Amire te hivatkoztál is mint bizonyíték, ezek szerint jó volt. Most meg akkor kihátrálsz a saját hivatkozásod mögül? Lol.
Még mindig várom a tiédet. Mikor kapom meg? Enélkül csak üres bemondásokat produkálsz még mindig.(ahogy szoktál)
Ott hibázol hogy te nagyon nagy mennyiségű valami nagyon telített cukros oldatot vízionálsz. A kóla nem ilyen, de még a szörpök sem, bár azok nyilván közelebb állnak hozzá. A víz állapotú folyadékokban lévő cukorszint messze van a telített állapottól, ergo a h2o nagy része azonnal elérhető a szervezet számára, a többi meg egy gyors feldolgozás után(a cukrokat tudjuk leggyorsabban hasznosítani). Nyilvánbaló hogy nagyon nem vagy képen a szervezet metabolikus folyamatival, annyit azért elmondanék még hogy a glükóz lebontása során is víz keletkezik.
"de abbol csak annyit fog felvenni a szervezet amennyire eppen szuksege van. A cukros-sos vizbol tobbet is kepes."
Lol. Mesélj hogy képes cukros vízből 'többet' felvenni? Eleve mi az hogy felvenni, és minél többet? Ha felveszi akkor szüksége van rá nem? Puffogtatod az indefinit kifejezéseket.
A valóság az hogy az hogy cukroknak nincs nagy szerepük a hidratáltságban (ahogy a lenti táblázat kapcsán meg is dőlt ezen elméleted), ha megiszol 2dl vizet tisztán vagy úgy hogy 1 kiskanál cukrot is adsz hozzá akkor is kb. ugyanúgy bekerül a szervezet vízterébe, ugyanúgy hidratálódsz, és ha x része felesleges víz volt azt ugyanúgy kiválasztja a veséd, a cukor része is relatíve gyorsan a helyére is kerül. Más a helyzet ha sókat (is) adsz hozzá(és a különböző típusú folyadékokban ez a lényegi eltérés, ezek koncentárcióját ui. a szervezetnek tartania kell a biokémiai folyamataihoz, és ezt csak a víztében lévő víz mennyiségével tudja szabályozni(ellenben a cukor vs. inzulin), ezért hidratál jobban a sós vízoldat. Tehát neked itt valahogy azt kéne bebizonyítanod hogy egy bizonyos italnál nem a 'só' dominálja ezt a hatást hanem a cukor, de ez nagyon nem megy (nyilván).
"Ezzel szemben ha valaki egyszerre akar tobb vizet bevinni, ami lassan dolgozodik fel, akkor jol jon a cukor, mivel igy ugyan lassabban fut fel a hidrataltsag, de hosszabb ideig marad meg."
Várom a számokat, az a baj hogy nüanszokat próbálsz felnagyítani ami miatt hibás a végkonklúziód, ráadásul úgy hogy az egyéb sokkal fontosabb komponenseket (sók) próbálod ignorálni.