Márciusban jöhet az LG G Flex 3

Márciusban jöhet az LG G Flex 3

2015. augusztus 2. 09:56, Vasárnap
Az LG a sorozat harmadik tagját is bemutatná, mégpedig az új Snapdragon chippel.

A hajlított kivitelben készülő G Flex készülékek kapcsán nem túl gyakran látunk új híreket, tekintettel arra, hogy a család első két példánya jelenleg is kapható, eddig pedig még nem bukkantak fel újabb pletykák az esetleges folytatásról. Eddig tartott a szünet, napvilágot látott ugyanis az első új értesülés.

Egyelőre külső forrástól származó pletykának minősíthető a hír, miszerint az LG jövő márciusban rántaná le a leplet a G Flex 3 okostelefonról, ez azonban már néhány komponenst tekintve konkrétumokkal is szolgál. Az állítás szerint ugyanis a harmadik generáció képviselője egy kereken 6 hüvelykes érintőképernyőt kínálna, amely a Qualcomm új Snapdragon 820 chipjével egészülne ki. Ez utóbbi egyes források szerint decemberben állna készen a sorozatgyártásra, vagyis bőven lenne idő a chip alkalmazására, amely egyben a közvetlen előd kapcsán felmerült túlmelegedési gondokat is kiküszöbölné.

Az említett méretes kijelzőhöz Quad HD, vagyis 1440 x 2560 pixel felbontás társulna, mégpedig 4 GB RAM, valamint egy alapesetben 32 GB-os, de microSD révén tovább bővíthető belső tárolóval. A hátoldali kamera 20,7 megapixeles lenne, ezt az előlapon egy 8 megapixeles példány egészítené ki, de nem hiányozna innen az egyre népszerűbb váló, ezúttal is a fizikai Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasó sem, amely a biztonság és a mobilfizetés terén hivatott még nagyobb kényelmet nyújtani.

Mivel az állítólagos bemutató még 7 hónapos távolságban van, nyilván nem ez volt az utolsó hír a G Flex 3 kapcsán, de kezdetnek ez is megteszi.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások