Alakul a 47 Ronin 2

Alakul a 47 Ronin 2

2021. december 3. 15:02, Péntek
Nemsokára forgathatják a 47 Ronin folytatását.

Anna Akana és Mark Dacascos is csatlakozott a 47 Ronin tervezett második részének szereplőgárdájához kiemelt szerepben, valamint Teresa Ting, Mike Moh, Dustin Nguyen, Yoshi Sudarso és Chris Pang. Mindez természetesen elég erőteljesen utalna arra, hogy nemsokára a forgatás is elkezdődhet, de mivel Budapest a munkálatok helyszíne, ezért pontosan tudhatjuk, hogy már el is kezdődött, tehát csak a névsor került ki késéssel.

Tavaly nyáron, mint írtuk már többször, szinte a semmiből csapott le ránk az a hír, miszerint folytatódhat, illetve újragondolásra kerülhet a 47 Ronin című Keanu Reeves-film. Az új rész a 2400-as években fog játszódni és egzotikus cyberpunk sztorit hoz el, természetesen szamurájos és nindzsás motívumokkal. A története valamelyest támaszkodni fog az eredeti filmére, valamint az annak alapul szolgáló Chüshingurára.

A Universal stúdió már korábban szerződtette rendezőnek Ron Yuant, a film forgatókönyvírója pedig AJ Mendez és Aimee Garcia volt, valamint John Swetnam. A 47 Ronin így azon kevés filmek közé fog tartozni, melyekből úgy válhat franchise, hogy enyhén szólva sem arattak nagy sikert. A 113 millió dolláros nemzetközi bevétel persze nem rossz (itthon kifejezetten nagyot durrant a film több, mint 60 ezer nézős nyitányával), azonban Amerikában mindössze 38 milliót hozott, pedig a költségvetése 175 millió dollár volt.

Listázás a fórumban