Linkin Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LPKENJI
<#wow2>de jóó neked...
arra én is szívesen elmentem voln és még nem is lett volna messze...

2007. nyár, novarock, austria

LPKENJI
de jó neked...
melyiken voltál?

én igen

nem

Kokesz02
Ti voltatok már koncerten?

kokesz

nagyon leállt a topic...😞 én vállalom h csinálok vmi jó kis bannert...hátha lesz vmi eredménye😊meg hirdetem majd a forumot😉 csak mondjátok h kinek küldjem majd el!!!
lpmaskmancick
hát igen chez ugrott egy nagyot azt eltörtea csuklóját :\

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

N3v3rland

Unleash Your Inner Monkey

scorpeeon
Én néztem a dalszöveget, de sztem nem sok köze van a polgárháborúhoz. Inkább valami szerelmi bánatról szólhat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

amugy aki jobban bele lát az angol dalszöveg tartalmába...az látja h van köze a (polgár)háborúhoz... sztem jó a klipp😉
az új albumról ez az elsõ klip ami tetszik. Ez sem teljesen egyedi, de egyedibb mint az eddigiek..

LPKENJI
nekem tetszik haha😄

scorpeeon
A WID qrvajó volt ehhez képest. Kicsit túl világmegváltós lett, de az még egészen jó lett.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lpmaskmancick
egyre szarabb klipeket csinál az lp.....már a wid kibaszta nálam a bisztosítékot.....hát ez totál szánalom

sweech
pop számnak jó, mint linkin park kurvaszar

szerintem a klip eleje kicseszett jó, az nagyon el van találva, de ahogy kimegy az utcára... az nem bejövõs...
Chester1
Megnéztem a klippet.... mitmongyak ilyet már anno láttunk.. Bizony a From The Inside klippje full ugyanez a téma.. mellesleg szövegéhez meg hangulatához marhára nemillik a polgárháború.. + többi tag fel sem tûnik.. hát nemtudom milesz így belõlük.. még a WID klipp megfogott. volt benne vmi.. még hátha NMS v Given up ból lesz vmi..

Qwerty4
komolyan rossz nézni mi lett az LP-bõl, szar klipek, nyáladzás, unalmas album, OMG<#levele>

Qwerty4

Qwerty4
ba**meg, rettenetes az a klip és szám<#wilting><#csodalk>

Qwerty4

scorpeeon
Megnéztem, nemtom mit mondjak. A Shadow of the Day nem éppen a kedvenc számom az albumról. Nincs rossz dallama, de köze nincs a rockhoz, és nincs benne semmi kitörés. Mondhatnám, hogy a Linkin elkezdett sz@r klipeket csinálni, de nem leszek ilyen gonosz. Ugyanaz a témája, mint a From The Inside-nak, maguakt ismétlik, nem nagy durranás az egész. Legalább Magyarországon játszódna. (bár lehet, hogy ott játszódik 😊) Ráadásul a szám végébõl 1 perc lemaradt.

Az új klipp ugyanolyan érdekes lett mint a Bleed it out...😄 a színvilága érzésem szerint ugyanaz. Megkell szokni....😄
LPKENJI
végre egy értelmes mann

uhh srácok...ugylátom kezd kihalni egy linkin-es generáció😄😄 Én még mindig LP-t hallgatok.Kb éjjel nappal. most a koncert felvételekre kattantam rá nagyon😊
Qwerty4
Mér' pont bootlegeket hallgacc? 😄

Qwerty4

lpmaskmancick
én ezé nézek/hallgatok bootlegeket 😄

sweech
új album úgy szar ahogy van :| régiek tetszenek, de nem hallgatom õket már

én szeretem mindegyik számukat... szerintem az új album is egész jóra sikeredett, elsõre nem igazán csíptem, de sokadik hallgatás után megkedveltem<#whatever>
Qwerty4
Én már az összes albumot kezdem kihagyni, az LP korszaknak vége, már se a régit, se az újat nem csípem.<#vigyor5>

Qwerty4

scorpeeon
Nálam is kb, azt a számot meg sem hallgatom soha, mindig átugrom. Az In Between a 2. legrosszabb az albumon sztem, de még az is elviselhetõ ahhoz képest. Ezek helyett inkább a No Roads Left-et tekintem az album tagjának 😊

Sabcsee
Ja,az a szám nagyon homár😛

kaka

sweech
a kukában

LPKENJI
és hol marad a "Little things give you away" ?😛

Sabcsee
Minden idõk legjobb LP száma a Numb!Az új albumról pedig a Given up és a What I've done

kaka

LPKENJI
sztem nem az... szerintem a Part of me...😄

köszi az infot!😉 de ezzel sztem mindenki tisztában van. A lényeg h sztem nagyon nagy szám!!!
lpmaskmancick
a she shines az nem Lp szám hanem grey daze,chez elõzõ bandájából van

Under attack albumon van egy csomó ilyen szám. Sztem a She Shines a legjobb róla😉mindenkinek a figyelmébe ajánlom😊
kössz kössz kössz, de amúgy télleg nagyon jó szám, mostanába kerestem néhány eldugott számot és van egy két király
lpmaskmancick
ha meg a live evrziót keresed,akkor azt meg vmelyik fan oldalpn biztosan megtalálod,a 2001-es berlinit

LPKENJI
jaja jó nagyon..am van nála jobb is...😄

scorpeeon
Mért keresi mindenki azt, annyira jó?

sweech

a the morning after-t honnan lehet leszedni?
lécci segítsetek :_(
lpmaskmancick
sztem rock am ring 2007 lehetett

ezt nem tudom énse :S majd utánnanézek... mert nem mondták, hogy hol van, meg nen tudtam rájönni se, de új számokat játszottak szóval nem lehet valami régi
lpmaskmancick
melyik koncert volt?

vasárnap vagy hétfõn éjszaka az mtv-n volt egy 1 órás LP koncert, nemtudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni?
báttyó02
komoly<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sati84

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)