Belép a fogadások piacára a PartyGaming

Belép a fogadások piacára a PartyGaming

2006. augusztus 3. 14:04, Csütörtök
Az online játékokat kínáló PartyGaming Plc 102 millió euróért megvásárolta a Gamebookerst; a vállalat átalakításának részeként ez az első lépés az online fogadások felé.

Az antiguai bejegyzésű, Bulgáriában működtetett Gamebookers online sportfogadásokat kínál 12 nyelven, és 140 országban 50 ezer aktív ügyfele van. A PartyGaming közlése szerint a Gamebookers nem fogad el téteket az Egyesült Államokból, ahol az online fogadás jogszerűsége nem egyértelműen tisztázott, és egy rivális cég ellen jelenleg is per van folyamatban illegális telefonos és internetes sportfogadások miatt. A PartyGaming jelenleg kaszinó és póker játékokat kínál az amerikai játékosoknak, ám forgalmában szeretné csökkenteni e régió mintegy 70 százalékos részesedését.

"A Gamebookers felvásárlása fontos lépés mind a termék-, mind pedig a földrajzi diverzifikációban" - állítja a PartyGaming vezérigazgatója, Mitch Garber. A PartyGaming árfolyama jelenleg 109 penny, eszerint a cég piaci értéke 4,4 milliárd font (8,.3 milliárd dollár).

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások