekem tetszik, valahogy hasonlóképp képzeltem el 😊
milyen mester?
Ehe-ehe... Valahonnan ismerős :-DD