Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(am nu-metal a banda)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
hybrid theory és a meteora kifejezetten tetszett, m2m már közönbös, nem az én korosztályomnak szól(mondom én ezt 20 évesen...), de ezek a dzsézis meg basztarájmszos cuccok nagyon nem jönnek be...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A #667-es klipp meg nagyon tetszik((:
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nekem csak a Hibrid Theory album tetszik, többi nem jön be, de errõl szinte mind (max a cure for the itch nem xD)
én nem mondtam azt, hogy az LP az isten. 7 éve ezt mondtam, most már nem. viszont rossznak sem nevezem õket.
zsilike mondanivalójából (#658) annyit sikerült kihámoznom (úgy tûnik a helyesírás nem az erõssége, vszínûleg vagy nem 100as szegényke, vagy direkt igénytelen vagy csak be volt állva, amikor ezt írta, a lényegen nem változtat), hogy szerinte fiatal befolyásolható fiataloknak szól az LP. mondja ezt azután, hogy egy olyan albumot adtak ki, ami a legkevésbé tetszik a régi befolyásolható "mikiegér" rétegnek, és az album készítésénél láthatóan szartak bele, hogy a kis szaros divatLP-seknek továbbra is minden igényét kielégítsék. szóval szerintem sokkal inkább az a szánalmas "mikiegér'13éves befojásolhato seggfej", akinek az új albumuk után gondolja róluk ugyanezt.
Az igaz, hogy vannak náluk sokkal szánalmasabb zenék is, de az még nem azt jelenti, hogy õk jók...rockzenehallgatást meg jó az LP-vel kezdeni, de kár megállni ennél a szintnél...
A BR-os klip meg egy újabb szégyenfolt a bandának szerintem.
Qwerty4
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It
csak tudnám, hogy ezt mérnem a tokio hotel topikba írtad?????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Igazuk volt azoknak akik azt mondták, hogy gyerekes zene a Linkin Park.Az is.A régiek és új album is.Az új még nyálas is.Nagyon gyengék.
Már csak akkor hallgatom, ha véletlenül a winamp egy LP számot rak be.
Qwerty4
PLZ ne fikázzátok!

Mondjuk most van rá esély, mert a közelbe lesznek...
a what i've done klippjével akkor sem bírni... ha neked az nyálas, akkor gratulálok.. nézzél gwart...
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
akkor kb pont kiegyenlítik egymást. sztem egyformán jók, azt neked kell tudnod h neked melyik tetszik jobban 😊
Elsõ azért jó sztem mert "színes"
A második meg azért, mert letisztult de jó
Cat02: egyik se rossz sztem, a 2., 3. szolidabb, az 1., 4. keményebben LP-s.