Új Pókember előzetes

Új Pókember előzetes

2006. november 10. 14:32, Péntek
Megérkezett az eddigi legütősebb Pókember 3 trailer. A képkockák alapján kijelenthetjük, hogy Sam Raimi ismét valami egészen elképesztőt tesz majd le májusban az asztalra.

Közeledik a minden képregényrajongó által szinte messiásként várt Pókember 3 amerikai bemutatója. Ez alkalomból a marketingesek feldobtak a netre egy minden eddiginél ütősebb és látványosabb előzetest a filmhez.

Peter Parker éli nem mindennapi életét szerelme, Mary Jane mellett. Hosszas titkolózás és viaskodás után végre megtalálta a tökéletes egyensúlyt a magánélet és a szuperhős-lét között. Azonban ez a tökéletes idill nem tarthat örökké. A börtönből megszökik az egyik legveszedelmesebb bűnöző, akiből egy baleset folytán a kíméletlen Homokember lesz. Ráadásul apja nyomdokaiba lép az ifjabb Osborn, Harry is, aki halott örege, a Zöld Manó cuccait továbbfejlesztve kezdi meg élet-halál harcát Peter ellen.

A látványos előzetes itt tekinthető meg. A film bemutatója május 4-én esedékes.

Eközben pedig már a negyedik rész előkészületei zajlanak. Szerencsére Tobey Maguire aláírta a szerződést a következő részre, szóval nem kell megszoknunk egy esetleges új Parker gondolatát.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban