Nicholas Cage újabb szuperhős-szerepben

Nicholas Cage újabb szuperhős-szerepben

2006. november 15. 21:46, Szerda
Nicholas Cage hamarosan a Ghost Rider című képregény filmváltozatával tör be a piacra. Ám a forgatás vége után máris leszerződött egy másik, szintén füzetsorozatot feldolgozó film főszerepére.

Cage manapság nem tartozik Hollywood legsikeresebb hírességeinek körébe. Utolsó filmjei (World Trade Center, The Wicker Man, Hangya-boy, Fegyvernepper, Az időjós) csúnyán leszerepeltek a kasszák és a kritikusok előtt.

Talán egyik utolsó esélye élete első képregényfilmjében rejlik. A Ghost Rider már dobozban van, hamarosan be is mutatják. De Cage nem pihen. Utolsó világsikere, A nemzet aranya folytatása után ugyanis újabb szuperhős-filmet forgat.

A The Sadhu a XIX. században játszódik. A főhőse James Jenson, egy épp lecsúszóban lévő angol férfi, akit behívnak Őfelsége seregébe, majd 1858 nyarán családjával együtt ki is helyezik Indiába. Itt kerül kapcsolatba először spirituális dolgokkal és kezdi meg útját egy szimpla közkatonából az egyik legkeményebb lelki harcossá. Ám egy tragédia és gonosz parancsnokának kivégzése után James beveti magát a dzsungelbe. Itt kerül útjába Dadathakur, a helyi - elsőre - indiai gyilkosoknak tűnő vezetője, aki bevezeti őt a Sadhu világába.

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert. Az azonban biztos, hogy Cage a főszerep mellett a produceri teendőket is ellátja majd.

Listázás a fórumban