Ide nyomathatjátok a megutált vagy meg se kostolt kajátokat ,italotokat!És hogy mért utálod!Esetleg íze,szaga,látványa miatt.
Hát én ki nem álhatom a rakott kel- és a sima káposztát! Phuj az íze miatt nem szeretem... Az italok közül pedig a 100%-os narancslevet..az illatátol elkap a hányinger!
Nekem nem igazán van olyan, amit utálok, inkább csak nem szeretem. Ilyen nekem a paprikás krumpli. Egyszerûen annyira semmi extra nincs ebben a kajában, hogy olyan, mintha sima kenyeret ennék vagy nem is tudom...
Én a spenótot, és a bensõségeket(szív, tüdõ, máj) utálom, de azokat nagyon. Italok közül pedig a paradicsomlevet nem szeretem. A 100%-os narancslevet nem utálom, csak én kihányom vmilyen okból.
én az ananásztól leszek rosszul, semmit nem utálok annyira mint azt.
hát ha már baromi éhes vagyok bármi jó... a 100%-os narancslevet én se szeretem, és a paprikás krumplit is csak akkor ha kolbásszal turbózzák ja és utálom a Kubut meg az összes multivitaminos italt meg a joghurtitalokat (pl Kyr)
hm.........hm ..micsoda finoomságok asszem el fogok hízni..... ez jobb topic mint a mi volt ebédre
fúúú oldalakat tudnék mesélni, annyira válogatós vagyok :)) -káposzta -kolbász -húsból csak a 100%ig tiszta csirke/pulyka mell/comb ot eszem meg :) (nameg a steaket :D) de legjobban a pacalt utálom.. ahogy megérzem a szagát, megyek hányni... italok közül igazából csak az ilyen nameless (pl tesco) szarokat utálom
én pacalt nagyon imádom amivel engem ki lehet üldözni a világból, az a lecsó!!!!!!!! PFUJJ PFUJJ LECSÓ!!!!! namega karalábéfõzelék, spenótfõzelék... soroljam még??? vagy egy adagban elég ennyi szörnyûség??? :DDDDDD
amiket davidus írt be azoktól összefutott a nyál a számban...
gulyáskrém, a szaga az íze, és mindenmiatt, valami pszchiés oknál fogva én félek tõle, de most komolyan, én a tubusához sem merek hozzányúlni
minden ami folyami hal = fújjj, a szagától is rosszul vagyok sültvér, agyvelõ(disznó) - magától a gondolattól, hogy VÉR meg AGY... sárgadinnye - eccen nem bííírom a számba venni se...
énis undorodtam a vértõl meg velõtõl amíg meg nem kóstoltam... a sárgadinnyét én is utálom
a gulyáskrémen kívül: kókusz, dió, mák, hagyma, paradicsom, retek, karalábé, a zöldségek 90%-a, mócsingoshús, pulykahús, szilva- és csipkelekvár, gomba nagyjából ennyi, és az ezekkel készült kaják 80%-át nem eszem meg
A megmosott, meghámozott burgonyát reszeld le és a liszttel, a tojások sárgájával, sóval és kevés vízzel keverj belõle sûrû galuskatésztát. Lobogó forró sós vízbe szaggasd bele a galuskát, s ha megfõtt, szûrd le. Az apróra kockázott vöröshagymát tedd a felforrósított olajra, s amikor már üveges, tedd bele a kinyomkodott savanyú káposztát is. Kevergetve pirítsd, ízesítsd õrölt köménnyel, majd párold puhára. Egy kiolajozott tepsi aljára terítsd a galuska felét, erre halmozd a káposztát, majd arra a maradék galuskát. Locsold meg a tejföllel és forró sütôbe téve süsd, míg a teteje megpirul.