A rémálom nyara: tudom, mitől fogsz félni jövő nyáron

A rémálom nyara: tudom, mitől fogsz félni jövő nyáron

2005. augusztus 20. 16:17, Szombat
Úgy tűnik a mostani horror-bukások nem rémítik el a stúdiókat a további filmekkel. Legutóbb a Viasztestek című Paris Hilton mellékszereplésével készült feldolgozás bukott el a nézők moziba csalogatásának kemény háborújában. „Ha nem megy egyediként, próbáld meg egy bejáratott címkével” – gondolhatták a Sony Pictures fejesei és újból harcba küldik két, sokat próbált katonájukat.

Folytatása készül a tini-horror Tudom, mit tettél tavaly nyáron-nak valamint az Árnyék nélkül című thrillernek is. Az előbbi a Sikoly mellett segített megteremteni a tini-horror műfaját és eddig két rész készült belőle. Sztárrá avatta Jennifer Love Hewitt-ot és Freddie Prince Jr.-t is, ám ők nem igazán hálálták meg ezt. A film készítői közül egyedül Sarah Michelle Gellar tudta megtartani – sőt, növelni – népszerűségét. A rendező Jim Gillespie egyetlen említhető alkotása a Sylvester Stallone főszereplésével készült D-Tox volt, ami szintén bukás volt. Az új részben a hírek szerint az első két rész készítőiből senki nem vesz részt.

Az Árnyék nélkül Paul Verhoven műve volt. A nagyon izgalmas thriller számomra Kevin Bacon zseniális gonosz-alakítása maradt emlékezetes. De a folytatásban ő sem vállalt szerepet. Remélem nem egy – vagy két – bőrlehúzást láthatunk majd 2006 nyarán.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások