Konferencia a rasszizmusról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy addig amíg maga a rasszizmus mint fogalom, létezik, addig mint bûn is létezni fog.
Alapvetõen az a baj ezzel, hogyha én pofántörlöm a cigányt, akkor rasszista vagyok. Holott nem azért tettem, mert cigány, és így akarom kifejezni a gyûlöletem a faj iránt (bizony bizony, a rasszizmus egy faj ellen elkövetett vétségrõl szól, és nem egy fajba tartozó személy ellen elkövetett vétség ellen... ), hanem azért mert Lakatos Józsi feltekerte a kerítést a lakás körül és leadta a MÉH telepen. Érezni lehet a különbséget, és mégis én kötök ki a bíróságon, mint vádlott, aki rasszista, súlyosan bántalmazta Lakatos urat, aki csak ezért tekert föl 100 méter kerítést, hogy meglegyen a betevõ falat.
(Az hogy nekem a háziállataim a kerítés hiányából kifolyólag eltûntek az kit érdekel??? az okozott kárt nemhogy megtérítenie nem kell, hanem még büntetést sem kap, hiszen megélhetési bûnözés, meg különben is a rasszista szomszéd felképelte, uhogy tessék Lakatos úrnak kártérítést fizetni)
És ugye maga a probléma az hogy, nem tudod magad megvédeni, mert a roma azt kiálltja hogy RASSZISTA, és onnantól kész, neked nincsenek jogaid, pedig tõled loptak, téged vertek meg, erõszakoltak meg, öltek meg.........
más országokba nem tudom hogy megy ez, de nálunk Magyarországon a kisebbségnek ez az adu ász.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Látom, még nem olvastál tõlem hozzászólásokat 😄 😄 én, meg a cigányvédelem.. 😄 😄
"23. cigány
2008. 11. 26. 0:29
Figyeljetek ide cigány gyülölök!!Attól,hogy ti egy kis szalonapusztitó jobbágy parasztok vagytok attól még ti sokkal rosszabak vagytok mint mi,mert mi nem basznánk meg az anyánkat 1 ft-ért ahogy ti.ja ás ha ilyen menök vagytok akkor adjatok meg egy telefonszámot és majd én hívlak titeket,hogy hol találkozzunk és ott el döl ki a keményebb.Majd ott beszélünk erröl amit ti csináltok"
na akkor tételezzük föl, hogy tényleg egy roma írta ezt az üzenetet(mert erre ugye nincs garancia)
1. a cikkben szó se volt arról, hogy bárki is gyûlölné a cigókat, csak le volt írva hogyan élik mindennapjaikat.
2. szalonnapusztító jobbágyparaszt az a kulák...
3. nem vagyok rosszabb, adja meg a számát, irodalom, matematika, fizika, bármelyik téren összemérhetjük a tudásunkat 😊
4. pont a mi falucskánkban van egy roma úriember, aki az anyával szokott kufircolni....teljesen ingyen és bérmentve....
5. nem beszélgetek vele sehol, mert tudom én milyen ha a cigányok beszélgetni akarnak valakivel, (szegény srác, asszem 8 napon túl gyógyuló volt)
6. nem adom meg a telefonszámomat, csak és kész, különben is, ha elfogadnám a kihívást, kis naívan, akkor azt venném észre hogy 20-an rugdalják a fejem.
7. ha neaggyisten rendes párbaj lenne, és technikailag nyernék, meg akkor is el kell számolnom a magyar jogszabályokkal...
(miszerint én rasszista vagyok, elõre kiterveltem amit tettem, és úgy mentem oda a gyerekhez, hogy "megdöglesz büdös cigány"; holott a hozzászólásába az uccsó 3 sor éppen felszólítás volt, hogy tessék odamenni és elintézni)
Horváth Aladár nyilatkozik
1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
3. Bár senki sem csinált semmit, a terv 100% fölött teljesült.
4. Bár a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett semmit kapni.
5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.
Elérkezettnek tûnik az idõ, hogy a liberalizmus csodáit is számba vegyük.
A liberalizmus 8 csodája:
1. Már alig van valakinek munkája.
2. Bár már alig akad, akinek van munkája, a gazdaság mégis dübörög.
3. Bár a gazdaság dübörög, mégis egyre nõ az államadósság.
4. Bár egyre nõ az államadósság, egyre nagyobb a jólét.
5. Bár egyre nagyobb a jólét, mégis csak hitelbõl lehet megélni.
6. Bár csak hitelbõl lehet megélni, segélyre mindig van forrás.
7. Bár a segélyre mindig van forrás, mégis egyre többet(és többen) lopnak.
8. Bár egyre többet lopnak, a bûnözés mégsem növekszik.
Egyébként zalakomárban pont ilyen a helyzet.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
Ma délután egy körülbelül tíz fõbõl álló roma csoportosulás megtámadta a fiamat és két barátját az egerszegi buszpályaudvaron. Ököllel rontottak rájuk, sõt, a fiamat egy rúgás is telibe találta - telefonált be szerkesztõségünkbe a baleseti osztályról egy édesanya, miközben fiáról épp látleletet vettek az orvosok.
Megelõzési szándékkal a rendõrség gyakran küld gyalogos járõrt a pályaudvar környékére, ám, mint a kapitány fogalmaz, folyamatos jelenlétet nem tudnak biztosítani, ráadásul a szociális helyzetbõl fakadó társadalmi problémák kezelése nem is a rendõrség kompetenciái közé tartozik.
WTF?????????? A garázdaság/rablás az szociális probléma, és nem foglalkozik vele a rendõrség???
Nem teljesen spontán az áldozatok kiválasztása - jegyzi meg Major Zsolt -, ezek a fiatalok ugyanis folyamatosan figyelik környezetüket. Irritálhatja õket a drága mobiltelefon, ékszer és sportruházat, s elképzelhetõ, hogy a rokkerség az okok közé tartozik.
WTF?????????? A garázdák fogják eldönteni, hogy milyen stílusban öltözhetsz? Kár, hogy nem a buzikat, piercinges-tetováltakat, meg az emo-sokat rabolják ki, verik össze.
Györe Kinga szerint a hatósági intézkedéseken túl a szülõi összefogás (hozni-vinni a fiatalokat reggel és délután) jelenthet megoldást
WTF????????? Nemcsak az öltözködésed, de a közlekedési szokásaid is a garázda, rablásból élõk fogják meghatározni??????
Ez már maga az NWO.
Egy dologról nincs szó, hogy hogyan lesz rend.
A többi itt
bicskanyitogató mohácsivész viktória
Egyébként ha nem éresz velem egyet a magyarországi MÉH-telepek nagyrésze roma kézben van.Ha annyira zavarja õket a rasszizmus mért nem mutatják meg a jó oldalukat?Pl.: a lopott árut nem átvenni kell hanem az eladóját feljelenteni.
-Ez a töbségi társadalom(jogos?) védekezése egy (vélt/valós)problémkat okozó kissebbség ellen.
-Itthon értem a cigányokkal szemben ellenszenv okát.Ugye a folyamatos fémlopások miatt senki se lessz népszerû.Prersze aki szót emel ez ellen az rasszista.
-A nácikkal semmiképp nem tudok eggyetérteni.Fel nem fogom mit követtek el szegény zsidók ellenük.
-A többségi társadalom bizalmatlnágának oka a kissebbség a többségi társadalomtól való elzárkózása is lehet.
-A rasszizmus ezzel együtt hiba(általánosítás), mivel valahány a kissebbségbe tartozó személyre nem igazak a "vádpontok".
rasszista, hogy roma házába dobta, és ha a gránátdobáló is roma, akkor
se szerepel az a hírekben hogy a cigányok között terjed a rasszizmus.
A hírekben régebben mekkora ügyet csináltak abból a rasszista
támadásból amikor karddal leszúrtak egy romát a buszon.Aztán kiderült
hogy egy másik roma szúrta le és azért mert meg akarta késelni.Na az
utóbbi fejleménybõl már nem csináltak különösebb hírverést.
Hajrá jogvédõk vesszenek a nácik!!!(megjegyezném, hogy a zsidó
holokauszt már 63 éve véget ért.)
Megmondta a cigányügyi miniszter is a rendõröknek, h ez bizony rasszista támadás volt és ezért tessék kiemelten kezelni az ügyet!
Bear facts
Apropó putri, hogy kaohatnak ezek a palalemezbõl deszkadarabból ...Stb. álló tákolmányok fennmaradási engedélyt bármely önkormányzattól.Nincs pénz rendes épületre, ja de mûholdas Tv-re van nem?Nem egyszer látni ezen viskók oldalán mûholdvevõt, ja kérem igényesség meg kultúra az van.
Mi az a "szörnyû rasszista kézigránát"?Várom a megfejtéseket.
Ez borzasztó. Ezt teljesen elítélem!
Szerintem nem ép aki igy próbálszétkapni egy bombát.
Szép az hogy, egyes körökben a szülés külön szakma lett.Az 5 gyerek után nem kéne családi pótlékot osztani.Annak legyen aki képes eltartani.
ÉN SEM INDULHATOK az USÁban, akkor õ sem itt.
hahahaha, másképp nem írhatom le, de azért érthetõ:
a csaló, hazug, megtévesztõ amerikai, aki befurakodott magyarországra
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Barbados
Kell valamit tenni itthon a színes-fém-kereskedõkkel.
A cigányság oktatása egy siralom PL.: hogy jutott eszébe vkinek hogy sarokköszörûvel szedje le egy bomba fémburkolatát hogy eladhassa a méh telepen? Hiradó felvétel van feltéve róla: www.youtube.com
Még mindig nem sikerült rájönnöd, hogy mivel van bajom az írásodból, pedig ennél jobban nem fogom leszűkíteni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
akkor kicsit rosszul írtam, palesztína annyira nem kicsi, mitn izrael. de nagyon szegény, és a katonai erőinek a nagyrésze ahsznált olcsó orosz cuccokból áll(mivel 91§ben szétlőttek mindent,és gyorsan kellett pótolni) a valós haderejénél szerintem még az öngyiilkos merénylők is tobbet érbek. de ilyen a muzulmán vallás, azt tanítják, hogy ha megöljük a zsidókat, akot majd allah megjutalmazza őket. és ezek ebben hosznek, és ezért átmennek bobmbástól, és öngyilkosmerényelnek. szerintem enbnek csak úgy lehet végetvetni, hogy ha egyszer télleg kiírtják őket. mert ugye ez ellen nincs más mód. inkább meghalnak, de nem aggyák fel. bár az is megoldás lenne, ha kapnának éretelmes vallási vezetőket, mert van ott nekik az az abroszfejű jásszer áráfát,(nemtom, hogy kell írni) de annak a hatalma azért nem a csillagos ég, ott a hatalom az 1házban van. ott kellene ezen a mai nevelésen változtatni,mert ennek így semmi értelme sincs.
Azt hittem, ezt Palesztínára írtad(mármint a kis országot).
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Magyarország, asezem, ebben meg egyezhetünk, hogy kis ország. izrael 1értelműen kisebb, mint mi. tehá izrael is kis ország.