Taxi 4 poszter és előzetes

Taxi 4 poszter és előzetes

2007. február 2. 16:34, Péntek
Luc Besson nem pihen, hanem producerkedik. Ez általában persze némi pénz beadásán és sok pénz kivételén kívül neki nem jelent több elfoglaltságot, de a Taxi-sorozatot mindig is szívügyének tekintette.

A Franciaországban és többek között nálunk is hatalmas sikerrel vetített trilógia esetében nem volt kérdéses, hogy lesz negyedik rész. Egyesek csalódása ellenére a harmadik résznek is akkora volt a sikere, hogy a rajongók lincselést helyeztek kilátásba arra az esetre, ha elvágnák a sorozat történetének a fonalát.

Klikk ide!
A stáb összetétele változatlan marad, ugyanaz a Gérard Krawczyk rendezi a filmet, aki eddig is dirigálta a forgatásokat, Besson írja a forgatókönyvet, Samy Naceri és Frédéric Diefenthal is megismétli Daniel és Emilien szerepét, mint ahogy Emma Sjöberg is vissza fog térni sokak örömére - mindössze Lily, Marion Cotillard tűnik el az eddigi részekben ismert arcok közül.

Lent a film első posztere látható, ezen a címen pedig megnézhető az előzetes, amely alapján csak a szokásos lózungokkal lehet előjönni - a film az előzőeknél nagyobb és látványosabb lesz. Hogy jobb is? Az majd nyáron kiderül.

A beetető előzetes a hivatalos lapon tekinthető meg a "Bande Annonce" menüpont alatt - de már felkerült a netre a hivatalos mozis előzetes is - dupla dózis a rajongóknak.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások