Linkin Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Énse értem mi jó ebben, nemveszik észre, hogycsak elrontják ezzel a rap-szarral?
(am nu-metal a banda)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

macleod2005
Magyarázza már meg nekem valaki hogy miért jó az hogy összejönnek egy "nagytermetû, nemtúl szép, fekete személlyel"(nem akarok rasszizmus miatt büntit kapni, érti aki érti), aki gyakorlatilag belerondít minden számba, már a kollosön körz c. albumnál is ... jön dzsézi aztán raápofázik az alap számokra, gitár meg már nuku, holott "rock" bandáról lévén szó ez nem ártana...

hybrid theory és a meteora kifejezetten tetszett, m2m már közönbös, nem az én korosztályomnak szól(mondom én ezt 20 évesen...), de ezek a dzsézis meg basztarájmszos cuccok nagyon nem jönnek be...

LPKENJI
((:

Bulykin
amúgy semmi értelme errõl vitázni, ez ízlés kérdése...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

lpmaskmancick
szerintem meg nagyon is szar, már m2m kibaszta nálama biztosítékot, de hát még ez...

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

szerintem meg nagyonis jó... <#finom>
sweech
busta rhymes nélkül, nem gépi zenével még jó is lehetne. így nem az.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LPKENJI
Nekem azért kicsit sokkal nagyobb a választási palettám(:

Kb nekem is, egy Crawling, One step closer, Place for my head, bármikor becsúszhat, de a többi felejtõs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LPKENJI
Régen még nekem is sokkal jobban tetszett, mostanában már nem is nagyon hallgatom ez tény és való. Mindezek ellenére Õk a favoritok és mindig is azok maradnak😊

A #667-es klipp meg nagyon tetszik((:

Jó neked =)

ott a pont<#eljen>
Bulykin
nekem úgyanúgy tetszik a "új" LP, mint a "régi"<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Megnéztem a klippet, úgy tûnik õk is más irányba mennek 😄
Nekem csak a Hibrid Theory album tetszik, többi nem jön be, de errõl szinte mind (max a cure for the itch nem xD)

Ez most olyan h mindneki mást szeret, neked elment egy másik irányba az izlésed és emiatt LP-t már nem szereted, sõõt úgy tekinted mintha rossz lenne mert most mást hallgasz...

5c0rp330n
oké. akkor megmondom, hogy miért írtam azt, amit írtam.
én nem mondtam azt, hogy az LP az isten. 7 éve ezt mondtam, most már nem. viszont rossznak sem nevezem õket.
zsilike mondanivalójából (#658) annyit sikerült kihámoznom (úgy tûnik a helyesírás nem az erõssége, vszínûleg vagy nem 100as szegényke, vagy direkt igénytelen vagy csak be volt állva, amikor ezt írta, a lényegen nem változtat), hogy szerinte fiatal befolyásolható fiataloknak szól az LP. mondja ezt azután, hogy egy olyan albumot adtak ki, ami a legkevésbé tetszik a régi befolyásolható "mikiegér" rétegnek, és az album készítésénél láthatóan szartak bele, hogy a kis szaros divatLP-seknek továbbra is minden igényét kielégítsék. szóval szerintem sokkal inkább az a szánalmas "mikiegér'13éves befojásolhato seggfej", akinek az új albumuk után gondolja róluk ugyanezt.

Qwerty4
Pedig igen, meglátod eltelik 1-2 év, legjobb esetben kevesebb (ha akarod, hogy az ízlésed fejlõdjön) és te is hányni fogsz a LP-tól.Tényleg bénák.
Az igaz, hogy vannak náluk sokkal szánalmasabb zenék is, de az még nem azt jelenti, hogy õk jók...rockzenehallgatást meg jó az LP-vel kezdeni, de kár megállni ennél a szintnél...
A BR-os klip meg egy újabb szégyenfolt a bandának szerintem.

Qwerty4

5c0rp330n
qrvára nincs egy csepp igazság sem abban, amit mondott, de ezen most ne vesszünk össze. inkább tess, itt az új videójuk a Busta Rhymes-el, nézzétek:
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It

magus
pedig tök igaza van azzal kapcsolatban, hogy ezt akinek egy icike picike továbbfejlett ízlése van már rég nem hallgatja attól függetlenül hogy gyökér módon fogalmaz

Qwerty4
Részben pedig igaza igaza van, csak normálisabb módon is kifejezhette volna magát...

Qwerty4

én már csak röhögök az ilyen ferdehajlamú(nem írhatom ki szép magarosan mee nem szabad XD)"embereken"😄
Bulykin
gyökér

Hát, eléggé izlésficamos vagy =\

5c0rp330n
csak sajnos nincs 😞

RAZOR27
értelmi szint megis lenne....

gratulálok
csak tudnám, hogy ezt mérnem a tokio hotel topikba írtad?????<#fejvakaras>
rohadtul szánalmas ez a zenekar,föleg a 2 mikiegér'13éves befojásolhato seggfejeknek szol,akinek nincs izlése'szörnyen gáz
5c0rp330n
én már elfogadtam az új stílusukat. nem mondom, hogy jobban szeretem, mint a régit, nem lehet összehasonlítani a 2-t, mintha 2 más együttes lenne. de egy jóideje nem hallgattam már LP-t, néha elõveszek pár számot. inkább Slipknot megy mostanában, az jobban passzol a lelkivilágomhoz 😊

Qwerty4
Nem nevezném problémának, épp ellenkezõleg.
Igazuk volt azoknak akik azt mondták, hogy gyerekes zene a Linkin Park.Az is.A régiek és új album is.Az új még nyálas is.Nagyon gyengék.
Már csak akkor hallgatom, ha véletlenül a winamp egy LP számot rak be.

Qwerty4

egyéni szociális probléma... 😄
Qwerty4
Hát nálam az LP az elmúlt egy évben lecsúszott az 1. helyrõl kb. a 300.-ra. xD

Qwerty4

sweech
ok

az én kedvenceim:1.Linkin Park 2.My chemical romance 3.Good Charlotte 4.Green day
Spanom No More Sorrow klipje
PLZ ne fikázzátok!

RAZOR27
Szerintetek iet lehet kapni hazánkban, vagy csak a neten rendelhetem?

jó lenne :S

lpmaskmancick
remélem összekeverik Bukarestet Budapesttel 😄

RAZOR27
Bazz, Bukarestben persze lessz koncert.....itt ménem?
Mondjuk most van rá esély, mert a közelbe lesznek...

egy natúr koncertvideó összevagdosva...

a what i've done klippjével akkor sem bírni... ha neked az nyálas, akkor gratulálok.. nézzél gwart...
5c0rp330n
1szer megnéztem gyorsan. az a baja, h 95%ban egy sima koncertvideó...

lpmaskmancick
eláég jó lett beza given up klip,sokkal jobb mint az elõzõ 3 nyálas gagyi...

5c0rp330n
jahogyúgy 😊
akkor kb pont kiegyenlítik egymást. sztem egyformán jók, azt neked kell tudnod h neked melyik tetszik jobban 😊

2 poló van ott, eleje hátulja 😄

Elsõ azért jó sztem mert "színes"
A második meg azért, mert letisztult de jó

5c0rp330n
már megoldottam közben: #636 😊
Cat02: egyik se rossz sztem, a 2., 3. szolidabb, az 1., 4. keményebben LP-s.

sweech
2.

Sztetek melyik jobb ?

de ha megmondod melyik nagyobb város tartozik oda, akkor tudok segíteni de amúgy szerintem gugli megoldja a dolgot😄 csak nincs kedvem keresni
5c0rp330n
a pst nem is jelenti az egész usa-t 😊

5c0rp330n
rákerestem, eszerint ha jól értelmezem, Magyarország most UTC+1 idõzónában van, a PST az UTC-8, vagyis 9 óra van köztünk. ha ott délután 4, az itt hajnali 1 ezekszerint. addig sztem nem leszek fent, holnap kelés...