Szórakoztató-központtá vált a Samsung új hűtőszekrénye

Szórakoztató-központtá vált a Samsung új hűtőszekrénye

2023. január 3. 22:40, Kedd
A termékbe minden korábbinál nagyobb érintőkijelző került.

A dél-koreai technológiai óriáscég bejelentette a Bespoke 4-Door Flex nevű legújabb hűtőszekrényét, amelyet a szakemberek a Family Hub Plus szoftverrel láttak el és amelybe egy 32 hüvelykes érintőképernyőt építettek be. A cég az új modellt a Las Vegasban megrendezendő Consumer Electronics Show (CES) nemzetközi kiállításon mutatja be.

A családtagok az érintőkijelzőt használhatják a bevásárlólista összeállítására, az Amazonon történő élelmiszer-beszerzésre vagy a Google Photos könyvtárból származó kedvenc fotóik megjelenítésére is. A megoldásnak köszönhetően a Samsung SmartThings alkalmazáson keresztül vezérelhetők az okosotthon-eszközök, a YouTube- és a TikTok-felvételek vagy akár a tévéműsorok is. A szoftver kompatibilis az új Matter okosotthon-szabvánnyal. A Family Hub Plus különösen alkalmas a TikTok és a YouTube Shorts tartalmainak megtekintésére, de a Samsung TV Plus segítségével több mint 190 szabadon elérhető hagyományos televíziócsatorna is megjeleníthető a hűtőszekrény érintőképernyőjén. A Samsung Bespoke Atelier alkalmazás lehetővé teszi a műalkotások megjelenítését is a kijelzőn.


A dél-koreai társaság egyelőre nem közölt részleteket a képernyő felbontásáról vagy fényerejéről, emellett a Family Hub Plus energiafogyasztásáról, hűtőfunkcióiról, áráról és elérhetőségéről sincsenek még információk. Az viszont ismert, hogy a Bespoke 4-Door Flex először Dél-Koreában és Észak-Amerikában lesz elérhető az év első felében. A gyártó a Family Hub Plus szoftvert folyamatosan frissíteni fogja azokban a régiókban és országokban, ahol az új termék az idén megvásárolható lesz. Az érintett régiók és államok között lesz Kelet- és Nyugat-Ázsia, Latin-Amerika és Európa.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások