Szuperhős-trió a mozikban

Szuperhős-trió a mozikban

2006. szeptember 4. 18:07, Hétfő
A Marvel újabb nagy dobásra készül, három ismert szuperhősét készül egy filmbe zsúfolni. Hulk, Iron Man és Amerika Kapitány közös kalandja azonban jelenleg még csak papíron létezik.

A Marvel nem aprózza el a dolgokat. Jelenleg a The Incredible Hulk és az Iron Man előkészületei zajlanak, de már forog A Fantasztikus Négyes 2 és a Pókember 3 is.

A stúdió azonban már új terveket szövöget. Három, hazánkban kevésbé ismert szuperhőst hoznak össze - egyelőre - egy hatalmas kalandban. A három szereplő pedig a mindig dühös Hulk, az acélkemény Vasember és Amerika Kapitány.

A film terve azonban egyelőre csak papíron létezik, se gyártó se forgalmazó stúdió nincs még kiválasztva. Az sem eldöntött, ki fogja alakítani a szuperhősöket. Egyes híresztelések szerint a The Incredible Hulk címszerepét alakító Dominic Purcell - aki hazánkban A szökés című sorozatból lehet ismert - a legesélyesebb a zöld óriás szerepére.

Amerika Kapitány és Vasember kiléte azonban még nem ismert. Mindenesetre remélem nem lesz olyan kétes értékű az új Szupercsapat, mint az Alien vs Predator volt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban