Kilőtt a Reddit népszerűsége

Kilőtt a Reddit népszerűsége

2020. december 3. 10:07, Csütörtök
A platform egyre meghatározóbbnak számít a közösségi médiapiacon.

A The Wall Street Journal azt írta, hogy a Redditet naponta 52 millióan használják rendszeresen. Ez jelentős növekedésnek számít, októberhez képest 44 százalékkal emelkedett a napi felhasználók száma. Ez az arány magasabb, mint például a Facebook esetében. A Reddit egyébként először közölt információkat a napi felhasználói aktivitásról és mindezt azért tette, hogy megmutassa a szolgáltatásban rejlő lehetőségeket.

Az tény, hogy a Reddit felhasználói számai még viszonylag alacsonyak főleg a nagy közösségi média portálok hasonló adataihoz képest. Összehasonlításul: a Facebooknak naponta 1,8 milliárd látogatója van, a Snapchatnek 249 millió, míg a Twitternek 187 millió. Azonban ennyire komoly növekedést ezen a területen egyik sem ért el, csak a Reddit. A Twitternél ez az arány 29 százalék volt, a Snapchatnél 18 százalék, míg a Facebooknál 12 százalék volt.

A Reddit korábban csak a havi látogatói számokat közölte. Tavaly októberben 430 millió felhasználó kereste fel az oldalt, amely 2018-hoz képest körülbelül 30 százalékos növekedést jelent. A platform 2018-ban váltott új dizájnra és azóta is rendszeresen új funkciókat integrál a rendszerébe, hogy így szólítson meg újabb embereket. A portál már 2013-ban 181 országban volt elérhető és májusban kiderült, hogy saját kriptovaluta kiadását tervezi.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások