Tom Hanks és Tim Allen újra együtt

Tom Hanks és Tim Allen újra együtt

2006. július 24. 15:13, Hétfő
A hányatott sorsú Toy Story 3 úgy tűnik végre révbe ér. Miután a Pixar újból a szárnyai alá vette, megszerezte az eredeti szinkronhangokat is. Így Woody Tom Hanks és Buzz Tim Allen orgánumán szólalnak majd meg.

Leszögezhetjük, hogy a Toy Story harmadik része elég nagy megpróbáltatásokat állt ki. Elkezdték a forgatást, majd a Pixar-Disney vita miatt törölték azt, végül egy kisebb cég kezdte el a fejlesztését.

Ám végül a Disney megállapodott a lámpás céggel és a filmet visszakövetelték maguknak. Az eddig elkészült részeket kidobták a kukába és az alapoktól kezdték el az egészet. Visszatért a csapatba az eredeti részek rendezője, John Lasseter is.

Már csak az maradt kérdéses, ki is adja a szereplők hangjait. Ám a rajongóknak jó hír, hogy Woody, az "ósdi" cowboy a legutóbb A Da Vinci-kóddal bankot robbantó Tom Hanks, míg Buzz Lightyear a manapság egyre lejjebb csúszó Tim Allen orgánumán szólal meg.


Ez már nem játék!

"Egyszerűen remek lesz!" - nyilatkozta Allen. "Visszatért az eredeti rendező, John és Tom is rábólintott a befejező részre." A karrierje csúcsán tanyázó Hanks már korábban kikötötte, hogy csak abban az esetben hajlandó visszatérni a produkcióhoz, ha azt a Pixar készíti. Úgy tűnik, ez a kikötés megtette hatását.

A történet szerint Buzz egy szerencsétlen eseménysorozatnak köszönhetően Tajvanon köt ki, ahol a régi játékok sorsa vár rá: a beolvasztás. Ezt azonban nem hagyhatják annyiban Andy játékai és Woody vezetésével elindulnak a kiszabadítására.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások